Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość srututututu

jest tu ktoś taki ?

Polecane posty

Gość srututututu

co po latach wrócił do swojego eks ??? jesli tak to ile trwała rozłąka i czy jestescie szczęsliwi? Kto zaproponował powrot czy osoba która zerwała czy ta porzucona???

Gość kto pyta nie błądziiii
tak...po 20 latach..on mnie znalazł.....ale to długa historia, bardzo zagmatwana..wolę zapomniec o tym co było i cieszyc się tym co jest :D

ale odpowiadając na pytania...ja zerwałam, on wrócił..rozłaka...20 lat..dużo, co? Tak jesteśmy szczęśliwi :)

Gość srutututut
Możesz powiedziec tylko kto zaproponował powrot ten kto zerwał czy porzucony ?!?

Gość srutututut
ooo dzieki :D

Proszę bardzo :D powodzenia ;)

Gość she44
kto pyta nie błądziiii-mam podobna sytuacje,ale oboje jestesmy w zwiazkach...a jak to jest u ciebie ? naprawde jestescie razem?

byliśmy w zwiazkach ..oboje.... Długo zastanawialiśmy sie nad tą decyzją...nie chcąc ranić innych osób..ale czy oni tak naprawdę byli z nami szczęśliwi? Czy dawalismy im całych siebie? Czy my bylismy szczęśliwi w tych związkach? Czy bylismy w nich tylko z poczucia obowiązku? Odpowiedz sobie na te pytania. My odpowiedzielismy i podjelismy decyzję...życie jest krótkie..bardzo krótkie. Pewnie gdyby nie przypadek....nie byłoby tak jak jest. Mamy dorosłe dzieci...moglismy więc pomysleć o swoim szczęściu. Jestem teraz naprawdę szczęśliwa...tyle że wiedziałam że to moja połówka i nigdy nie przestałam go kochać. On mnie też. Jesteśmy razem od roku i nie załuję tej decyzji Jeśli żałuję to tylko tego że zmarnowałam 20 lat zycia . Pozdrawiam