Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hally

Jak w 3 miesiące pozbyć się CELLULITU???

Polecane posty

Gość cami45
czesc moim zdaniem nie mozna sie pozbyc cellulitu w trzy miesiace jedynym sposobem na pozbycie sie go jest chirurgia ale nie radze tego nicomu czemu nie zakceptujemy siebie jakie jestesmy

ja przez cellulit nie chcialam jechać nad morze i szukalam pretekstu przed znajomymi i wkońcu stwierdzialam \"a w dupe, nie będę ściągagać najwyżej spodni\", pogoda była fatalna wiec nie musiałam sie wbijać w kostium i tłumaczyć sie, czemu nie chce sie opalać (a ja to kocham, ale jak mnie nikt nie widzi).

Gość lahmin
Teoretycznie można się pozbyć cellulitu w trzy miesiące ,ale domowymi sposobami raczej chyba tylko ten I-szego stopnia( czyli taki, który jest widoczny po zaciśnięciu skóry) . Na szczęście jest wiele zabiegów, które pomagają zwalczyć ten starszy. na przykład w programie stop-cellulit łączy się działanie fal akustycznych z odpowiednią dietą

Gość conis
Jeśli chodzi o cellulit to należy o niego zadbać z każdej możliwej strony. Na początek warto wybrać się specjalisty na konsultacje. Jak byłam w klinice la perla, to okazało się że nie każdy zabieg jest dobry dla mojej skóry . Dla mnie akurat został dobrany smooth shapes, który jest połączeniem lasera, światła biostymulacyjnego, masażu rolkami i próżni. Oczywiście żeby efekt faktycznie się utyrzmał trzeba zachować jakąkolwiek aktywności fizyczną i zdrowo się odyżuwać.

w taamtym roku walczylam z dobrym skutkiem, teraz znowu zaczzynam, Dla mnie najskuteczniejsze byly regularne peelingi i zawijanie folia skorzystalam ze sklepu http://www.estien.pl/na-cellulit-rozstepy-c-1_17.html kupuje tam regularnie , bo corka leczyla sie z tradziku, robie peeling korudem, potem smaruje glinka czereona z algami na przemian z agami slim i zawijam sie folia, na ok goddziny, w tym czasie zakladam taka nierowna glowice do odkurzacza:) tak aby nie przylegaala caala do ciala (aby go nie spalic ) i robie masaz, czasem zamiast tego jesli nie chce halasowac po pelingu smaruje oliwka z wyciagiem z alg i uzywam chinskiej banki, na prade swietnie dziala, potem zostawiam wklepuje resztke i sie ubieram pol godziny dziennie na taaki masaz co 3 dzien z zawiajniem to ok godziny i po miesiacu schudlam w udach o 5 cm!!! zobaczymy jak pojdzie mi wtym roku:)

Zapewne ilu ludzi tyle pomysłów na walkę z cellulitem. Niestety jest to kłopot dla każdej kobiety. Wydaje mi się jednak, że w tej materii najlepiej jest korzystać z pomocy medycyny estetycznej, która się specjalizuje w walce z cellulitem. Poczytajcie sobie więcej o metodach tutaj: http://www.estetica.pl/usuwanie_cellulitu/

Gość marzenie ściętej głowy
nie pozbędziesz się go, ale możesz zatrzymać postępujący degradacyjny proces, analogicznie jak ze starzeniem się. Tu masz kilka punktów do realizacji: Notabene, nie ma leków/sposobów cud na zdrowie, zatem jedyną radą, to realizacja 5. punktów : 1.prawidłowe odżywianie, postudiuj dokładnie t. „Chudnij bez wyrzeczeń, „Zasady dietetyczne, W walce z chorobą i w profilaktyce należy wzmocnić organizm prawidłowym odżywianiem - najlepiej dietą surową warzywno-owocową http://www.wellness.pijnazdrowie.pl/artykuly/jedzenie_ma_znaczenie/ 2.wysiłek fizyczny-rekreacyjny na poziomie potu i sauna sucha raz/tydz. To i wiele innych wiadomości znajdziesz pod linkiem: WWW.vademecum.zdrowia.prv.pl 3.higiena w pełnym tego słowa znaczeniu 4.pozytywne nastawienie psychiczne, w tym trening autogenny wg Mironskiego, szczegółowo postudiuj temat z www pn.STRES 5. systematyczne oczyszczanie organizmu z toksyn, tu masz linki do filmów http://www.gerson.yoyo.pl/film.html http://www.youtube.com/watch?v=YsT6qNk8_qQ&fe ature=related @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ No, możesz za 12tys. funtów dokonać przeszczepu skóry, tak jak zrobił to z łysiną Rooney

Gość anka..aaaa
skoro płatek skóry na głowę i robota kosztowała 12 tys. funtów, to ile mogłaby kosztować skóra całych ud i pośladków?

