Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akzeryt

ten cały kapitalistyczny swiat , to jest jedno wielkie

Polecane posty

Gość akzeryt

gówno. KAzdy normalny by sobie w łeb strzelił widząc co sie na tym swiecie dzieje . Ci co chca zyc nie sa wrazliwi, bo ten swiat nie jest nic wart.

Gość akzeryt
nikt , ale jak widze ze obok nas zyja ludzie ktorzy umieraja w Afryce , a my sie tu cieszymy , to mi sie scyzoryk otwiera

bo świat jest niesprawiedliwy ja jestem zdania, że jednostka niczego nie może zdziałać... łącząc się coś próbujemy tworzyć ale to i tak niestety za mało...

Gość akzeryt
Amerykance sobie wojny prowadza w Iraku za grube biliony dolarów .Gdyby chocby 10 % pieniedzy z wojen poswwiecic w walce z bieda , to swiat byłby duzo lepszy . W koncu kasa na wojne i tak jest wyrzucona w błoto. KAzdy z nas jeslibymiał honor popełniłby samobojstwo za bycie człowiekiem , ale chyba tego honoru nie mamy.

Gość akzeryt
moim zdaniem gatunek ludzki nie zasluguje na to by istniec , bo jest bardziej zezwierzecony niz zwierzeta , a ma mozg .Wiec powinny byc jakies wymagania wieksze co do niego niz do zwierząt.

na tym właśnie polega piękno bycia człowiekiem... żaden inny gatunek nie potrafi sie tak przestraszyć samego siebie... tylko ludzie to potrafią... nasz problem polega na tym, że za dużo myślimy... a za mało niestety robimy...

Gość akzeryt
ale dla mnie być człowiekiem , to nie brzmi dumnie . Lepiej byc zwierzeciem przynajmniej postepuje tak samo robi błedy , ale nie ze swojej winy , bo kieruje sie tylko instynktem .

na pocieszenie powiem ci że socjalistyczny to jeszcze większe gówno, trochę w nim pożyłem to wiem.