Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniołek ona..

kto szuka miłości..poznajmy się

Polecane posty

Ja wcale nie uciekłam:) Jestem tutaj ale musialam sobie troszeczke pobeczeć i pouzalać się nad soba:) Troche mi teraz lepiej.

witaj ewcia:* Juz mi toszke lepiej. Mam nadzieje,ze jutro sie obudzę i zapomne o tym co mnie bolało i jak bardzo mnie zranił moj facet.Jejku ja sama siebie oklamuje:( Taki juz moj los.

sue , nie pozwalaj sobie na takie zachowanie... dawno bym takiego kopnęła

ja to już wiem chyba dlaczego nie mam hehe, ja to za twarda chyba jestem....

tzrba zachowac troche godności, jak sama nie zadbasz o to ,to nikt tego nie zrobi ...

rozumiem że czasem ludzie sie ranią, na tym polegają właśnie róznice między nami, ale co za dużo... nie dam sobie aż takich numerów odwalać

Ja powinnam tez to dawno zrobic tylko nie wiem dlaczego nie potrafię:( Chyba jestem jego ofiarą.

po co się męczysz, on to wykorzystuje a ty tylko więdniesz niepotrzebnie dziewczyno, już dawno byś balowała z kimś innym

Dzieki.Jestescie kochane. Mam nadzieje,ze tak bedzie,ze spotkam kogos kto mnie doceni i zrozumie a przede wszsytkim nie bedzie mnie ranił i zdradzał. To dla mnie teraz nawazniejsze-UCIEC JAK NAJDALEJ. Najlepiej do innego miasta.Jak najdalej.

no i gdzie ten Graf!? na lody poszedł czy co? ;)

Gość Marta.Grzechu.Warta
Hej, mam dla Was Wszystkich następującą propozycję: Kto chce, może wypełnić moją ankietę - dotyczy seksualności, jest całkowicie anonimowa, no i bardzo potrzebna do moich badań. Link do niej to: http://webankieta.pl/ankiety/w1hppw6himsg a hasło: seks Będę bardzo wdzięczna! A poza tym...trochę daje do myślenia... :)