Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joelle20

nic nie trwa wiecznie, serce zlamane

Polecane posty

Gość joelle20
dobra, wy zawistne baby chyba sobie uswiadamiam powoli,ze jednak rzeczywiscie cale zycie przede mna, mam dopiero 20lat, a ten zawod milosny,choc wydawalby sie nie do przeskoczenia kiedys bedzie zastapiony jakims trwalszym uczuciem nie mam takich problemow co wy-30? na karku, dzieci na utrzymaniu, faceta brak ja jestem normalna studentka, zyje, korzystam z zycia, bawie sie, a ze w milosci nie wyszlo teraz,moze wyjdzie innym razem pogody ducha zycze sobie i wam

wiesz ja i on wiemy ze jestesmy stworzeni dla siebie ale jednak on wybral inna młodsza bez dziecka...mi powiedzial ze nie dorosl do tego..ze to dla niego za trudne...hmm...ja odpuscilam ....zycze mu szczescia ale i tak czuje zal ....bo zostalam przekreslona tylko dlatego ze mam dziecko

joelle20 tez mialam 20 lat:) wpadlam jak mialam 19 latek bylam z nim zareczona mial byc slub :) po 2 latach jednak stwierdzilam ze to nie to i odeszlam od niego po 4 latach ...teraz mam 28 corka ma 8 a ja nadal sie czuje mloda i sie zastanawiam czy warto sie z kims wizac ;) daj sobie czasu ,jestes ladna zdolna po co ci facet? korzystaj z zycia ...a milosc ...no coz ...sama wiesz

Gość
CrazyHappySadGirl => życie jest jedno. Nie zamierzam ponosić skutków czyjejś nieodpowiedzialności, błędnych życiowych decyzji etc., nie zależenie od tego kto był winien - facet czy baba. Bo i po co? Jakoś w gwiazdach nie napisane, ze musze brać dzieciatą, bo i po co? Jest sporo kobiet bez zobowiązań. Cialo tylko mówisz? Ha! nie tylko. Kobiety patrzą na przeszłość (ile zaruchał), na portfel, i wiele innych rzeczy, które określają partnera. Takoż i facet bez zobowiązań może wybierać kategorie wg. których ocenia potencjalną partnerkę. Sorka, nie jesteś jedyna na świecie. Czy pojmujesz, że nie każdy facet może cię chcieć. Co więcej, czy pojmiesz że żaden może cię nie chcieć? Twoje lęki i obsesje nie wiele mię obchodzą, niemniej jednak najlepszego.

Apostoł Nienawiści nie wiem moze w koncu ktos mnie ze chce :)) i moze ja tez tego kogos ze chce ;) u mnie tylko prawdziwa milosc - zaurocznie odpada :) na tymczasowo to ja moge miec kogo zechce ;) garba nie mam :) ale ja szukam prawdziwej milosci i tu problemem nie jest dziecko :) tylko.......no sam powiedz

Gość
Gonisz za efemerą tedy. Ale szukaj, może znajdziesz. Im mniej frustratów w polsce tym mniej trolli w internecie :P ;)

Gość
CrazyHappySadGirl => jak powiedziałem: powodzenia. (miejsce w nawiasie powinno być złośliwością, która jednak ze względu na dobry humor piszącego nie zostanie zwerbalizowana :P )

Gość
Zagadka: kto z nas dwojga jest bardziej małostkowy? :P

Znajdzie, znajdzie, mało takich, co to chcą należeć do Pana i Władcy i całkowicie sie podporządkować i być "brane" w przdpokoju i w kuchni, kiedy się tylko Panu i Władcy zachce?

Gość
analkoholiczka => ah, jak ten Twój cynizm mi się podoba. Generalnie kupuję każdy Twój tekst. :D

Gość
CrazyHappySadGirl => i chwała Bogom. Przynajmniej jedna co mnie nie chce :classic_cool:

Gość
Hahaha... A zresztą co ja Ci znowu będę komplementy prawił... :o

Gość Michasia nie Asia
od miesiaca to samo mam:/ ciezko zapomniec