Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michasia nie Asia

Narzucam mu sie? dziwny przypadek

Polecane posty

Gość Michasia nie Asia

to tak poznalam faceta, calkiem niedawno, on mnie poderwal nie ja jego. bylo calkiem miło rozmowa, przytulanki itp. poprosil mnie o tel. i gg , jak sie rozstawalismy pytal kiedy sie spotkamy. ja ze niewiem i wzielam tylko jego gg myslalam ze sam sie odezwie ale nie, wiec ja to zrobilam pierwsza na gg i gadka calkiem sympatyczna, nawet pytal czy bede wieczorem gdzies na miescie i kazal sie odezwac jak tak, powiedzialam ze niewiem ale w nastepny dzien raczej bede w klubie w ktorym sie poznalismy a n e niewie co bedzie robil. niewiem czy jeszcze sie do niego pierwsza odezwac? wydaje mi sie ze mu sie narzucam, przeciez gdyby chcial zaproponowal by konkretne spotkanie i nawet na glupim gg sam by pierwszy wkoncu zgadal dac sobie spokuj???

Gość baltic seee
było już pisane tutaj...czasy królewny która czeka mineły...chcesz być szczęśliwa musisz być aktywna..

Gość Michasia nie Asia
to co mam robic???

odezwij się pierwsza i zobaczysz :) Jak mu się podobasz to będzie bardzo szczęśliwy że pierwsza się odzywasz, a jak mu nie zalezy to co masz do stracenia? Ja się juz takimi bzdurami nie przejmuję.... i narazie mi to na dobre wychodzi :)

Gość Michasia nie Asia
ale ja sie juz pierwsza odezwalam na gg dwa razy, ile mozna? moze on wkoncu by cos zrobil? niwiem nienauczona jestem latania za facetem, to taki typ czy co???

Gość Michasia nie Asia
chyba sie za bardzo naczytalam ksiazek typu "koniec zludzen - nie zalezy mu na tobie" :)

Gość Michasia nie Asia
??????

Gość wal to
nastepna, co teraz ci faceci czekaja az my zapraszac na radnki bedziemy?

Gość olej go juz zagadalas pierwsza
niech sie teraz on wysili. jak bedzie mu teraz za latwo to potem tez on nie bedzie nic proponowal tylko czekal az ty go gdzies zaprosisz i ewentualnie sie zgodzi jak akurat nic innego nie bedzie mial do roboty. z reszta moze byc tak ze on ma cos do zrobienia, moze jakas wizyta rodzinna itp. ale jak bedzie chcial to sie odezwie. daj sobie czas, zajmij sie czyms i nie mysl. bedzie ok.

Gość Michasia nie Asia
nie odezwe sie juz pierwsza, wydaje mi sie ze pokazalam mu ze mnie interesuje, kurde szkoda bo fajny byl:/

Gość pantera rozowa
jak sie nie odezwie to jego strata, nie on jeden na swiecie. Ty juz sie w jakis sposob zdeklarowalas. Radze czekac, jak nie to trudno

Gość Michasia nie Asia
wkurza mnie to strasznie, jest na gg i sie nie odezwie pierwszy , ja tez tego juz nie zrobie:/

Gość pomponiara
Napisz do niego ze chcesz sie spotakac, napisz konkretnie kiedy. Co ci zalezy..., jak sie pierwszy nie odezwie to i tak sie nie umowicie. Moze jest wstydliwy, nie wie jak zaczac

Gość Michasia nie Asia
pociesza mnie fakt ze chociaz nie dzwonilam i smsow nie pisalam i o tel . nieprosilam, bo czulabym sie jak idiotka:/

Gość Michasia nie Asia
nie wydaje mi sie ze jest wstydliwy

Gość pantera rozowa
moze poprostu mu sie odpodobalas

Gość Michasia nie Asia
to szybko cos:/ i po co tu kogos poznawac jak zawsze lipa:/