Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zraniona żona 32

I nastepny wierny mąż...

Polecane posty

Gość Zraniona żona 32

Ja nie wiem co sie dzieje juz na tym swiecie-jest tu tyle podobnych tematów..ale i ja nie moge dac sobie rady z własnym bólem,upokorzeniem..tym,że oddałam tyle lat miłosci dla tak podłego oszusta,człowieka słabego... wczoraj mój mąż robił minetkę swojej koleżance z pracy na swoim biurku..po godzinach. Nie ma już sprawiedliwości nie wierze w miłość i przysiege małżeńska...na co to;(..kiedy tak sie cierpi i wylewa potem łzy przez ta suke.. przez tego oszusta podlego warto?

Gość baran-ka
A skąd masz takie wiadomości?Widziałas ich?

Gość slfd
a wszystko winne sa rozpustne kobiety. To wasza wina. Gdybyscie nogi trzymaly razem, nie bylo by zdrad 🖐️ ))

Gość Zraniona żona 32
Nakryłam...miała to byc niespodzianka.Mój maż wczoraj miał urodziny-kupilam bilety do kina..zalozylam sexy bielizne..i podjechalam po niego(bez zapowiedzi ) do pracy bo myslalam ,ze tak tylko zdazymy do kina..bo wział tego dnia AKURAT nadgodziny. teraz wiem juz po co. przyznał sie do wszystkiego-ich romans nie byl jednmorazowa minetka..trwal 1,5 roku...

Gość ty tak na serio
?

Gość wspolczuje męża
no niestety - zdarza sie. I co on- chce to ciagnoac dalej?

Gość baran-ka
Naprawdę Ci współczuję...Powinnas teraz załatwic drania na amen!!Macie dzieci?

Gość i tak po prostu
weszłaś do biura, nikogo nie było, tylko na biurku leżała biurwa i twój mąż pochłonięty robieniem jej dobrze? Coś ściemniasz.

Gość breaceface
no i bedzie kolejny rozwod (bo chyba mu tego nie darujesz??). statystyki nie kłamią. Ludzie nie umieją żyć ze sobą. Kobiety też zdradzją. Lupiej żyć samemu i spotykać sie tylko na bzykanko

Gość Zraniona żona 32
Mamy małego pieknego synka...ktorego on bardzo kocha . ale od emnie sie oddalal przez ten rok,kłocilismy sie czesto nie podejrzewalam ,ze to przez kobiete. Przyznal sie do wszystkiego niczego nie zataił-dowiedzialam sie wielu strasznych rzeczy...tez tego ze razem byli na urlopie(mi pow ze delegacja pilna) Wyrzuciłam go.spakowałam odrazu.nie chce znac. nie wiem gdzie mieszka chyba u rodziców bo wracajac dzis z zakuów widzialam pod ich domem jego auto. Moze panna go w d**e kopnela...taka młodziutka raczej nie chce starszego o 15 lat faceta na stale... tylko szukala na odskocznie doswiadczonego.. tyle zalu zlosci we mnie..

Gość ty tak na serio
to nie zamknal dzrwi jak robil jej minete? cos sciemniasz chyba

Gość i co nie zamkneli drzwi
przeciez kazdy mogl wejsc, chocby ciec

Gość Zraniona żona 32
Tak,nikogo nie było..to była nasza firma..praktycznie jego..nieduża.

Gość ty tak na serio
jak mozna robic takie cos przy otwartych drzwiach? przeciez wiadomo, ze ktos moze wjesc. twoj mąż nie dosc, ze zdrajca to jeszcze idiota :o

Gość niezly szok
zobaczyc wlasnego faceta w takiej akcji. nie wzielo cie na wymioty..? ale kawal chuja..!!

Gość Zraniona żona 32
Nie generalizujmy-to mały biurowiec drzwi do jego pokoju były zamkniete ale nie na klucz.na góre wpuscił mnie(widzi ze zona-zna mnie) ochroniarz.

Gość Ale sciemniasz daj juz spokoj

Gość ty tak na serio
to nie przejmowal sie tym, ze np. ochroniarz moze wejsc i zobaczyc co on robi? dziwne to wszystko. ale moze i prawdziwe. w koncu jak facet ma ochote na sex to niewiele mysli.

dlaczego ma ściemniać? moja mama pracuje w dużej firmie, zdarza się, że zostaje po godzinach, często do niej wpadam, więc ochroniarze mnie znają i wpuszczają bez problemu, nawet kiedy drzwi firmy są zamknięte współczuje, naprawdę tej jego kochanki można nie szanować, bo to nie zasługują na to kobiety, która wdają się w romans z zajętym mężczyzną, ale to no jest tu winien trzymam kciuki, poradzisz sobie choćby ze względu na synka 🌼

Gość kawał gnoja
żałuje chociaż czy chełpi sie podbojem?

Gość chce zebys wybaczyla
?? tak podejrzewam skorosie do wszystkiego przyznal ... :o kutas

Gość wspolczuje bardzo
Wierze, ze znajdziesz sobie uczciwego faceta!!! Twoj Maz to kurwiarz, a jego kochanka to kurwa!!!!!

Gość synastra
mój miał pół roku romans i w końcu mnie zostawił dla kochanki ale nie mielismy dziecka a małżeństwo nie bardzo było udane wiem co czujesz bo sama przez to przeszłam jedyna rada to wyciszenie emocji i psycholog oraz dobre krople na uspokojenie