Gość justa31
Hej !! Ja też mam cellulit i ciężko mi się tego cholerstwa pozbyć poradzcie coś ..................Dzięki:))

Justa31 --> połącz ze sobą kilka elementów. Ćwiczenia, dużo ruchu, zdrowa dieta (zmiana stylu życia), a to wszystkow połączeniu z zabiegami wykonywanymi najwyższej jakości sprzętem, w certyfikowanych salonach mogą przynieść wymierne korzyści zdrowotne, jak i pielęgnacyjne dla Twojego ciała. O tym wszystkim pisze i uczy kampania ogólnopolska Z ACCENTEM NA HARMONIĘ (https://www.facebook.com/zaccentemnaharmonie). Poczytaj sobie o tym, być może dowiesz się czegoś interesującego

Na na koszmar jedno i wg mnie najlepiej działające jest połączenie http://www.mydlarnia.info/olej-macadamia-virgin-50-ml-na-slonce-i-cellulit-cat-218-id-632.aspx czyli pogromcy cellulitu i trochę ruchu oczywiście regulerny ruch pozwoli szybciej i lepiej pozbyć się tego co brzydki i możemy udać się na plaże, przed Polą wyjazd do Grecji i pierwszy raz nie martwię się, że mam czegoś za dużo. POLECAM :D

Gość Miroszka
Zaczynamy od zmiany diety - zrezygnować z kawy i zaczać stosować ją jako peeling Odpowiednia doza ruchu. Niestety mi nigdy tabletki nie pomogły,ale może komuś pomogą. Wspomogłam się natomiast endodermomasażem połączonym z radiofrekwencją w Derma Solutions. Było mi już ciężko zlikwidować cellulit bo był to 3 stopień. Obecnie udało mi się wyrównać strukturę ud, straciłam też w obwodzie ok 2 cm. Nie poprzestaję jednak na tym i nie spoczywam na laurach Nadal trzymam się diety i dbam o ruch. Wydaje mi się, że konsekwencja jest najważniejsza

Gość gość
To ja akurat przez 3 miesiące używałam Detocell Slim i pomogło :) z tym że to nie są tabletki cud, bo takie nie istnieją - ważna jest zmiana diety (na zdrowszą oczywiście) i jakiś tam ruch. One po prostu przyspieszają efekt, dają kopa (ale ziołowe są, żadna tam chemia) No ale cellulitu nie ma :)

Gość gość
W 3 miesiące to nie wiem, ale w dwa tygodnie da się bardzo zmniejszyć cellulit :) Jest taka żelowa kuracja Dermiki Passione Body - białe pudełko, w nim siedem małych tubek, w nich - coś, co zmiata cellulit z naszej skóry :):):) Dwa tygodnie, dziewczyny, a efekty są takie, że chętnie bym się pochwaliła, ale nie mam zdjęć sprzed :(

Gość charlotteeeeeeeeeee
W 3 miesiace spokojnie... mi się udało, bez wielkich wyrzeczeń i zmian trybu życia. Zaczęłam się więcej ruszać, ale nie spędzałam godzin na siłowni, spacery, schody zamiast windy, rower, rolki, basen. Zmiana diety na zdrowszą, mniej słodyczy i kawy, a więcej owoców, warzyw i wody, latem to nie było trudne. Brałam też detocel, robiłam peelingi z kawy i pierwsze efekty widziałam już po 3-4 tygodniach, a po 3 miesiącach to sama byłam w szoku, że po cellulicie śladu nie było. Grunt to systematyczność.

Jak długo ten detocell brałaś? 3 miesiące tylko i widziałaś efekt? u mnie najgorzej z r****m... a wiem że tutaj jest równie ważny.

Gość gość
Dobra dieta : warzywa i owoce a do tego kuracja preparatem antycellulitowych EVENSWISS. Preparat jest bardzo skuteczny - do kupienia w butiku kosmetycznym LaCosmetica lub tez online. polecam!

Gość gość
Lilka z czym jest u Ciebie najgorzej bi nie widać wygwiazdkowało się :( Miałam się masować dzisiaj, ale nie mam weny normalnie, dzieciaki tak dały popalić, że szok i to mnie gubi, jestem tak wykończona, że nie mam siły dbać o siebie.

Gość gość
Fajne fotki, szkoda, że zupełnie inaczej oświetlone. Mogę zrobić takie zdjęcia, że osoba z 3 stopniem cellulitu będzie piękna i gładka :)

Gość paniKiwi
Jak się pozbyć cellulitu w trzy miesiące? Bardzo prosto ;-) Przede wszystkim trzeba zdrowo jeść, mieć dużo sexu, ćwiczyć na siłowni i basenie. Efekty będą okay, alee... wisienką na torcie będą zabiegi Max Deep. Ja po paru zabiegach zgubiłam cellulit, bo skorzystałam właśnie z w/w zabiegów. Ważne jest to, aby zabiegi były robione na nowych urządzeniach. Na takie trafiłam w cenionej klinice u doktor Beaty Dethloff. Co ważne, lekarze nie naciągają i faktycznie znają się na swojej pracy. W tej klinice czuję się po prostu świetnie! ;-) Najważniejszą informacją jest to, że cellulit zniknął <3

Gość gość
w 3 miesiące to pozbędziesz się cellulitu jedynie za pomocą zabiegu :P Ja byłam na zabiegu Dermapen i już po 2 wizytach cellulit był znacznie mniejszy. Niesamowity efekt można się uzależnić od takich zabiegów, ale są w 100% bezpieczne więc lajcik ;)