Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Skad sie to bierze

Czemu kobiety robia loda obcym facetom na imprezach? Co im to daje?

Polecane posty

Gość bbbbbbbb
prawiczek, daje sobie reke uciac ze na taka trafisz, ale ryj bedziesz cieszyl, ze masz porzadna dziewczyne bo ona i tak Ci prawdy nie powie ;]

Gość bbbbbbbb
no no, sranie w banie ;]] wiesz ile facetow mysli ze taka ma?;) chociaz dziewczyny beda sie wypierac to naprawde wiekszosc ma cos na sumieniu, wiec nie licz na to, ze Ty trafisz na inna, naprawde duzo facetow nawet by sie nie spodziewalo ale tak jest

Gość bbbbbbbb
ide spac, powodzenia prawiczku;) moze nawet trafimy kiedys na siebie, wpadniemy sobie w oko.. powiem Ci wtedy, ze w łozku mialam dwoch( jednego to tak troche logicznie ze klamstwo, a 3 to za duzo;] ) no tak wiec mialam dwoch, ale rzadko to robilismy ogolnie, loda oczywiscie absolutnie, nigdy, nie chce zeby potem moj maz mial swiadomosc ze lizalam fiuta innym facetom takze prawiczku, nie licz ze trafisz na dziewczyne, ktora nie ma nic "na koncie" nawet jezeli bedzie Ci duuuzo gadac i wygladac tak niewinnie i niepozornie, my sie nie przyznajemy ;)

Gość gjdnsms
niekoniecznie, ja jestem z chlopakiem, ktory mial 1 przede mna

Gość gjdnsms
to ja na gorze napisalam pod innym nickiem : bbbbbbbbbb

Gość bbbbbbbbbbbbb
ale Ty bys o niczym nie wiedizal, zrozum!!

Gość bbbbbbbbbbbbb
a ja ubostwiam mojego i nie uwazam go za ciote i dogadujemy sie, i nie ma miedzy nami zadnych barier i jest zajebiscie meski ;]

Gość bbbbbbbbbbbbb
no w sumie nie wiem czy tak do konca nie byl;]] ja mam do tego watpliwosci, wiec mysle ze raczej byl e tam doswiadczona tez fajnie jest, chociaz nie bedzie Ci nudno i nie bedzie lezec jak kloda,, nauczy cie, zacznie;) ok tyle ode mnie, ide spac pappa

Gość lodziareczka1987
Ale Ty prawiczek jewstes glupi i wszyscy co obrazacie takie kobiety. a co chcecie zedbysmyh byly swiete i nietykalne aby seks z nami mozna byhlo uprawiac raz na ruski rok? wiekszosc facetow marzy o wyuzdanych dziewczynach ktore lubia zabwy w lozku a Ci co mysla jak wy to po prostu je....ci goscie ktorzy pewnie w zyciu smaku ci.ki nie poczuli! i loda mozna zrobic w samochodzie jeszcze albo nawet w parku czy pojechac gdzies do hotelu akademika czy do mieszkania....nie kazda kobieta chce od razu sie oddawac...zreszta szkoda tutaj pisac bo wiekszosc tutaj facetow piszacych to jakies prawiczki....prawdziwych mezczyzn mozna spotkac w zyciu ktorzy tak jak my kobiety wiedza co w zyciu jest dobre

Gość jestem za a nawet przeciw
a dlaczego faceci są takimi hipokrytami, niby brzydzą się kobiet ze sporym doświadczeniem sexualnym a potem zdradzają swoje żony bo nie dostają od nich tego co chcą. Są jak współczesny pracodawca który chce pracownicę młodą ale z 10 letnim doswiadczeniem :(

Gość wszyscy maja swoja role
na tym padole.....takie lodziarki tez:P ja je bardzo lubie....kiedy jestem w polsce to zawsze moge na nie liczyc:P:P:P

Gość zdegustowana szokens
niezły topik :P widać jak faceci prawiczki się teraz nadymają ;) wygrany, mówiłeś ze nie ma przyzwoitych dziewcząt na kafe :P więc trzeba zauważyć, że i Ty święty nie jesteś, po drugie, chyba kobiety tak bez niczego swojego łona nie pokazują, sam musiałeś najpierw coś zrobić by sprowokować i wypisywać bzdury bo to raczej jest dla mnie irracjonalne. co do "klimatu" na imprezach to nie wiem, nie uczęszczam, ale dla mnie taka dziewczyna to lachociąg ;] tylko one zasługują na takie miano ;p

Gość upupupupupupupuuuppp

Gość fggfggfgf
to nie kobiety tylko zwykle kurewki ;) nie obrazaj normalnych kobiet, sa jeszcze wartosciowe ale malo takich, dlatego jak znajdziesz taka to jak skarb, pozdrawiam ps: nie wrzucaj wszystkich ludzi do jednego worka ok?

Gość upupupupuppuppppppppppuppppppp

Gość upupupupppppppppupupuppppupppp

Gość Aliskiren
Hej ja tam Lubie takie dziewczyny co w tym zlego? Ostatnio po imprezie odwozilismy z kolegami taka jedna slodka blondynke, fakt ze byla troche pijana alejak podczas jazdy wyciagnelismy swoje sprzety i przyciagnelismy jej buzie to szybka zaczelam kumac co ma robic. I bez zadnego problemu zrobila to co niejedna dziewczyna swojemu chlopakowi nie chce zrobic. Pomyslcie sobie same dziewczyny ile ona witaminek dostala od calej naszej czworki hehe. Hm wiem co mysla niektorzy o takich dziewczynach ale takie są i sa jeszcze faceci ktorzy doceniaja takie dziewczynki;) a Ci co to wszytsko potępiają pewnie sami maja niespelnione fantazje, o ktorych nigdy by nawet nie pozwolili sobie opowiedzieć. Zal mi Was ale kazdy ma swoje prawo do tego co robi. Takie dziewczyny tez.

