Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malo biusciasta

jedrne piersi

Polecane posty

Gość malo biusciasta

kazda z nas chyba marzy o jedrnych, wysoko uniesionych piersiach kupujemy tony mazidel, robimy masaze itp wydajemy an to wszystko mnostwo pieniedzy tymczasem w polsce ok 90% kobiet nosi zle dopasowane stanikiktore masakruja i niszcza nasz biust... pochwalcie sie czy wy macie dobrze dobrany stanik podajcie rozmiar i wasze wymiary w biuscie i pod biustem:)

Gość 76cm pod i 91 w biuście
powinnam nosić 70d wg biuściastych, ale w 75c czuję się o niebo lepiej.

Gość malo biusciasta
a czemu wygodniej ci w 75C i jakiej firmy nosisz? 70D ma przeciez mniejsza miseczke niz 75C? odpowiednikiem 75C przy mniejszym obwodzie jest 70DD (czyli polskie 70E), moze dlatego cie gniecie? moze zalezy to tez od modelu? ja np powinnam wg tabel nosic 60DD, a nosze 60E bo DD jest za male

Gość 76cm pod i 91 w biuście
otóż! ma mniejszą miseczkę i piers mi się nie mieści, jak go ściągam to mam odciśnięte "paski" pod biustem. mam takie wymiary, bo moje piersi nie są TAK BARDZO sterczące, dlatego mniej mam w biuście, ale jak całą pierś zbiorę to się po prostu w D nieładnie gniecie.

Gość malo biusciasta
no bo wlasnie ci pisze ze 70D ma mniejsze miseczki niz 75C zreszta wkleje tabelke http://www.bellissima.com.pl/strona.php?site=przymierzalnia&PHPSESSID=d77f5a5571274a99a4211487f3fb69e3 czyli powinnas celowac w 70DD a nie 70D, ktore jest przeciez na 89cm w biuscie (wg rozmiarowki brytyjskiej) bo na pewno obwod 70 nie jest na ciebie za waski bo ja mam np 68 pod biustem a mam na sobie 60tke ktora jest super wygodna:)

Gość malo biusciasta
czasem lepiej zaoszczedzic na kremie albo na ilosci stanikow i kupic 1 porzadny przynajmniej moim zdaniem:)

Gość malo biusciasta
to i tak jeszcze nie jestes w najgorszej sytuacji;) pogrzeb na allegro-mozna trafic staniki za 20-30zl na twoj rozmiar moze warto na czyms zaoszczedzic zebys w przyszlosci nie zalowala?

Gość olka40+
Cześć. Jestem ciekawa jak działa preparat Bust-up, czy ktoś go stosował jeśli tak to z jakim skutkiem. Czy jest bezpieczny, skuteczny, czy to kolejny blef. Proszę o opinie i wypowiedzi kobiet, które stosowały ten preparat, pozdrawiam, pa.

Gość 70 g
Już się dziś wkurzyłam na maxa, byłam w sklepie z bielizną, pytam czy mają coś 70 powyżej D, a babka na mnie łypie okiem i stwierdza, że NAJWYŻEJ D a to tylko z kilku modeli a to wielki sklep ESSENTIAL był. I dzie ja znajde stanik jak mam rozmiar 70G a według niektórych tabelkek nawet 70I?Przecież nie jestem jakimś zmutowanym genetycznie stworem, 70 pod biustem i coś 101 w biuście to nie jest FENOMEN jak to piszą niektórzy sprzedawcy na allegro już przy rozmiarach 70E... Nie chce używanych staników z allegro. Nie chce wogóle kupować przez internet bo bez sensu jest wywalić 100 zł i potem założyc stanik a ten a)za duży b)za mały c)gniecie gdzieś i niewygodny. Właścicielki misek "do C", jesteście szczęściarami że możecie wejść do jakiegokolwiek sklepu i kupić stanik już od 9.90. Zazdroszczę wam......

Gość 65a
ja mam 65a malutkie :(

Ekhmmmmm 70 pod biustem (czy aby zmierzone ciasno i na wydechu) i 101 w biuście to są wymiary na brytyjskie 65GG/60HH. Obwód stanika musi być mniejszy niż Twój obwód pod biustem, bo przecież stanik się rozciąga ;) I pewnie, że nie fenomen, tylko normalne zgrabne piersi :) A przez kupując przez internet zawsze możesz niepasujący biustonosz odesłać, więc czemu piszesz o stracie pieniędzy? == 76/91 Skoro miska w 70D jest za mała to czemu nie sięgniesz po 70E? Tabelki i literki to tylko wskazówka :) A ślady od stanika to rzecz normalna, tak jak ślady od spodni, skarpetek, odciski od poduszki rano - nasze ciało nie jest ze stali :)

Gość 70g
źle napisałam, pod biustem ciasno mierzone mam 75cm, ale wiem że to rozmiar 70. napewno wiesz, jak cieżko dobrać stanik, nawet na "normalny" biust, a jakbym tak chciala sobie poprzymierzac i pogrymasic? to co, mam zamawiac po 20 stanikow i 19 odesłac? dziwi mnie to ze producenci bielizny mysla ze to piersi maja sie dopasowac do biustonosza, a nie stanik do piersi. dlatego 70C i koniec kropka. inne podobno sie nie sprzedają!!!

