Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wasza najwieksza

WASZA NAJWIEKSZA TAJEMNICA

Polecane posty

Gość skooootah
nigdy wiecej....umowilam sie na niezobowiazujace pieszczoty za to hehe:):):)

Gość zielona_mandaryna
hehe ciekawe :P jeszcze nigdy sie z nikim nie umowilam na niezobowiazujace cos;p

Gość oj teraz ja zapodammm
moje tajemnice: 1. to ze sie masturbuje:P 2.to ze moj obecny mysli ze byl moim pierwszym ..a bylo ich paru 3.to ze jak bylam mala dotykalam sie po cipkach z kolezankami haha ale to glupie maskara..wstyd mi na sama mysl 4. to ze calowalam sie z facetem 20 lat starsszym-wzial mnie z zaskoczenia i zniesmaczyl:/ to bylo tylko raz 5. to ze jak bylam mala rodzice przylapali mnie jak ćwiczylam z misiem hahahah ja pierdole az nie chce przypominac sobie co bylo jeszcze:P

Gość eksa
głupio mi było wyjaśnić komuś, że nie miałam jeszcze chłopaka, więc mówiłam że miałam wiele lat temu, związek kilkuletni, zakończony cierpieniem bo mnie zdradził. Z tą osobą której to wmawiałam nie wyszło, choć zdaje się że On bardzo chciał, dwukrotnie pytał mnie o bycie vrqaze, on nie miał żadnego doświadczenia, a zakończył znajomość mówiąc ze jesteśmy tak samo nieśmiali i żadne z nas nie wyjdzie z inicjatywą by np. się pocałować. oskarżał mnie o chłód, obojętność i taka byłam, ale patrząc na to, że miałam już wg niego doświadczenie to nie powinnam się bać bliskości skoro na nim by mi zależało. A mówiłam wciąż ze jest tylko kolegą, że boję się zaangażować, a teraz po rozstaniu wiem, że zakochałam się w Nim.

Gość anonimowo mogę zdradzić
1. Kradłam kiedyś z koleżankami w sklepach 'dla jaj i zabawy' Raz mnie przyłapano i wyrzcono...na szczęscie nie wezwali policji, ale już nie kradnę -zmądrzałam 2. Masturbuję się :p 3. Mam zaburzenie odżywiania- bulimię... Nikomu się wolę nie chwalić że sobie żygam do czasu do czasu albo się głodze na przemian z wyjadaniem połowy pensji. 4. Kradłam mamie z portfela kasę...masakra! 5. Kiedyś wyczytałam o głupim sposobie na fazę, że trzeba zjeść gałkę muszkatołową. No wieć zabrałam z kuchni zjadłam tego sporo i nic... Idę spać a jak rano się obudziłam to myślałam że chyba umarłam. Kręciło mi się w głowie że ustać nie mogłam, helikopter w głowie, potrójne widzenie, mdłości... o matko... przeleżałam skręcając się z bólu i preżygałam cały dzień, myśląc że zaraz odejdę z tego świata tak strasznie się czułam. Oczywiście rodzinie skłamałam że to zatrucie jakimś owocem.... 6. Kradłam potajemnie ciotce wino i piłam sama w ukryciu 7. Jak byłam mała to się z kuzynem rozbieraliśmy przy sobie żeby poogladać swoję ...hmmm... narządy płciowe 8. Jak byłam na kolonii , miałam z 8 lat, pewniem chłiopak[w moim wieku- więc nie żaden pedofil] wpadł i zaproponował że ściągnie swoje spodenki jak ja mu pokaże co mam w majtkach... no i się zgodziłam... Nie no ...jak to czytam to widzę jaki człowiek był i będzie głupi :P

Gość ertfał
a ja zaladowalem dziewczyne bez gumki mimo ze chciala z 'z' dwa ladne strzaly w najbardziej pewnym dniu miesiaca a teraz ma bobaska.. torche zycie jej zniszczylem ale coz odwieczne prawo natury

Gość zielona_mandaryna
shit.. po chamsku..

Gość bylam bardzo
ciezko chora

Gość col-ya
było tego sporo...No dobra jedziemy: 1. kradłam z koleżankami dla zabawy - cukierki, ciuchy z taniej odzieży i yyy chleb. Potem dorosłam i zmądrzałam - kradłam fajne rzeczy (pozdrawiam krakowski H&M :-)) 2. całowałam się z koleżankami, kiedy byłam młoda. Potem dorosłam i całowałam się z moją współlokatorką :D 3.kradłam dane z mojej firmy - nie, paragrafu na takie rzeczy nie ma, ale nieładne to było 4. zdradzałam chłopaka i sprawiało mi to frajdę (znaczy sam akt - wyrzuty sumienia były okropne), ale karma wróciła i zdradzany też zdradzał, ehh brazyliada 5. niechcący zdeptałam mojego chomika

Gość zielona_mandaryna
col-ya .. biedny chomik.

