Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwierzaczek psiaczek

Przygarnę YORKA

Polecane posty

Gość nie znasz ras
ie wiesz nic o tej rasie a chcesz psa? ile MASZ LAT? 10? NIE UFAM LUDZIOM KTóRZY CHCą PIęKNEGO PIESKA za grosze... chwila, zachcianka ... poza tym to bedzie kolejny pies w schronisku ludzie są bezmyślni i nieodpowiedzialni

Gość ale debilna wiara sie tu wypow
iada nie wierze przepraszam niektorych mądrzejszych ale jak czytam niektóre posty łapy mi opadają żywa istotka a gadacie jak o kawałku szmay z lumpeksu za 4 złote nie znacie sie na psach!

Gość po pierwsze pomyliłaś fora

Gość prosze nie obrazac
pytam sie tylko a nie zycze sobie takich tekstów zwłaszcza ze sie nie znamy ja nikogo nie krytykuje i sobie tez tego nie zycze!!! Chciałam wysłuchac opini o piesku i sie dowiedziałam to juz moja sprawa ile bede i czy bede płacic za leczenie. U mnie zwierze nie jest traktowane jak szmata mam kundelka 15 letniego ale jest juz staruszkiem i przymierzam sie du kupna yorka poniewaz taki piesek mi sie podoba. Wszystkim miłym osoba dziekuje :) a niemiłym WALCIE SIE W DUPE

Gość skoro już mowa o pieskach
powiedzcie co sądzicie o SHIH TZU?? Jaki to piesek czy lepszy w wychowaniu niż york czy do dziecka bardziej sie nadaje mam dom z ogrodem więc wybiegac tez bedzie sie miał gdzie. Kto ma tego pieska napiszcie cos o nim

Gość JERYCHO
Czytajac te brednie o yorkach ktore pisza osoby nie majace ich w domu sa w blędzie wszystko zalezy od tego ile poswieca sie czasu na ich tak zwane wychowanie sam osobiscie przez wiele lat bylem przeciwnikiem czworonoga w domu bajac sie obowiazkow z tym zwiazanych Obecnie nie zamienił byn siersciucha na zadnego innego nie pozbywa sie siersci nauczylem go wiele sztuczek bez wiekszego nakladu zostaje sam w domu gdy inni ida do pracy a poza tym totalny lozkowiec i do tego trzeba sie przyzwyczaic oczywiscie jest to pies o ktorego trzeba dbac kapiel czesanie i nie prawda ze nie lubia dzieci

Gość karolka 30
mam do sprzedania yorka,ale nie suczke, tylko pieska. Cena to ok 600zł mogę spuścić trochę jak chcesz:)