Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ha_li_nka

bardzo się boję, co robić?

Polecane posty

Gość ha_li_nka

Jestem z Nim już pięc lat. Kocham go, niejdenokrotnie dawał mi dowody na to, że jestem dla niego najważniejsza. Nie chodzi tu bynajmniej o kwiaty czy prezenty, albo o codzienne mówienie kocham Cię, Pomagał mi w znacznie trudniejszych sytuacjach, po prostu był przy mnie. Jedno mnie martwi - lubi alkohol. Nie chodzi o pijaństwo, ciągłe chodzenie na rauszu czy codzienne libacje. Chodzi raczej o jeden, dwa weekendy w miesiącu, kiedy w sobotę wypija kilka (5-8) piw, albo butelkę wódki. Przeważnie popija przez cały wieczór, na ptzykład odkurzająć albo myjąc auto. Nie wiem co o tym myśleć, bojęs się tego. Zastanawiam, czy nie rzucić tego wszystkiego i nie

Gość nie przesadzaj..
co nnego jakby lubil podpijac codzennie ;) Casem sie czlowiek musi zresetowac. A facet to juz napewno ;) To nic groznego ;) On pije bo lubi, nie dlatego ze musi ;)

Gość akzeryt
jezeli wypija ten alkohol tylko w soboty , a w tygodniu nie pije nawet jednego piwa to nie powinnas robic problemu . Gorzej jakby pil codziennie.

Gość akzeryt
jezzeli ktos wypije raz na dwa tygodnie 5 piw a inny codziennie pije po 3 piwa to z pewnoscia ten drugi jest alkoholikiem , a ten pierszy nie jest .

Gość akzeryt
5 piw na dwa tygodnie , a 42 piwa to jest roznica nie ?

Gość ntre
alkoholizm zaczyna sie od pica wiecej niz 2 piw dziennie .

Gość lepiej pic raz na jakis czas
wiecej niz codziennie po troche ;) Nic mu nie bedzie 🖐️