Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 213

dziewczyny podobają się wam wysocy i szczupli faceci ???

Polecane posty

Gość zalezy od budowy
popieram, facet o 185 cm wzrostu powinien wazyc powyzej 80kg, tak do 90kg, ladnie wyglada jak jest umiesniony i ma malo tluszczyku ;) mniam, 75 kg przy takim wzroscie to facet jest za szczuply zdecydowanie! Wiem, bo moj wazyl kiedys 75kg i wygladal bardzo szczuplutko, a teraz przybral miesni i wazy 89kg i jest miodzio ;P

Gość 213
zalezy od budowy ... ja mam taką budoew że mam cienkie ale mocne kości no nic na to nie poradze

w sumie...jakie ma to znaczenie? albo się komuś podoba, albo nie, nie ma sensu takie robienie tabelek "stąd dotąd waga jest dopuszczalna, poza tymi granicami nie", przecież każdy ma inne upodobania (i całe szczęście, inaczej ludzkość wyginęłaby dawno i nie byłoby kafe :P).

Gość vcvcv
Staliśmy w tej samej kolejce👄

Gość zalezy od budowy
jasne, tacy szczupli tez sa pociagajacy ;) ja jestem kobieta i tez jestem drobnej budowy, a mam 170cm wzrostu ;)

Gość 213
podnoszę sztangę co waży 50 kg :classic_cool:a za miesiąc rzucę sie na 60 kg wię taki słaby nie jestem

213 : w jakim sensie podnosisz? wyciskasz w pozycji leżącej czy robisz z tą sztangą przysiad? :P Bo jak to drugie, to lepiej sie tym nie chwal :P

Gość 213
na ławeczce a przysiadów nigdy nie będę robił ze sztangą bo mam za długie ręce :) uroki bycia wysokim ale i tak nie jest zle tylko smuci mnie to że szczupli są traktowani jak by byli z oświęcimia :O

213 : pffff, mój ulubiony były ma 180 cm i waży 62 kg , ja mam 165cm i ważę 48 kg, i co prawda z rozmaitymi komentarzami sie spotkałam, tyle tylko, że ja sie tym nie przejmuję :) Próbowałam już parę razy przytyć, trudno było, doszłam do wniosku, że nie bedę sie męczyć :) I tak sobie myślę, ze Twój problem to wcale nie wzrost i waga, tylko (oczywiście) "brak pewności siebie" :) Wyluzuj :)

bez takich problemików kafe upadłaby...i co wtedy? tylko się pociąć z nudów :D

Gość zalezy.......
mój ma 185cm i wazy 75kg, mi jak najbardziej to odpowiada, jest taki w sam raz ;)

Gość 213
cream wypierdalaj ...:D

złośliwa : chyba tak :o Cholera, ja też przegrałam życie, bo lubię samą siebie :o

Gość zuzannnkaa
mi bardzo:) moj maz ma 188 cm wzrostu i wazy 76-77 kg...ideal-model wrecz i przystojna meska buzka do tego:) kiedy ja mam zaledwie 168 cm i waze 53 kg..i raczej drobna jestem?:?)

a czy 213 to nie jest cream? mi sie podobają tacy z błyskiem w oku, ale tacy wygineli i musze byc sama:(

Gość oj Kremik
mi się podobają:)