Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zubrowka80

facet im dluzej jest sam tym bardziej dziwaczeje

Polecane posty

cxvvv- niestety musze sie zgodzic.. zadna 'wartosciowa' kobieta nie elci na bajery i rozrywke... yhh gdzie te chlopy :P

Gość ofe rma
ja nie wiem jaka jest rola kobiety bo w życiu z żadną nie miałem do czynienia. widzę tylko jakich facetów wybierają kobiety no i właśnie wygląda mi na to że takimi kryteriami się kierują.

Gość cxvvv
czemu niestety?

Gość ofe rma
to na co leci "wartościowa kobieta" i co to za twór w ogóle?

na co leci \'wartociowa\'? na czułe słówka, na obietnice, na ohy, ahy, ehy...a przysięgi i komplementy...na wizje cudnowne wspolnej przyszlosci. A co to za twor? naiwny jakiś taki...:|niestety.

a ad.1 podobno nie wiem skad czerpiesz dane... ale podobno 5 mln kobiet ma zostac bez przydzialu.. wiec doprawdy nie wim skad niby przypuszczenie,ze wiecej kobiet... co rzut beretem-niewiasta, calkiem urodziwa, zadbana i ogolnie niczego sobie... gorzej z tym co ma w glowie :P

'Że wiecej męzczyzn' miało być :). Bo kazdy wie,ze niewiaST jak piasku na pustyni :P... za to porzadnego chlopa jak ze świeca szukac :P

Gość ofe rma
ty chyba nie mówisz o wartościowej tylko o zdesperowanej skoro tak leci na każdego.

hahahaha... zdesperowanej? nie ma takiego slowa w moim slowniku... po prostu-dobry kurna czlowiek :P.. a to i tak za duzo jak sie okazuje...

Gość Yt5
Wole polaczenie wartsciowej i inteligetnej. Bo wartosciowa i inteligentna nie poleci na bajer, jak w przypadku malo inteligentnej:P

Gość ofe rma
no chyba ktoś kto leci tylko na deklaracje wspólnej przyszłości bez względu na to kto te deklaracje składa to musi być nieźle zdesperowany. czy to facet czy kobieta. a dlaczego tego słowa nie ma w twoim słowniku? kup sobie nowy :P

:D :D :D rozumiem,że mowisz o sobie? Ojej..,. każdy może mieć NIEWIDZIALNEGO PRZYJAVCIELA ;) lol.

Gość ofe rma
gorsze jest tylko trzymanie córki w komórce.

Gość ofe rma
ale jaka to jest ta wartościowa? powiecie mi czy nie? bo tak gadacie o "wartościowej" a nikt nie wie kto zacz (poza wami samymi w co nie wątpię :D )

i źródeł'problemu' dopatrujesz sie w byciu singlem? :O a co ma piernik do wiatraka?:P

Of erma-> dla kazdego "wartościowa" znaczy co innego :), podobnie jak każdy ma inną definicję słowa'zdesperowana"...Wybacz, ale jako kobietę razi mnie typ blachary (!), kobietę opisaną w punkcie-bodajże 5 ) zachwyconej rolą kochanki na boku- też trudno nazwać przykladną bo wiadomo,że liczy się dla niej sexxxx...... ahh... ja to mam sredniowieczne poglady.Nie sluchac mnie :P

Zgadzam się też z Maggi... świat jest pełen babek, dla których liczy się uczucie...Choc w sumie myślę, że z blacharami 50/50 :P

Gość ofe rma
xander, nie przejmuj się takimi głupotami. jak ktoś myśli o tobie że jesteś "dziwny" to niech sobie myśli. myślisz że jak będziesz postępował wbrew sobie żeby zadowolić innych to będzie ci lepiej. że oni to docenią albo co. wybij to sobie z głowy, ludzie mają cię w dupie i nie są warci tego aby robić coś wbrew sobie. jak im się nie podoba to ich problem.

"szmaty'- dobitnie powiedziane.... ale przymnajmniej wiadomo o co kaman :P

Gość Yt5
Ja mam nadzieje, ze sa jeszcze normalne kobiety na tym swiecie :D I w dodatku wolne

Gość ofe rma
"oferma, ty jestes zakompleksionym, negatywnie nastawionym do kobiet facetem. Czy ty masz dobry wzrok? Moze okulista ci potrzebny bo z tego co piszesz wnioskuje ze dostrzegasz tylko te zle kobiety, ktore kieruja sie dewiza : bawic, wykorzystac, poderwac przystojniaka, pokazac sie z nim na ulicy, pochwalic." wcale nieprawda, ja bardzo lubię kobiety. to że moje zachwyty są jednostronne to już mój problem :D wzrok mam słaby ale noszę okulary i wcale nie uważam żeby kobieta którą interesują atrakcyjni mężczyźni była zła, co niby w tym złego? to co, kobiety powinny twoim zdaniem interesować się facetami brzydkimi i głupimi czy jak? coś chcesz udowodnić ale chyba sama nie bardzo wiesz co. tak mi się wydaje.

są :) ! tylko tak jak pisze poprzedniczka- czesto w tej swojej 'nieprzecietnej przecietności" niedostrzegane...

Gość Yt5
Faceci tez sa niedostrzegalni. Albo mowiac inaczej, przegrywaja z tymi przebojowymi. Ale nie ma sie czemu dziwic.

Gość 6 komentarzy a jeden głupszy
jarek_84 - spokojnie, wystarczy, ze otworzysz usta i nie ma sprawy, nikt na ciebie nie poleci, nawet radykalny niepasozyt, a może zwłaszcza taki :P twoja agresja jest kompletnie nieadekwatna do sprawy, zioniesz pogardą i się nią zaraz udławisz

Gość 6 komentarzy a jeden głupszy
w tym co piszesz oprócz agresji i pogardy właściwie nie ma nic, a zwłaszcza treści... wyglądasz na znokautowanego przez kobietę