Gość malo biusciasta
ale wez pod uwage ze jesli zamawiasz kilka stanikow przez intrnet to mozesz je porzadnie przymierzyc-ponosic dluzej niz kilka sekund wtedy wychodza czasem takie rzeczy jak cisnace fiszbiny, drapiacy material itp ktorych w sklepie bys nie zauwazyla poza tym po to masz tabele zeby celowac przy zamawianiu w okolice twojego rozmiaru a nie zamawiac 20 stanikow;) do olka40+ a nie sadzisz ze szkoda sie truc tego typu specyfikami?gdyby istanialy dzialajace preparaty tego typu zadna kobieta nie decydowalaby sie na operacje plastyczne biustu...

Gość ja z malym biustem
66-67 pod i 79-81 w biuscie jaki rozmiar i gdzie tanio kupic dobrze dobrany stanik??

Gość malo biusciasta
powinnas nosic 60D lub 60DD(raczej ten) zakladam ze odpowiednio sie zmierzylas (bardzo scisle na wydechu pod biustem, w biuscie luzno, na wdechu) jesli masz mozliwosc robienia zakupow przez internet z zagranicznych sklepach lub na ebayu to mozesz kupic staniki juz w okolicach 30zl sklepy tj: http://www.figleaves.com/uk/ http://www.brastop.co.uk/ w polsce jest niestety troche gorzej-patrz na allegro lub sklepy typu http://www.peachfield.pl/ odwiedz tez forum www.malobiusciaste.prv.pl tam dziewczyny na pewno ci pomoga, jest tez gielda stanikow, gdzie mozna kupic biustonosze czasem sporo taniej:)

Gość ja z malym biustem
w biuscie na wdechu?? obydwa wymiary podawalam na wydechu i pod biustem owszem ciasno, teraz nie podam ile mam na wdechu bo nie mam przy sobie miarki dziekuje za odp:)

Gość malo biusciasta
tak w biuscie na wdechu:)

Gość a ja mam przeciętny biust
Często kupowałam biustonosze w triumfie model bardotka.Ale odkryłam b podobny model z firmy kostara, który jest tańszy.A najlepiej mi się chodzi w biustonoszu za 15 zł, który kupuję na bazarze.Jest to taki model, który idealnie zbiera biust i biust wydaje się większy.Ten model jest dużo wygodniejszy od biustonoszy z triumfa .

Gość malo biusciasta
dobrze dobrany biustonosz jest wygodny niezaleznie od firmy:) a takich chinskich bezfirmowych to nie polecam bo czesto uzywaja do tkanin szkodliwych barwnikow

Gość a te firmowe to jak myślisz
gdzie są produkowane? Tylko model zastrzeżony i wszyta odpowiednia metka.

Gość malo biusciasta
doskonale wiem gdzie sa produkowane tylko ze w tych firmowych sa prowadzone kontrole jakosci materialow i to jest ta roznica:) nie twierdze tu ze triumph jest swietny bo tak nie jest(juz nawet nie mowie o beznadziejnej rozmiarowce, ale o materialach), ale na pewno lepszy niz chinski stanik za 15zl

Pozwolę sobie podbić wątek.. polećcie coś naprawdę skutecznego na ulepszenie piersi :) chodzi o ich uniesienie a niemoniecznie powiększenie :) teraz sporo tych suplementów diety ale ciężko wybrać odpowiedni.

Gość gość
suplementow od pioruna tylko nikt nie napisze prawdy jak one działają na nas niekorzystnie.W koncu to preparaty chemiczne, są wchłaniane do wwenątrz poprzez skore.A wiadomo co sie pozniej dzieje?czy ktoś za to odpowiada?Jaką mamy pewnośc ze nie zachorujemy właśnie z tego powodu?

Gość gość
Coś naprawdę skutecznego to tylko i wyłącznie dobrze dobrany stanik plus spanie w czymś, co biust trzyma (przylegająca koszulka, stanik sportowy, stanik zwykły). Tylko tyle i aż tyle.