Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vvvvv

Faceci nigdy nie bądźcie przyjaciółmi kobiet

Polecane posty

Gość vvvvv

Dziewczyna ma przyjaciela - chłopaka. Znaczy to, że on czuje do niej coś więcej i dlatego spędza z nią dużo czasu. Ona natomiast widzi w nim wyłącznie przyjaciela. Mówi mu z resztą często, że jest świetnym facetem, ale "w tej roli" go nie widzi. To tak, jakby facet przyszedł na rozmowę kwalifikacyjną do firmy i usłyszał: "Ma pan fantastyczne referencje, odpowiednie kwalifikacje, ale nie mamy zamiaru pana przyjmować. Będziemy jednak wykorzystywać pana kwalifikacje do porównywania z innymi kandydatami. Przyjmiemy kogokolwiek, o możliwie najniższych kwalifikacjach, może nawet alkoholika. Jeśli z nim się nie uda, weźmiemy kogoś innego, ale nie pana. W rzeczy samej nigdy pana nie zatrudnimy, ale będziemy do pana od czasu do czasu dzwonić, żeby pożalić się na tych, których zatrudniliśmy.

Gość no pewnie
facet przyjacilka = meska cipka

Gość mysh*
ja bym dużo dała za mojego przyjaciela. ale mogę być dla niego tylko przyjaciółką. on myśli podobnie. echh.

ale to tylko w przypadku gdy ona mu się podoba i nie próbuj mi wmówić, że podobają ci się wszystkie dziewczyny z którymi spędzisz więcej niż 5 minut... bo to jedzie desperacją :D

Gość berni rrr
Bo z kobietami trzeba ostro - jeśli dziewczyna chce sie wygadać to niech to robi z przyjaciółką, jak nie chce faceta jako chłopaka to nie ma sensu żeby słuchał jak mu sie wypłakuje. Ja bym taką pogonił - jeśli nie chcesz być ze mną - ok, ale nie przyłaź do mnie i sie nie wypłakuj.

Gość Adnar
Heh.. ja mam na odwrót..

Gość co ty bernii na to
ze ja mam kumpla, ktory mi sie wyplakuje z jakichs nieszczesliwych milosci. nie ja mu, tylko on mi. i wcale na mnie nei leci. jak wytlumaczysz taki fenomen?

Gość asdfds
hmmm jestes przyjacielem bo ma cie za gratis... zerwij kontakt i moze cos sie zmieni

Gość marzycielka......
niestey,ale autor ma rację.