Gość jedno jest pewne...
kurewka zawsze wyląduje na cztery łapy w życiu jak kotka. Najczęściej ma porządnego i kochającego męża itd. A te cnotki i moherowe berety zazwyczaj trafiają na pijaków i takich co je zdradzą bo w łóżku niewyedukowane:-(

Gość jedno jest pewne...
no, masz duże szanse:-)

To jest coś bardzo intymnego i na pewno nie powinno w tym być nic przygodnego...

Gość Aliskiren
Przeciez lody to nie seks hehe?

Gość lodziareczka1987
hm nie oszukujmy sie po prostu niektorzy chcieliby spotkac taka dziewczyne w swoim zyciu hehe a zrobic loda komus to nie jest seks i nie wiem czego sie tak tego czepiacie

Gość Errś
Doceniają na jeden raz. Może po prostu chcą być lubiane poprzez zrobienie loda. W ogóle nieraz odnoszę wrażenie że facetom chodzi tylko o jedno. Zwłaszcza na takich imprezach. Zamiast poszukać sobie dziewczyny to chodzą i szukają jakiejś która spełni jego potrzebę a później won, lub przyjdź jutro to zrobisz mi jeszcze raz. Zastanówcie się co niektóre dziewczyny kim wy jesteście w oczach innych. Nie jesteście dziewczynami od pokochania tylko od przyjemności. "Takiego" faceta to z dala trzeba trzymać bo żadna dziewczyna w jego oczach będzie taka sama. Po przeczytaniu przeróżnych postów wnioskuje że dziewczyny są uznawane za dzi*ki i szmat*. Nie dziwie się. W końcu ktoś musi wyrabiać taką opinie. Oczywiście nie wszyscy tacy są. Ale coraz więcej chyba takich się rodzie. Poza tym każdy ma swój gust. Chcesz się jeb*ać lub kochać z obcymi? To to rób. Tylko później nie dziw się jak będziesz pomiatana żebyś robiła cały czas coraz to nowszym lody.

Gość Errś
Każdy by chciał spotkać? No to panowie piszcie do lodziareczki. Chyba by ci to nie przeszkadzało, no nie?

Gość nikt nie chce lodziary

Gość Prrr
Ja tam lubie miec robionego loda jest to przyjemne :)

Gość lodziary./.?
szczerze.. to jest to bardzo prawdopodobne.. zwlaszcza gdy panienka sie lekkomyslnie i zle "prowadzi" a po alkoholu hamulce przeciez puszczaja.. i wtedy NIE MYSLI tylko jak zobaczy fujare przed oczami to ta którą to rajcuje weźmie do buzi i juz.. Sam taką spotkałem.. nawet chwile się spotykaliśmy a wiecie co..? loda robiła dobrze i sama się dobierała do kutafona.. nie trzeba ją było ani prosić ani namawiać.. kiedy tylko bylismy sami ciągnęła mi ze smakiem i podnietą.. ale na prawde szczęśliwy byłem wtedy gdy się z nią już całekiem rozstałem... - bo chodzić z kimś takim to jest wieczne urwanie głowy i myślenie czy nasza "panna" nie robi akurat loda koledze.. Dla mnie osobiście to kurestwo i tylko totalne szmaty robią loda z piciem spermy - dla swojej własnej uciechy i uciechy samca którego dorwały..;) Sam nigdy poza tą jedną napotkaną kurewką nie spotykałem się w życiu z takimi przypadkami (jak w aucie grupówka) ale za pewne jest to możliwe.. Żal tylko facetów którzy kiedyś się z takimi zwiążą.. bo będą mieli całe życie przechlapane.. Niezawsze bowiem to ON musi zdradzić. wystarczy że taka była "lodziara" ma zbyt dużo wolnego czasu i zostaje sama w domu... A przecież różni "fachowcy" czasem nasz dom musza obejrzeć jak akurat zapracowany mąż nie ma czasu.. i tak to się kręci.. to chyba nie puste opowieści i tematy w filmach.. to nie zostało wymyślone przez scenarzystów, to taka rzeczywistość. Mało jest już dziś porządnych panienek.. a te które mimo obsługiwania kutasów po imprezowych kiblach myślą że są "porządne", powinny bić się w pierś i przemyśleć swoje życie.. Kto korzysta z ich usług.. też raczej nie jest wart zbyt wiele i na męża sie nadawać nie będzie.. i też żal tych "ostatnich poczciwych" kobiet co się tak w życiu nie zabawiały a trafią na takich kurwarzy.. tyle w temacie..

Gość mój ma przecudny tyłek
ej Ty kolego z ostatniego wpisu, skoro sam dałeś się takiej lodziarze to niezły kurwiarz z Ciebie..czyżbyś również nie nadawał się na męża?

Gość dziesięciolatek
ja lubie dziwki dlatego bo są one ładne i chętne do robienie lodów sam jeszcz nie prubowałem bomam 10 lat