Gość alicja janosz
spałam z Wojewódzkim

Gość bdbdd
podoba mi sie ktoś z kafe ,ale udaje ze tak nie jest.Oczywiscie jakaś laska sprzątnie mi go sprzed nosa no cóż takie jest życie,nie jestem marzycielką.:O

Gość Natasza27
Moje najwieksze tajemnice. 1) Jak byłam mała często bawilismy się z kuzynem w "doktora" :-) 2) Zreszta z sąsiadem też. 3)Zadeptałam kiedys małą kaczuszkę na wsi na podwórku. 4)Podbierałam mamie pieniądze z portfela (za to mi wstyd) 5) Byłam z trzema chłopakami równocześnie (dwóch mieszkała wtedy za granicą) i każdemu obiecywałam wspólne zycie :-(

Gość WUZETKA2008
HMMM... 1.masturbuje sie 2.sikalam kiedys w majtki w szkole (w zerówce) 3.kradlam w sklepach jedzenie ubrania kosmetyki i inne... 4.jestem dziewica tzn dla moich bliskich to nie jest tajemnica tylko dla tych mniej blizszych:) 5.puscilam baka kiedys przy koledze:o 6.dalam staremu facetowi pocalowac mi dupe za 5 zl(pocalowac tylko i nic wiecej) 7.bardzo czesto jezdzilam okazją(nawet raz pojechalam 150km od domu stopem:)) 8.calowalam sie z siostra jak bylysmy male i bawilysmy sie w meza i zonę 9.bylam w barze z żulami 10.pilam wino z żulami i chodzilam do nich do domu sprzatalam im itp 11.ogladam pleyboje mojego brata... 12.mam wystajace wargi sromowe 13.mam sflaczałe i choinkowate piersi ................pewnie jeszce duzo tego by sie znalazlo ale narazie nie pamietam:)

Gość WUZETKA2008
dlatego ze bylo mi ich szkoda a pozatym to nie byly takie zule 100% i nie wygladali za bardzo na takich.jeden z nich mial problemy i dlatego zaczal pic a wogole to traktowalam go jak dziadka .wiem ze to dziwne ale tak bylo

Gość skooootah
jeden z diablow niedawno prosil cie malgosia o cv....:):):)

Gość zielona_mandaryna
up up up a reszta gosci kafeterii nie ma zadnych tajemnic ;> ? hehe

Gość ja się spijam
to moja tajemnica. mam meża, ktorego nie cierpie. mialam kochanka młodszego, tylko dla seksu, bo mi hormony szaleją, a tak zrozpaczliwie pragnę miłosci. I się spijam od czasu do czasu. To moja tajemnica.

Gość skooootah
nosze wstretne gacie modelujace brzuch bleeeeeeeeee

Gość gość
wszystko mozna przezyc , ale to co najgorsze to wmawiac ze sie jest dziewicą... tego bym w zyciu nie zniosl , ja mam obsesje na tym punkcie, moja zonka to wie ;) aby zycie bylo ok to musialem miec zdrowe dzieci, dziewice za zonę i dobrze płatną prace - plan wykonany ;)

Gość gość
dobrze powiedziane, kolego: musiałeś mieć dziewicę za żonę. Teraz juz nie musi byc dziewicą, a ty się ciągle bój rogów

Gość gość
jak pisałam na http://sekretypolakow.pl to mogę w sumie napisać jeszcze tutaj: - kradne kase rodzicom, - masturbowałam sie kiedyś na lekcji polskiego, - podnieca mnei strasznie moj w-fista

Gość ciekawy__
jakie to są "choinkowate piersi"? zielone?

Gość gość
wisze bylemu pare tysiecy zlotych i sciemniam go, ze nie mam kasy i mam milion problemow (wyprowadzilam sie za granice). tak naprawde mam swietna i dobrze platna prace, kupuje sobie pelno rzeczy, szastam hajsem, jezdze na wakacje na drugi koniec swiata i mam go w d***e. czy jestem zlym czlowiekiem? :)

Gość gość
Tak, jesteś.