Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuloogula

Gumowa lalka.Warto sie w nia zaopatrzyc

Polecane posty

Gość zuloogula
Moja lady ma na imie szprotka, choc,zaznaczam, nie smierdzi tak jak babskie cipki na rybe.Pokochalem ja od pierwszego wejzenia!

Gość Rypanna
to powinien napisać autor

Gość zuloogula
Prosilem byscie sie nie podszywali.Dajcie mi szanse opowiedziec wam historie pieknej romantycznej milosci!

Gość Rypanna
to o uczuciach

Gość zuloogula
Myrewin,chlopie1 Ty jedyny rozumiesz meskie uczucia. My faceci musimy trzymac razem.

Gość Rypanna
Ja nie zasiadam tu bez piwa

Gość zuloogula
kPewnie ,ze kupuje,ale tylko silikonowe ciuchy i stringi tez jej kupuje. Ona lubi kozaczki wiec tez jej kupilem jedne i zakladam jej tuz przed sexem,Wyobrazcie sobie ,ze nawet nie marudzi,ze ma tylko jedne,zreszta majtki ma tez tylko jedne i nigdy nie smierdza ryba.myje ja raz na tydzien i jest git.

Gość hej ciocia
wszystko ok ale problem z taką lalą taki, że musisz ją czyścić po każdym użyciu a przecież nie zawsze ma sie siłe po na to hehe

Gość zuloogula
Merevin chlopie nie lam sie1 dla mojej laluni niema znaczenia co masz w spodniach!To jest dopiero cud natury!

Gość hej ciocia
no jak raz na tydzień, no sory tej a dymasz ja codziennie i co? stara, zaschnięta sperma zalega w jej gumowej pochwie, wytwarza się od hooja bakterii i grzybów tam!!! ble

Gość zuloogula
No moze to dobry pomysl!ok obiecuje ,ze bede sie z nia kapal,ciekawe czy spodoba sie jej to?ale jak znam zycie,to pewnie nie bedzie protestowac! Marzy mi sie jeszcze by kiedys zaczela zarabiac na mnie,tak bym nie musial pracowac1ale pozyjemy,zobaczymy,moze cos wymysla nasi fachowcy od gumowych szprotek.

Gość zuloogula
Myrevin kolezko,jestes tamß Mam pytanie,czy przekonalem Cie do gumowych skarbow?

Naprawdę byłem po piwo. Do niczego mnie nie trzeba przekonywać i si ę nie da. Mnie wystarcza wyobraźnia. :)

Gość Magdziiiia
Agniecha widze ,ze rowna z ciebie dziewczyna.Kup sobie kenna1 mozuesz wybrac sobie rozmiar nawet 30cm zelowego z wbratorem,a doznania masz te same co ja ze swoja szprotka.Sam sie zastanawiaalem nad kennem,bo ma otwor w tylku fajny i jest ogrzewany do temeratuty ciala. i co wazne nigdy sie nie spuszcza,i nie klapnie mu nigdy.On jest zawsze pleny i stojacy.i sie nie meczy!przemysl sobie to.

--> Agniecha... Ty sobie z nas nie żartuj.. jak się zakochasz to go biedaka zużyjesz.. :( Ty żyj jak feministka.. z sześcioma.. :P

Gość rambo
jesli skakala na boki to byla dziwka

Gość zuloogula
hej Magdzia sorki ,ale masz fantazje niezla,jednak prosilem by sie nie podszywano pode mnie.Chodz nie przecze,ze masz racje. Ja nie poznalem jeszcze kena,ale moze poznam.

Gość gość
Niektóre lalki wyglądają prawie jak prawdziwe kobiety, są jednak droższe od tych na ogól dostępnych w sprzedaży. Jeżeli ktoś potrafił by czerpać emocjonalne korzyści z życia z taką lalką to na pewno warto, podobno są takie osoby. Kiedyś gdzieś przeczytałem że jakiś starszy pan kupił sobie lalkę, bo po śmierci żony nie umiał się przyzwyczaić do pustego łóżka. Jak do masturbacji to na pewno sztuczna wagina będzie wygodniejsza, najlepsze to wydatek kilku stów ale jakość warta ceny. Zerknijcie sobie: http://dyskretno.pl/sztuczna-pochwa-fleshlight/

Gość gość
polaczki, wszyscy sobie kupcie po takiej lali, nie będziecie tu przychodzić i zrzędzić lol