Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do grobu mnie wpędzicie

Dlaczego kobiety tak robią ?

Polecane posty

...dla czego jak staram się gdzieś wyjść z koleżankami,, na impreze , kino, itp grupowo wiec nawet nie muszą się bać, że chce je na randkę zabrać, zawsze odmawiają ? Co do nich pisze , prosze to zawsze olewka, albo coś wymyślają albo w ogóle nie dają odpowiedzi....ale po jakimś czasie, jak one chcą gdzieś iść to piszą do mnie i mnie zapraszają ...Nic nie rozumiem.....Teraz jak postanowiłem zerwać z nimi kontakty i nigdzie nie wychodzić, bez podawania nawet przyczyny, to powiedziały, że jestem obrażalski!!!!! bezczelność normalnie

Gość kobiety tak gówniary robią...

Gość dejot
bo dla nich kolega ma być za zawołanie.....czy odmówiła by wtedy gdybyś jakiejś się podobał ??? chyba nie

Gość olej je kolego

i tak zrobiłem , to teraz mi dupe rąbią .... niby studentki a mneijsze problemy miałem w LO...

Jakieś dziwne te kobitki. Ja tam bym chciała żebyby jakiś facet mnie gdzieś zaprosił... ;) Nie na odwrót. Ja nigdy pierwsza :P A że panienki jeszcze Ci odmawiają :P Jakieś dziwne dziołchy: jak napisał kolega wyżej OLEJ JE :D :P Jakieś królewny, co na każde pstrykniecie ich palca masz być... :P

Gość ofe rma
"Ja tam bym chciała żebyby jakiś facet mnie gdzieś zaprosił... " no ale przecież nie taki, który ci się nie podoba.

mają pretensje, że się od nich odciąłem , że nagle już z nimi nie rozmawiam itp itd.......ale to na ich życzenie przecież!

Gość dejot
a co się ty przejmujesz ?:D ich strata

Gość valerian
robią tak jak są rozpieszczone i mają za dużo adoratorów....zazwyczaj dziewczyny którymi się faceci nie interesują inaczej się zachowują są mile

A czy nie można spotkac się z facetem tak po prostu? Niekoniecznie musi cos między nami być... Tak po prostu z kolegą ;) A kolega nie musi mi się podobać i ja jemu nie muszę :D Choć fakt faktem wyjście z takim, co między nami coś by iskrzyło byłoby przyjemniejsze... :D Ale to nie na temat... ;) do grobu mnie wpędzicie---> Jeśli te pretensje do Ciebie mówią między sobą to jeszcze pół biedy. Niech sobie paplają :P Jak rozpowiadaja to na prawo i lewo jaki to zły jesteś, musisz cos z tym zrobić... ;)

z nimi zawsze tak jest :o jak ty od nich czegoś chcesz to za żadne skarby świata... ale jak one coś chcą to masz być jak pies na zawołanie... ehhh... nigdy chyba tego nie zrozumie :o

Hola hola... Faceci nie lepsi :P Czasami i Was nie da sie rozgryźć... :D Chociaż w tym przypadku sama nie wiem co one miały na myśli takie fochy strojac... ;)

jednak zdecydowanie cześciej to kobitki tak sie zachowują :P

Faceci są z Marsa a kobiety z Wenus... :) Mamy swoje humorki i fanaberie... Ale dzięki nam życie jest ciekawsze... ;) Bez nas wszystko byłoby takie proste, czarno-białe... ;)

"humorki i fanaberie" -- to bardzo łagodnie powiedziane :P

Chciałam, żeby to tak zabrzmiało... :P No co jesteśmy trochę trzepiotliwe... ;) Ano nie mówcie, że tak to Wam przeszkadza :) Jakis urok w tym jest :P

Gość asdfds
dupy takie sa... naogladaly sie silmow i mysla ze faceta za nimi ma latac... dobrze robisz, kobiety sa jak male dzieci nie pokazesz kto tu rządzi to na zlosc tacie odmroza sobie uszy

Gość mariolk93
a co maja byc na twoje zawolanie chacha ;p najzwyczajniej w swiecie nie maja teraz ochoty/nie chce im sie isc z toba do kina/czy gdzieś tam. a jak chca, ale ty nie chcesz to twoja strata. albo sie dopasujesz albo sajonara ;p

Gość pokręciło mi się w głowie
obie plcie są dobre jezeli chodzi o tego typu zagrywki, facet pyta czemu sie do niego nie odzywam, stwierdza ze pewnie, ze chce a potem nie raczy odpowiedziec na pytanie.........ech

Gość jestem kobieta.....
mysle ze trafiles na jakies idiotki :o nie warto sie z nimi zadawac, skoro masz byc na ich skinienie, a twoje potrzeby sie nie licza jak ci na nich zalezy- wyjaw im swoje zdanie na ten temat jak glupie - tym badziej lepiej zerwac kontakt

Gość tvn styleeeeeee
olej te dziwki