asiulek27 0 Napisano Kwiecień 11, 2008 pomozcie napisac mi dobre cv po lipcu bede starala sie isc do pracz i chce napisac swoje cv. powiedzcie mi co powinno yawierac takie cv? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uuuuuuuuuuupppppppppppp Napisano Kwiecień 12, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o moj b.... Napisano Kwiecień 12, 2008 co,szkoda benefitowych funcikow na zaplacenie za napisanie cv?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malgosiaG6 Napisano Kwiecień 13, 2008 podaj mi swojego maila, przesle Tobie moje cv, sobie pozmieniasz, pododajesz. Mysle,ze moje jest ok, juz drugi rok znajduje na nie prace :P hehe Pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malgosia jestes jeszcze Napisano Kwiecień 13, 2008 ??????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malgosia19 Napisano Kwiecień 13, 2008 tak, jestem jeszcze ;) hehe jakby ktos chcial miec za wzor moje cv, ktorym poslugiwalam sie w Dublinie, to prosze podac maila, bede zagladala tutaj czesto, dodalam strone do ulubionych :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czesc malgosia Napisano Kwiecień 13, 2008 ja mam cv ale nie wiem czy dobre wiec chetnie zobacze twoje i ewentualnie cos poprawie bardzo prosze wyslij mi:) olow@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość też chce taki bilet Napisano Kwiecień 14, 2008 Gosiu mogłabyś mi również wyslac, bo w powodzenie swojego zaczynam watpic:/...missworld87@wp.pl...dziekuje z gory:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość też chce taki bilet Napisano Kwiecień 14, 2008 missworld87@wp.pl tak powinno byc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kulkahulka Napisano Kwiecień 14, 2008 i ja tez bardzo poprosze:) mousedm@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kacha112 Napisano Kwiecień 14, 2008 Ja tez poprosze, po macierzynskim zabieram sie za szukanie pracy dzieki, milo ze jest tu ktos pomocny emi89@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malgosiaG6 Napisano Kwiecień 14, 2008 Bardzo sie ciesze, ze moge w jakis sposob komus pomoc :) Jezeli jeszcze macie jakies pytania, to bardzo prosze zadawac. Jesli chodzi o prace w Irlandii to bardzo polecam strone www.jobs.ie !! :) codziennie dochodzi tam bardzo duzo ofert.. I istnieje wiele takich portali, gdzie pracodawcy po prostu zamieszczaja ogloszenia o prace :) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uk_joanna Napisano Kwiecień 14, 2008 Malgosiu, czy ja tez moge prosic? uk_joanna@yahoo.com Bardzo prosze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taka jedna pomagaczka Napisano Kwiecień 14, 2008 malgosiu - nie ma sie co produkowac. na tym topiku napisalam/poprawilam CV ponad 10 osobom i po wyslaniu CV nie uslyszalam ani jednego dziekuje - moze maile sa za drogie - nie wiem. w kazdym razie doszlam do wniosku ze w wiekszosci siedza tutaj niewychowane pasozyty :P powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malgosiaG6 Napisano Kwiecień 14, 2008 no musze przyznac Tobie racje, ze nikt mi jeszcze nie podziekowal, ale tlumacze sobie to tym, ze moje przykladowe cv jednak nikomu nie pomoglo.. nie wiem, mimo wszystko wysylam z przyjemnoscia.. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fiolettt Napisano Kwiecień 14, 2008 Taka jedna pomagaczka, masz chyba pecha, skoro trafiasz na takie osoby... Ja tez po poprosze o to CV, za ktore na pewno podziekuje;) fiolet22 @ gmail . com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wytlumaczcie mi jedno... Napisano Kwiecień 14, 2008 Co to znaczy "dobre CV" ? Przeciez to zalezy od tego do jakiej firmy, na jakie stanowisko, jakie sie ma kwalifikacje, jakie wyksztalcenie, jakie doswiadczenie !? