Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malinowa trussskawka

Odzywka ktora pieknie wygladza wlosy?

Polecane posty

Gość Aicha27
Dove lub Elseve do włosów farbowanych.

Gość zadna odzywka tylko
tylko i wylacznie serum do wlosow puszacych sie z avonu naprawde super efekt, wlosy niesamowicie gludziutkie, nawet moje sianko:)

Gość jedwabnaaaa
Jedwab jest jak dla mnie najnajnajlepszy :-)

Gość zadna odzywka tylko
chodzi mi oczywiscie o to pomaranczowe serum, to 30 ml

Gość zadna odzywka tylko
jedwab? jesli tak to jaki, bo ja sobie zamierzam kupic ale nie wiem jakiej firmy najlepszy no i nie wiem czy efekt dorowna serum z avonu ;p

Gość jedwabnaaaa
Ja używam Biosilk,albo CHI :-)

Gość zadna odzywka tylko
obecnie 14,90 ale mozna czasem kupic taniej

Gość zadna odzywka tylko
a ja jeszcze przy okazji zapytam, czy jedwab zauwazalnie poprawia kondycje wlosow? tzn np jesli po miesiacu ciaglego uzywania go nie naloze to czy widac poprawe?

Jak naloze jedwab to mam blyszczace wlosy, fryzjerka mi go polecila i powiedziala ze zawsze go kladzie, uzywam go dosc dlugi czas, ale uzywam tez roznych innych odzywek wiec sama nie wiem... najlepsza metoda dla mnie zeby poprawic stan wlosow bylo odlozyc prostownice i zaczac robic sobie loczki walkami:)

A jak mam takie krotkie wloski od czubka glowy ok 7 cm to znaczy ze urosly mi nowe czy sie polamaly, nie maja jakis rozdwojonych koncowek, wlasnie te wloski mi odstaja od wszystkich...

Gość zadna odzywka tylko
moja prostownica tez lezy juz na dnie szuflady, a loczki mam naturalne z tym ze bez nalozenia czegos bez splukiwania zostaje mi z nich sianko ;)

Gość zadna odzywka tylko
trudno powiedziec, tez tak mam i wydaje mi sie ze to raczej odrastajace wlosy, tymbardziej ze ja swoich nie czesze jedynie delikatnie palcami przed myciem

Ja od malego mialam proste wlosy jak sciana, ale po prostownicy same mi sie zaczely krecic, ale sa to takie fale a nie loczki wiec je dodatkowo gdzie niegdzie zakrecam:) i tez mi jest dobrze a zawsze tak sie balam lokow;)

Gość zadna odzywka tylko
oj ja tez sie balam, okropnie nie lubilam swoich wlosow, wszyscy na okolo mieli piekne proste gladkie wlosy a ja pokrecone siano, zwiazywalam je, potem troche prostowalam az wkncu zaczelam po prostu podkreslac ich skret i im to na pewno wyszlo na zdrowie

Biosilk Fruit coctail. Swietnie wygladza wlosy i sprawia, ze sie nie elektryzuja :) Jak dla mnie to daje lepszy efekt niz jedwab, ktorego uzywam glownie dla polysku i zamkniecia koncowek. pozdrawiam :)