Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuloogula

Gumowa lalka.Warto sie w nia zaopatrzyc

Polecane posty

Gość zuloogula

Od dwoch lat jestem sam.Dziewczyna za duzo mi zrzedzila,poza tym lazila na boki,o czym mowili mi potem kumple,dlatego kupilem sobie gumowa laseczke i jest mi z nia o niebo lepiej.Nie zrzedzi,nie zdradza,chyba ,ze za moim przyzwoleniem,jesli ja komus wypozycze.Ona lezy wiernie i czeka na swojego pana,zawsze gotowa i zwarta.Moge z nia robic co chce i w jakich pozycjach chce-nie protestuje-zeby mogla jeszcze gotowac to bylby juz szczyt marzen,ale moze wymysla taka lalunie ,jestem cierpilwy i poczekam.Baby sa do niczego,Te ich dni plodne,miesiaczki,zrzedzenie a w dodatku nie umieja gotowac.Precz z babami!gomowe laseczki gora!

Gość sztuczna cipe sobie kup
i przybieraj rózne pozycje ładując w nią swojego penisa ile wlezie

Gość zuloogula
Agniecha,alez o to wlasnie chodzi!my faceci powinnismy wziac taka zamiane calkowiecie na serio! To najwierniejsza kochanka. Tylko dla was kobiet byla by to katasrofa!

Gość Evangeline
Oswiadcz sie jej:-P

Gość Magdziiiia
Zygfryd nie martw sie jak narazie nie pozyczylem nikomu,moze dlatego ,ze nie moge sie nia nacieszyc,a po tym niechce miec puki co zdziry co kazdy moze sobie naa aniej pouzywac.Co do planow matrymonialnych,to na serio chcetnie bymy ja poslubil teraz zarza,ale ona jeszcze nie przemowila i nie wiem czy by przemowila gdyby ksiadz zapytaal ja o to czy chce byc moja zona.A co dop planow urlopowych to zaden problem! ja planuje a ona nie protestuje,wszedzie jedzie ze mna! chocby na koniec swiata i co najwazniejsze place tylko za siebie,ona nic nie chce jesc,pokoj tez wynajmuje tylko na jedna osobe.

Gość ijuz
a ta lalka to ma wacius na imię

Gość samanta333333333333
pewno sie spuszczasz po 3 minutach i biedna laska musiala cie zdradzac:( a ta faktycznie nie bedzie marudzic :( szkoda mi cie zal.pl ale mysle ze da sie wyleczyc :)

Gość zuloogula
Moja byla dziewczyna czula ,ze zakochalem sie w niej i dlatego mnie zdradzala zeby sie odegrac.ale teraz juz mnie nie interesi.Mam ja i ona mi styknie na wszytkie czasy.

Gość dfse
pewno sie spuszczasz po 3 minutach i biedna laska musiala cie zdradzac gdyby go kochala to by go nie zdradzala debilko

Gość zuloogula
Dla mojej laluni niema znaczenia czy sie spuszczam po 3 minutach ,czy po minucie.Ona zawsze jest usmiechnieta! Smieje sie cala swoja otwarta buziulka.Och jak bardzo kocham ja!

Gość zuloogula
jak wam sie podoba moja czerwona czapka?

Gość zuloogula
kurde! mam prosbe byscie sie nie podszywali po demnie. Ja nie wygladam tak jak ten w czerwonej czapie.sorki ale te zlosliwe baby probuja mnie przygwozdzic.Daltego wlasnie ja ich tak nie lubie. Moj skarb jest najslodszy,moja gumowa lady!

Gość ijuz
no i zebow nie ma

Gość samanta333333333333
sa pary ktore sie rozstaja przez sex ;) jak nie potrafi zaspokoić ;P a gumowa na to nic nie powie :D widocznie tamten musiłabyć lepszy :P

Gość blu blu
autorze topiku - mam wrazenie ze ogladales film "lars and the real girl" i chyba za bardzo wziąles sobie do serca te psychodeliczna historyjke..

Gość zuloogula
adelajda

Gość Rypanna
dzieci to ty z nią mieć nie będziesz

Gość Rypanna
no i zaoszczędzisz na antykoncepcji