Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ===================

Problem z przyjęciem 6 latka do przedszkola

Polecane posty

Gość ===================

a dlaczego???? poniewaz nie pracuje i mam 2 dzieci! iPani w przedszkolu tak to uzasadnia(pierwszeństwo maja dzieci rodziców pracujacych).Mieszkam na osiedlu i mam 3 przedszkola koło bloku a oni odsyłają mnie na drugi koniec miasta i mówia"moze tam sie miejsce znajdzie",,Czy ktos moze jeszcze tak ma

Gość oplapla
Napisałabym pismo, jedno do przedszkoli i do wydziału edukacji w twoim mieście. 6latek podlega obowiazkowi nauczania, nie ma tu nic do rzeczy czy rodzic pracuje czy nie. Rejonizacja jest w szkołach, powinna byc i w zerówkach. Nie daj się. Dlaczego masz jeździć na drugi koniec miasta i męczyć dzieci. Bądź konsekwentna, wybierz sie do wydziału edukacji, to że nie ma miejsca w przedszkolach blisko domu, to nie twoja wina, tylko braku polityki dalekowzroczności. Zamykano przedszkola, a nikt nie pomyslał że znów przyjdzie wyż dzieci w wieku przedszkolnym.

Gość ===================
dziekuje bardzo za podpowiedz:)

Popieram, nie daj się spławić! dziecko z rejonu ma pierwszeństwo! postrasz,że pójdziesz do wydziału edukacji...zaraz znajdzie się m-ce.

A może popróbuj jeszcze w zerówkach szkolnych, tam to obowiązkowo powinni przyjąć..a swoją droga to dziwne, że tak cięzko o miejsce w przedszkolu w tych czasach, kiedy jest takie drogie...zupełnie jak za komuny :O...

Gość ===================
napewno miejsce by sie znalazło w jakimś tam przedszkolu,ale mam roczne dziecko i cięzko mi by było wozic go codziennie na drugi koniec miasta-jak przedszkla mam dosłownie 5 min od domu

Gość tak jest na pewno
a ja myśle że Twój dzieciak jest upośledzony i nie chcą go w przedszkolu :P

Gość _0
takie głupie przepisy

Gość gość
Q7rMlpsLasbAbjePQmreSPVg