Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iBox

brzydki chłopak

Polecane posty

Kopnieta, daj spokój, po prostu chłopak się z nami podzielić tym, co go gryzie/dręczy/denerwuje. Co w tym złego?

dzieki:) niewiedziałem ze są ludzie ktuży to rozumieją:0:):)

Spoko, staram się rozumieć gdyż po szkole zamierzam studiować psychologię. Literatury się trochę poczytało, po prostu:) A poza tym, wiem jak to jest, gdy problem się dusi w sobie. Gdzieś musi w końcu znaleźć ujście.

Gość trzeba byc kompletnym
idiotą żeby pisać "ktuży" :o

Gość peddddkenno
ulek ---- daj spokoj gowniarzu... :-O Nie badz taki wyrozumialy dziubdziuś.

qwa jak bym chciał kogoś poderwać to bym poszedł na miastu tu chciałem powiedziec co mnie dreczy i widze ze sa ludzie kturze to rozumieją i sa ludzie którzy tego nierozumieją i przykro mi z tego powodu

Gość tragizm
nienawidzę facetów, którzy wiecznie się użalają nad sobą!!!!!!!! To czy kogoś mamy, czy nie zalezy od nas - bo to my wpływamy na to jak nas ludzie postrzegają. Ja jestem sama z własnego wyboru, mam 17 lat i nie mam czasu na chłopaka...

Peddddkenno, jak już coś to gówniaro. I nie obrażaj mnie, bo mojego zdania i tak nie zmienisz. Kopnieta, ja też nie jestem i nic takiego nie widzę, mimo tego, że okulary na nosie są:P

Gość KurtNilssen
Brzydalu! Jeżeli chodzisz do kosmetyczki, fryzjera itd. oznacza to że nie dosyć że jesteś chłopakiem nie grzeszącym urodą to na dodatek jesteś życiową ciapą/pedałkiem który żali się na forum jaki on to biedny. Ogarnij się, weź kobite za łachmany, wytarmoś ją, weż na plecy i "od dzisiaj należysz do mnie". Z kobietami trzeba krótko! Zeby nie wyjść na prostaka przytoczę tu wypowiedź Mickiewicza: "Kobieto! puchu marny! " No, świat należy do facetów, kobiety to taki dodatek, rozrywka.

Gość tez brzydki
ja to charakter mam jeszcze gorszy od urody.. :-O

Gość wredziocha
ja jestem brzydka i chooooj

Gość ciekawe... bo dla mnie
faceci to tylko rozrywka

Gość EEEEhhhh
A ja jeszcze 7 lat temu miałem fajnie ze swoim wyglądem (skóra) była czysta a tu nagle zaczeły syfy wychodzić,pojawił się rumień na twarzy i dostałem cienie pod oczami,i dostałem skórę łojotokową teraz jest to już naszczęście w mniejszym nasileniu.Sam nawet słyszałem że gdyby nie ta cera do był bym nawet niezły.Od niejednej dziewczyny dostałem po ryju za plecami z tego powodu.I przez to straciłem poczucie włsnej wartośći często zamykam się w sobie i odechcewa się wszystkiego zamknołem się w domu.Ale mam szansę wyleczyć to wszystko przedemną długa droga i mam jeszcze cień nadzieji że się wszystko uda :( .Wiem jedno jak mi się uda to zwalczyć to można powiedzieć że dostałem od życia nieźle w kość i lekcję którą dobrze wykorzystam w życiu.

Gość edy
ciezko jest w zyciu bedac brzydkim,wiem o tym bo sam jestem brzydki...;-/

Wiecie kto dla mnie jest brzydki?? Ten kto jest nietolerancyjny, kto patrzy tylko na pieniądze, kto rani innych. TO SĄ LUDZIE BRZYDCY. LICZY SIĘ WNĘTRZE. Ja też nie wyglądam jak miss świata, a żyje.

Gość extented
za brzydka sie nie uwazam ale za piekna rowniez nie ;) uwazam jednak z doswiadczenia ze przy bliskim poznaniu zyskuje sie na urodzie.np mam wielu kolegow i przystojnych i tych mniej ale jesli kogos poznam i swietnie sie rozumiemy to zaczynam widziec plusy w wygladzie i ta osoba staje sie dla mnie atrakcyjna.wiele razy slyszalam ze chlopak z ktorym aktualnie bylam nie pasuje do mnie uroda(ze niby brzydszy)ale nie obchodzi mnie to bo to moj wybor i to ja z nim rozmawiam spedzam czas bawie sie, smieje.jesli komus sie nie podoba tym lepiej bo nikt na niego nie bedzie sieci zastawial i probowal odbic :P na prawde uwazam ze nawet nieatrakcyjne osoby zyskuja jesli maja fajny charakter.nie wiem czy to sie tyczy rowniez facetow bo z tego co widze to patrza zwykle na wyglad zeby byla fajna laska ale tafiaja sie tez tacy co rozumuja jak ja wiec oby wiecej takich ludzi :)

Gość SzukającySensuIstnienia
ja jestem no lepiej nie muwić ... :( kumpli mam ale na tym koniec. Do płci przeciwnej jestem nieśmiały :( i co poradze nawet nie wiem jak ona zareaguje jak bym jej wyznał miłość... ja tylko marze o udanym związku większości dziewczyn chodzi tylko o wygląd a niby czemu.. co brzydki chłopak nie ma prawa do miłości??? :( charakter nie lubie się chwalić ale mam doskonały co mogą potwierdzić koleżanki które znam tylko i wyłącznie przez internet.. one sie dziwią że tak świetny chłopak nie ma dziewczyny.. :( nie mam bo jestem brzydki :( co poradze taki los tak chciał Pan Bóg i najwyraźniej tak ma być... pozdrawiam każdego

Gość joozio
glupi jestes nie brzdki, uroda jest kwestia zadbania o siebie, idz na silke, basen, biegaj. zajmij sie jakims hobby, zamiast grac na kompie. bedziesz ciekawszy, zdobedziesz przyjaciol zadbaj o twarz kosmetykami

Gość joozio
i ze sie zalisz na forum swiadczy o tym , ze jestes niedowarotsciowany i boisz sie kobiet

Gość joozio
i nie sciskaj dupy. za bardzo chcesz znalesc dziewczyne, dlatego nie znajdujesz. wrzuc na luz. i troche obniz swoje wymagania

Gość joozio
life is brutal. nie zadbasz o siebie. inni to zauwaza i cie oleja

Gość joozio
jakis brzydal ma cos jeszcze do dodania?