Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 213

dziewczyny podobają się wam wysocy i szczupli faceci ???

Polecane posty

Gość ar73k23
Ja 197cm 96kg wagi jestem szczuply i bardzo wysoki i niewiem co wy widzicie w tych karkach 170 100kg wagi ja chodze na silownie od 1'5 roku i sila przewyzszam niejednego koksa:)szczupli i wysocy rulez

tylko wysoki i szczuply (185cm, ok 75kg) oczywiście z zarysowanymi mięsniami, takie ręce mmm a jak jeszcze np gra w pile i uda umięsnione- miodzio :) wszystkie "miśki" przy takim odpadają

Gość wymiarowa
zapraszam do odwiedzenia portalu www.nasz-wymiar.pl Mamy tam przestrzeń randkową gdzie dobieramy się m.in. według wagi czy wzrostu. Jest to portal przeznaczony dla osób puszystych, szczupłych, wysokich i niskich, ogólnie dla osób o szczególnych wymiarach. Na pewno znajdziesz tam coś/kogoś dla sobie. Zapraszam do założenia profilu na forum i randach. Pozdrawiam, Magda

Gość Skoro pytasz ...
Wysocy, dobrze zbudowani ... ale wyrwałam ostatnio kurdupla... na oko jakieś 182 cm :O ... chyba jest niższy, jak mam buty ... :O

Gość fender30
Witam jestem szcupłym facetem, wzrostu mam 1.84, waga 71kilogramow, kiedy miałem 25 lat strasznie mi to przeszkadzało, wrencz miałem kompleksy i zaczołem trenowac na siłowni.Efekt był taki że po 3 latach trenigu osiągnołem prawnie nic, poza poprawieniem kondycij fizycznej oraz sprytu co naprawde sie przydaje w Zyciu.Nie przybyło mi masy choc bardzo tego chciłem, raczej wiencej stałem sie żylasty. Wienc teraz moge tylko napisac jedno warto ćwiczyc ale nie warto walczyc z samym soba. Dzis mam kochaną dziewczyne i bardzo jej sie podobam Pozdrawiam wszystkich.