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiulek27 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 joannawiktoria@o2.pl wybacz ze sie nie odzywalam ale mialam mala w szpitalu i wogole nie wlaczalam kompa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiulek27 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 moge z gory podziekowac bo wierze w ludzi i sama tez chetnie pomagam .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość też chce taki bilet Napisano Kwiecień 14, 2008 przepraszam bardzo ale ja wys łałam maila z podziekowaniem do naszej 'zyciorysowej pomocy':P Gosia jeszcze raz dzieki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czesc malgosia Napisano Kwiecień 14, 2008 chetnie bym ci podziekowala ale nic mi nie wyslalas:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fiolettt Napisano Kwiecień 14, 2008 Podalam tutaj maila i juz mam spamik w skrzynce:( Co do CV to jeszcze nie moge podziekowac, bo nic nie dostalam:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malgosiaG6 Napisano Kwiecień 14, 2008 hey.. juz wyslalam :) Dziekuje za podziekowania, nawet tez z gory :P Miss world, Tobie tez zycze wszystkiego dobrego :) Asiulek27 i jak tam mala? Wszystko ok, mam nadzieje :) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kacha112 Napisano Kwiecień 14, 2008 dzieki Malgosia! cv doszlo udalo ci sie znalezc prace jak je zlozylas? ja moze wykorzystam szablon bede szukac pracy biurowej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malgosiaG6 Napisano Kwiecień 14, 2008 Tak, mnie sie udalo, ale ja najczesciej szukam posady kelnerki lub recepcjonistki. Mysle, ze powinnas to przykladowe cv troche ulepszyc. Zapomnialam dodac, wieksze szanse ma cv, w ktorym jest zamieszczone nasze zdjecie. Oczywiscie takie male jak do dowodu, a nie z wakacji hehe Powodzenia wszystkim zycze i czekam na podawanie maili jesli ktos jeszcze potrzebuje uniwersalne cv w j.angielskim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olowo2.pl Napisano Kwiecień 14, 2008 ja dalej nie mam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olowo2.pl Napisano Kwiecień 14, 2008 olow@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monalika Napisano Kwiecień 14, 2008 ja tez poprosze :] zawszenazawsze@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fiolettt Napisano Kwiecień 15, 2008 Dostalam CV, bardzo dziekuje:) Mam pytanie. Czy to CV wysylas mailem do restauracji i hoteli, czy zanosilas osobiscie? I zawsze mowili, ze sie skontaktuja czy od razu rozmawiali z Toba i Cie zatrudniali? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malgosiaG6 Napisano Kwiecień 15, 2008 Wyslalam ponownie Olowo2, mysle, ze tym razem dojdzie napewno :) Fiolettt, to zalezy, probowalam na wiele sposobow, czasami z maili tez sie odzywali, trwalo to jednak dluzej.. w pierwszym roku moich poszukiwan wchodzilam do restauracji, pubu, zostawialam cv, wychodzilam. Nikt nie zadzwonil prawie, wiec potem juz wchodzilam, pytalam, czy zastalam managera, jesli tak, to do niego wprost, czy nie poszukuja kelnerki, a cv dawalam jemu. Jednak czasami nie bylo mozliwe skontaktowac sie z managerem, co jest oczywiste. Kurcze, trudno mi powiedziec, kazdy, z kim rozmawiam, znalazl prace w inny sposob, raz zalatwil kolega, potem z ogloszenia z gazety (tez dobry sposob) a czasami po prostu przechodzisz, widzisz kartke na drzwiach z ogloszeniem, dajesz cv i nastepnego dnia kaza Ci przyjsc do pracy.. Jesli chodzi o zdjecie.. napisalam tylko swoja rade, mysle,ze cv ze zdjeciem bardziej przyciaga uwage niz normalne i czesto wklejam zdjecie po prawej stronie pod napisem CV . I nikt nigdy nie zarzucil mi, ze niepotrzebne to bylo.. A nawet raz ktos powiedzial, ze spodobalo mu sie zdjecie, wiec zadzwonil i zaprosil na interview. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach