Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamileczkkka

Ha zadbam o siebie!!!

Polecane posty

Gość kamileczkkka

mam 22 lata roche poprocowałam a to w wakcje a to w weenedy otem w nocy....Mam 10tys na koncie!!i wkońcu je wydam W grudniu jestem zapisanana zabieg operacji nosa..(6tys)potem powieksze usta resylanem a nastepnie udam sie do stylisty potem mnie zetna ufarbuje mi włoski..... Zawsze chciałam preisc taka metamorfoze:)

Gość kamileczkkka
teraz jestm raczej zwykła nie jakas paskuda ale normalna dziewczyna troche jednak brakuje mi do idealu....Zachecam dziewczyny jak chcecie pczuc sie lepiej idzcie do pracy i nie trwonic kasy tylko na ciuchy czy imprezy

Gość ooooj....
a co z twoim nosem? ja mam dość wydatny i też myślalam o operacji, ale pomimo tego nochalka zawsze oglądali się za mną faceci...czyli cos we mnie jest....raczej jestem przeciętna...ale dbać o siebie wypada bez względu na wszystko

Gość kamileczkkka
no wiesz niby ludzie maja gorrsze nosy ale mój do drobnej twarzy jaka mam jest zdecydowanie za duzy i lekko krzywy...Mam sie nei zgadza twiedzi że nos nie jest zly ale ja widze że jest nienajlepiej chodzi o to z emam drobna buzie po prostu i nospasuje mniejszy.Zawsze chciałam to zrobić ale nie mogłam liczyć na kse od rodziców wiec teraz mój nos jest w moich rękach

Gość jolka200
ja tez zbieram kase na mieszkanie 3-pokojowe, meble, a wczesniej operacje plastyczna zmniejszania piersi;/ pozdro

Gość tak myślę
a ile pracowałaś na te 10tyś :P... może mi tez uda się doś zarobić..ale pracowałs za granicą?

A ja za pierwsza wyplate powieksze sobie usta jakimis zastrzykami tak sobie wymyslilam, mi raczej nic nie przeszkadza w sobie i tak jestem ladna:P a potem to juz bede zbierala na wczasy