Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość feminy głos

czy test ciążowy można zrobić podczas miesiączki???

Polecane posty

Gość feminy głos

czy miesiaczka przeszkadza w odczytaniu wyniku?

Gość feminy głos
bo chcialabym zrobic test czy wynik wyjdzie wiarygodny jak bedzie w moczu troszke krwi?

Gość feminy głos
czy czekac az sie okres skonczy?

Gość feminy głos
bo mozna miec plamienia krwi w ciazy , wiec ....

Gość Iza_poocna
tak, można

Gość feminy głos
wiec chce zrobic test w dniu okresu nawet jak on bedzie , wtedy wynik wiarygodny -tak jest napisane na ulotce

Gość po co chcesz
po co robic test skoro wystapiła miesiaczka???? owszem w ciazy mogą wystapić plamienia ale nie okres , plamienia takie jak kilka kropel na podpaske.... rozmawialam o tym z moim ginekologiem

Gość boszszszszzzz
jezuuuuu, ta jeszcze ten temat walkuje!! nie trzeba bylo sie alic a nie teraz panikujesz i swoimi glupimi pytaniami ludzi zadreczasz w niedzielne popoludnie!! ile ty masz lat??? [srodkowy palec]

Gość boszszszszzzz
walic mialo byc

Plamienia w ciazy są ewenementem i oznaka patologii i problemów, gdyby każda kobieta miała plamienia w ciązy świat popadłby w taką paranoje jaka serwuja nam tutaj te puste idiotki. Dla mnie to szkoda czasu na odpisywanie na takie topiki, bo i po co nerwy sobie szarpac!!

Gość feminy głos
mam 17 lat czy obecnosc krwi w moczy moze wskazac błedny wynik testu ? chce zrobic test jak dostane okres bo na ulotce jest napisane ze najlepiej własnie w dzien miesiaczki

Gość feminy głos
tu na forum sa przypadki ze laska w ciazy plami czyli ma plamienia krwi !!\ niewierzycie to se poczytajcie dlatego pytam czy podczas okresu wynik testu bedzie wiarygodny?

Gość mysle ze przerwa w zwiazku
czy tobie nigdy nie znudzi sie zakladanie topicow z tym samym pytaniem?

Gość feminy głos
nieznudzi ale tu nie o to chodzi chce wiedziec czy podczas okresu wynik testu bedzie wiarygodny?

Ty jakas psychiczna jestes!! Posłuchaj sama siebie: Czy podczas OKRESU wynik testu bedzie wiarygodny>>>> Okres to chyba odrazu oznacza ze nie ma mozliwosci na ciaze. Jak bys miała miec plamienie to nie lałoby Ci sie z dupy idiotko!! Najpierw lecz sie na głowe a potem mysl o jebaniu sie

Gość boszszszszzzz
tak bedzie wiarygodny!!!!!!!!!!!!!!!!! a teraz spadaj stad z tymi durnymi pytaniami!!!!!!!!!!! [kop w dupe]

Gość gość
Ludzie czy Wy jestescie normalni?dziewczyna ma problem szuka pomocy na forum, ktore od tego jest a Wy ja bluzgacie niewiadomo po co!rozumiem,ze dla Was niektore rzeczy moga byc oczywist takie pytania draznic moga ale zeby tak reagowac to po prostu jest zenujace. Nie chcesz to nie odpowiadaj a nie tak kogos bluzgac...

Gość milordowa
myśle że osoby które obrażają autorke są bardziej niedojrzałe od niej samej. a co do pytania to można tampon i heja ;] pytanie było czy można a nie czy jest sens koleżanki ;)

Gość marryjuana
Ja sama jestem w ciąży, w 6 tygodniu i mam plamienia, ale dałabyś radę to odróżnić od miesiączki, nie jest to typowa miesiączka i na pewno wzbudziłaby Twoje podejrzenia. Jeżeli masz krwawienie takie jak zwykle, to jest to po prostu okres.