Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brunetka w czerwieni

Co sądzicie o takiej sukni ślubnej?

Polecane posty

Gość polecam gorąco
Piękna. Pamiętaj, że to TWÓJ slub, TY masz dobrze się czuć. Sama jestem zwolenniczka takich sukienek, bo niecierpię białego koloru, ani żadnych jego pochodnych typu - ecri, smietankowe, beżowe, kremowe i tym podobne. Musisz się jednak liczyć z tym że wielu ludzi odsądzi Cię od czci i wiary, że ślub=biała suknia, że chcesz zaszokować itd. Jeśli podoba ci się taka, kupuj i nie zastanawiaj się. Do odważnych świat należy!!!!!

Gość racjaaa
suknia sama w sobie jest naprawdę ładna, a co do koloru, to koleżanka powyżej, ma rację, z tym, że do odważnych świat...wiadomo co :) w końcu to Twoje wesele, Twój ślub i Twój wybór. Jesli wiesz, ze dobrze czułabys się w tym kolorze i nie przeszkadzałyby Ci zadziwione spojrzenia czy nie daj Boże kąsliwe komentarze (a to musisz niestety brać pod uwagę), to bierz tę suknię i nie przejmuj się niczym :)

moja koleżanka 4 lata temu slubowaał w BRĄZOWEJ na podobny styl sukni dodam ze slub koscielny

Piękna suknia. Podobają mi się suknie ślubne w tym kolorze.

nie wygląda mi ona na suknię ślubną tylko suknię balową odpowiednią do jakiegoś zameczku

Piękna suknia, tylko jak w takiej imprezować i czuć sie swobodnie? Przecież modelka stoi sobie upozowana

Gość piękna śliczna

Gość GirlSetsFire
Hey. W lipcu wychodzę za mąż:) Wybrałam suknię z najnowszej kolekcji DEMETRIOS- 941. Moja będzie w kolorze ivory czyli kośc słoniowa. Bardzo was proszę kochane dziewczyny o radę jakie dodatki do niej mogą pasować.:) www.susanblanche.com/public/gown/2797/941.html