Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krakuska..

Czy nieśmiałość mężczyzny w obecności kobiety oznacza,że mu się ona podoba?

Polecane posty

Gość Krakuska..

No właśnie, jak to jest? Dodam od razu,że ten facet nie jest ogólnie rzecz biorąc nieśmiały. a w moim towarzystwie dziwnie się zachowuje, jest zażenowany. czy zawsze taka postawa świadczy o jakimś zauroczeniu? mamy : ja 20, on 21 lat

Faceci są niesmiali, później dojrzewają niż dziewczęta....więc normalne, że dziwnie się zachowują..nawet ci 27 letni... weź sprawy w swoje rece, jeśli ci na nim zależy! Zobaczysz,czy jesteś w jego typie? bo z tym jest różnie...ale nie bądź zbyt nachalna, bo go zrazisz...

Gość hikhduweh
"Czy nieśmiałość mężczyzny w obecności kobiety" Niesmiały to może byc co najwyżej chłopak :) mężczyzna to juz raczej nie...jak jest niesmiały to pewnie nigdy nie miał dziewczyny i idealizuje każda spotkaną 💤

Nawet dorosli mężczyźni są nieśmiali! boją się reakcji kobiet i to niekoniecznie oznacza,że nigdy nie mieli do czynienia z kobietami.

Gość Krakuska..
zgadza się! ktos dobrze napisał, że on nie miał nigdy dziewczny :) zgadliście :) ale problemem jest to że w kontakcie z innymi dziewczynami on jest "normalny" czyli odzywa się bez problemu, jest raczej wtedy pewny siebie...

Gość niekoniecznie....
jesli jak sama piszesz facet jest ogolnie wtydliwy i niesmialy to to o niczym nie swiadczy. ja np. tez jak podejdzie do mnie jakis chlopak to jestem zazenowana i wstydliwa (bo ogolnie ejstem niesmiala) ale ten ktos nie musi mi sie wcale podobac, wrecz przeciwnie.