Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniołek ona..

kto szuka miłości..poznajmy się

Polecane posty

Gość mała czarna Ewelinka
śpię i śnię.... Dobranoc*;*;**;*;**; wszystkim*;*;* Pa pa pa pa :):) :) ;):);) :>

Gość babcia Jagga
pa Ewelinka:) a ja mam muchę w pokoju i ona mnie atakuje😭 uratuje mnie ktoś?:(

Gość babcia Jagga
mam nadzieję:( nie mogę jej złapać bo ucieka,nie mogę jej zabić bo widok rozpłaszczonej na ścianie muchy mnie...nie pociąga,sama nie chce sobie nigdzie pójść chociaż otworzyłam jej okno😭 a ona łazi mi po stopach i mnie łaskocze:( (resztę ciała mam ubraną,tylko stopy gołe,kurde-nie będę chodzić w skarpetkach w lecie ale ona mnie do tego doprowadzi zaraz:o )

Gość babcia Jagga
ok,zrobię jej smyczkę i będziemy sobie chodzić razem na spacerki:P jak się wkurzę to ją jednak rozplaszczę:o a nie lubię rozplaszczać much bo są za grube:o tylko rozplaszczając komary nie mam wyrzutów sumienia,mucha to za gruba zwierzyna jest😭 normalnie dramat:P:D co słychac?;)

masz natchnienie, widzę ;) ja dzis coś rozpłaszczyłam :O pojecia nie mam co to :O byłam dzis na zakupach, a potem zajmowałam sie pewnym uroczym młodym mężczyzną :P nasłuchałam się o "dinozarłach" miedzy innymi :P

Gość babcia Jagga
a ileż ten uroczy młody mężczyzna ma lat?;) bo ja czasem zajmuję się uroczą 3-letnią damą;) znowu zakupy?;) zgaduję:buty?:D

5,5 ;) ale już się zakochał :P niestety, podejrzewam, że bardziej w komputerze niż we mnie :O dziś nie buty;) tym razem kostium kąpielowy i szalik (z promocji zeby nie było :P - stałamjak głupia przed stoiskiem z szalikami i zastanawiałam się z 10 min który odcień wybrać ;) )... ale w środe tez byłam na zakupach :O rezultat - 2 bluzki ;) czy ja jestem już uzależniona?? 😭

Gość babcia Jagga
e tam zaraz uzależniona;) zakochał sie mówisz?:D mi kiedyś wyznał miłość 3-letni synek koleżanki:D to opowiedz coś o dinozarłach(czy jak to było:D )

Gość babcia Jagga
i powiedz jaki kostium;)

dzieki, dobrze wiedzieć, ze jednak nie uzależniona ;) no właśnie - materialsta jednak, bo bardziej go komp zainteresował :O to o dinozarłach to najpierw muszę przetrawić i się z tym przespać, bo za dużo wiedzy naraz ;) a najlepsze - ja próbuje przebrnąć przez kolejną stronę zawiłej instrukcji jakiejś dziwnej gry, a mały pyta: "a ty umiesz czytać? " :D rozbroił mnie normalnie :D kostium 2-cześciowy, turkusowy ;) zobaczymy jak się będzie prezentować :O pewnie nienajlepiej :O

Gość babcia Jagga
hej Fiolka;)🌻 jak to nie najlepiej się będzie kostium prezentował-nie przymierzałaś go? PS Fasolka,umiesz czytać?:P:D

ooo, fiolkah ;) to i - na powitanie i pożegnanie :P przymierzałam, ale nie za bardzo lubię się na plaży obnażać :P no właśnie, mam wątpliwości :O nigdy sobie takiego pytania, wpływającego jakby nie było na mą egzystencję, nie zadawałam :O więc nie wiem :P ale pomyślę :P

Gość babcia Jagga
w sumie ja też nie:o czytać raczej potrafię,choć nie zawsze ze zrozumieniem:D a ostatnio właściwie nic nie rozumiem:o nie lubisz się obnażać na plaży?;) to gdzie lubisz się obnażać?;):D

Gość babcia Jagga
ktoś nas podczytuje?:P

no i się wydało :O fasolka lubi się obnażać na polu i opalać na zielono :P a czytać ze zrozumieniem to od zawsze nie potrafię :P

Gość babcia Jagga
Fasolka,chyba widzę Jaszcząba:P:D Ty też widzisz? w sumie jestem trzeźwa,ale wolę sie upewnić:P

Jaguś - ja nie czytam :P a już na pewno nie ze zrozmieniem, więc mnie nie pytaj :P żeby nie było - też jestem trzeźwa :P

Gość babcia Jagga
to znaczy ze tu nie ma Jaszcząba?:P

Gość babcia Jagga
właśnie ja też trzeźwa-i widzę Jaszczaby:o może jak się napiję to zniknie?;)

Gość babcia Jagga
jaka pyta?:P czy Ty mnie obrażasz?:P

Gość LOLA LOLLA
Szukam milosci :) mam 26 latek :))