Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iBox

brzydki chłopak

Polecane posty

Gość SzukającySensuIstnienia
co do joozie :| mam 182cm wzrostu chodze na basen z kumplami 1 raz w tygodniu na siłke żadko ale ćwicze sport le parkour i jestem bardzo wysportowany dbam o siebie NIE GRAM NA KĄPIE a jak gram to moze 2godz w tygodniu max :| I MOŻE NIE TO ŻE SIE BOJE KOBIET TYLKO SIE BOJE ICH REAKCJI BO Z WYGLĄDU BRATT BITT NIE JESTEM !!

Gość southparker
Widze że większość z Was życia nie zna. Mam 17 i wyglądam jakbym się zderzył z pociągiem towarowym i bardziej przypominam psią kupę niż cokolwiek. Jestem tak brzydki że gdy grupa dziewcząt przechodzi obok conajmniej jedna musi walnąć sarkastyczne: "Ale przystojniak". Od zawsze miałem pod górkę, zero przyjaciół, zero fajnych kumpli, za to często słyszałem śmiech z mojej osoby. Jestem teraz w LO, mam fajną klasę i wielu ludzi wokół siebie, ale co z tego skoro itak jestem samotny?! Jest w klasie fajna dziewczyna, nie żadna plastikowa rura tylko zwykła brunetka o ładnych oczach, często wracam z nią do domu jednym autobusem, trochę rozmawiamy (to chyba pierwsza dziewczyna z którą zamieniłem tyle słów) ale oczywiście los chciał że nie tylko ja jestem nią zaiteresowany. Poza tym, nie powiem jej przecież że mi się podoba bo to oczywiste że ma ochotę na co najmniej kogoś, kto nie wygląda tak jak ja. Tak to już jest :/. Pzdr

Gość W tym tkwi wasz problem
Kobiety NIENAWIDZĄ facetów którzy użalają się nad sobą oh jak mi źle jak mi niedobrze. Pierwsze co trzeba zrobić to nabrać troszkę pewności siebie. Jestem kobietą i wiem z autopsji że facet pewny siebie od razu zyskuje w oczach ;) Piękno tkwi w oczach osoby patrzącej czy jakoś tak ;)

Gość kojack
Ja tez jestem brzydki i szukam laski ... Nie caly bo jestem umiesniony mam kasę ale jednak nie umie znaleźć fajnej laski która polecialaby na moja kasę :] mój stary zarabia 120 tys na miesiąc mam 1 mieszkanie i 2 domy do tego jeszcze domek we Włoszech nad morzem ale nie umie znaleźć sobie wlasnie laski bo mam duży nos :/ myśle własnie nad operacją plastyczną. Jak ktoś chce dać jakąś radę to pisać : dawid.kuczek@Onet.com.pl Pozdro, kojack P.S. Kumpli ja mam bo bardzo brzydki nie jestem i gruby nie jestem. A jak jakiś pięknis sapie to dostaje bo dobrze się bije i mam duże mięśnie .

Moim zdaniem to jak jesteś postrzegany przez ludzi zależy tylko od ciebie jest wiele sposobów na to ,żeby zrobić na kimś wrażenie ja np. zacząłem od siłowni i biegania oraz chodzenia na rękach . takie małe popisy :) każdy w swoim życiu powinien osiągnąć jakiś cel i to ma być twój własny cel.Możesz być brzydki na twarzy i skoro już tego nie zmienisz to bierz się za swoje ciało siłownia bieganie brzuszki ,dziewczyny też na to lecą. jeśli jesteś głupi to weź się za naukę i zrób to dla siebie.jest naprawdę wiele sposobów żeby coś osiągnąć i nic przy tym nie stracić a jedynie zyskać.pozdrawiam.

Gość pepper
czy tylko mi się wydaję, że brzydka dziewczyna pisze/-ała jakby za dużo tanich książek się naczytała?! treść poprawna, ale tak wielu ogólników i sloganów to dawno nie widziałam xD co za czasy nastały o.o

Gość Krzywik
Witam, również mam problem z odpychającym wyglądem, mimo 33 lat nie miałem nigdy kobiety. One na mnie nie zwracają uwagi, już się z tym pogodziłem. Gdy idę między ludzi, np. na krakowski Rynek lub do Centrum Handlowego, nigdy nie przyglądam się kobietom, nie daje po sobie poznać że jestem nią zainteresowany. Nie oczekuje również od niej zainteresowania czy uśmiechu, po prostu przemykam cicho usuwając się z drogi tym przystojnym, którzy wzbudzą w niej zainteresowanie.