Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomóżcie robaczki0000000000000

jak zrobić analizę ankiety?

Polecane posty

Gość pomóżcie robaczki0000000000000

które dane mam wziąc pod uwagę? Tabela 6. Opinia badanych na temat kryteriów dokonywanych przy wyborze produktu Mężczyźni [%] Kobiety [%] Ogólnie [%] Markę 44 42,1 42,8 Cenę 16 11,1 17,5 Wygląd 40 31,6 34,9 Promocje 0 7,9 4,7 Źródło: Obliczenia własne Tabela 7. Sytuacja materialna rodziny a kryteria dokonywane przy wyborze produktu Sytuacja materialna rodziny Bardzo dobra Dobra Dostateczna Zła Markę 1,6 17,5 12,7 0 Cenę 0 7,9 7,9 1,6 Wygląd 1,6 25,4 19 0 Promocje 0 1,6 0 3,2 Źródło: Obliczenia własne

jak to które? wszystkie! chyba po to robiłas ankietę, żeby uzyskać dane. Teraz musisz po kolei analizować wyniki i wyciągać mądre wnioski :D

Gość bleeeeeeeeeeeeess
a właśnie z enie wysztskie idiotko,pomyśl troche to po co robi się analize skoro wszystko jest w tabelece?

to po co robić ankietę, a potem zliczać dane które nas nie interesują? :O mój promotor opier.. mnie za każdy nieprzeanalizowany wynik no ale z "ynteligentką" sie nie sprzeczam :O

Gość monik7890
ankieta odpowiadasz na problemy szczegółowe

Gość GromaraT
Decydując się na tego typu ankiety musimy pomyśleć też o tym, że później trzeba je przeaalizować a nie zawsze mamy na to potrzebny czas. Moim zdaniem można spokojnie zlecić to takiej firmie http://statystyka-ankieta.pl/analiza-ankiet , która te ankiety przeanalizuje za nas.