Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstydze sie pisac na czarnym

Mój ex i moja przeszłość

Polecane posty

Odszedł po 2,5 roku ... właściwie powinnam odetchnąć z ulgą bo dopieor teraz widzę jakim był skurwysynem ja mnie traktował... przez trzy lata spędziliśmy wspólnie 90 dni .. mieszkaliśmy w dwóch rożnych miastach, potem on wyjechał za granicę .. przyjeżdzał raz na 3 miesiace .. połowę czsu poświęcając z przyjazdu pomocy rodzicom .. mimo, że to była tylko godzina od naszego domu zostawałam tam na parę dni .. w międzyczasie imprezując ze znajomymi, albo spotykając się ze swoją eks, niby tylko przyjaciółką .. liczyło się tylk ojego zdanie i potrzeby, ja nie miałam nic do gadania, jesli nie było tak jak on mówił obrażał się i czekał aż ja przeproszę wtedy łaskawie się odezwał .. pił . z początku jeszcze to ukrywał .potem zaczynał o 7 rano kończył o22.. 12 piw dziennie, pare butelek wina.. norma .. przyjeżdzał i nic nie robił ... sexu nie był o praiwe wcale.. kiedy ja coś zaczynałam zwłaszcza budząc rano wyzywał mnie, obrażał się i odwracał na drugi bok zasypiając.. wszystko było jak on chciał nie wychodizłam z domu zeby byc zawsze na necie gdyby chiał porozmawiać, nie pracowałam bo nie chcial, nie miałam przyjaciół bo był zazdrosny ..na dwa tygodnie przed powrotem poznał inną.. przyjechał do mnie jeszcze na 1,5 miesiąca zeby zaczekac na jej powrót potem uciekł bez słowa zostawiając mnie w wynajętym mieszkaniu, bez pieniędzy..i w ciąży... mało m ujeszcze było bo 3 miesiace po odejściu wyzywał przez emiale, smsy, każe picie odreagował i wyżywał sie na mnie.. po 3 miesiącach zaproponował przyjaźń, a ostatnio pomoc finansowaa... myślicie że go nienawidzę. . że go nie kocham? ... nadal go kocham, i czekam jak wróci .. :(

Gość oj życie życie życie
a myślałam że mój ex jest najgorszy :-p Przy Twoim to jednak aniołek. p.s. też ciągle kocham mojego drania i tęsknie okrutnie :-(

Gość wstydzę się pisać na
a co robił Twój ex.. :(?

Gość nie ma co plakać
najlepiej pomyśl o dziecku myśle że ono jest w tej chwili najważniejsze

Gość oj życie życie życie
był niedojrzałym egoistą, zostawił mnie jak myślałam że jestem w ciąży. Całe jego szczęście że w końcu się odezwał i błagał o kolejną szansę, której nie dostał. teraz widzę te wszystkie jego wady i widzę też swoje, święta nie byłam :-p przynajmniej seks był super, był zdolny, pracował, troszczył sie o mnie. Tak czy inaczej.. to strasznie boli jak sie kogoś kocha i nie można z nim być, za bardzo sie zawiodłam, za bardzo mnie zranił. Miłość wybaczy wszystko, ale razem już nie będziemy bo po prostu nie umiem :-(

straciłam dziecko w 7 tygodniu... :(