Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z brzuszkiem koles.

czy podabają się Wam faceci z brzuszkiem??

Polecane posty

Gość z brzuszkiem koles.

Gość as2223
Mnie sie podobaja :)

To zalezy do tego jaki to brzuszek...i w jakim tempie sie powiększa i czy pod tym brzuszkiem sa jakies miesnie..... no bo jak taki niewielki to ok:)

Gość prowizorka
Kiedys tez nie lubialam. Poniewaz u mnie w rodzinie wszyscy faceci (dziadek, ojciec, brat, kuzyni) sa wysocy i szczupli to i ja zylam w przekonaniu ze moj przyszly maz bedzie wysoki oraz szczuply. Los bywa przewrotny. Jestem szczesliwie zakochana w facecie sredniej wysokosci, z lekkim brzuszkiem i malym zakolu z tylu glowy. Gdyby mi to ktos powiedzial pare lat temu wysmialabym go, a dzis nie wyobrazam sobie miec u boku zadnego innego faceta jak tylko TEGO.

nie, absolutnie nie wszelkie brzuchy, zwisajace, sflaczałe i galaretowate mięśnie sa niedopuszczalne mężczyzni zapuszczaja brzuchale z lenistwa, od nadmiaru piwska ble jesli ja o siebie dbam to tego samego wymagam od meżczyzny brzuch może sobie zapuszczac na emeryturze

Gość ja też chce
Mężczyzna bez brzucha jest jak niebo bez gwiazd :)

Gość hgfd
same macie wielkie dupy i 100 cm w biodrach , a faceta z brzuchem nie chcecie .Jestescie zalosne

Gość a co facet
??? w ciąży jesteś??? ja akurat mam 87cm w biodrach i mam płaski brzuch więc mogę sobie takich skreślić :classic_cool: zresztą faceci z brzuchami są po prostu zbyt leniwi żeby ruszyć dupsko i zadbać o formę

Gość a co facet
zamiast ćwiczeń to tacy zwykle chleją przed TV

Gość Absolutnieeeeeeee
:O:O:O:O

Ja mam trochę ponad 90 w biodrach, jestem gruba i brzydka, ale o dziwo mam faceta ❤️ Z apetyczym, lekko mięciutkim, apetycznie włochatym (tzn sciezka :P) brzuszkiem :P Tak naprawdę lubiłabym go, gdyby był płaski :P Ale żadne kaloryfery :O po prostu nie lubię :D

Gość a co facet
persymona jak masz ponad 90 to i tak mało!

Gość hgfd
mam brzuch , ale nie jestem gruby czy otyły . Po prostu taka budowa ze wszystko leci na brzuch , a nie na nogi czy inne czesci ciala.Nie pije piwa MAm 175 cm i waze 72 kg . Wiec nie ma mowy o nadwadze.

Gość To ćwicz
a nie siedź przed TV z piwskiem!:O

Gość hgfd
przeciez nie waze 80 kg czy 100 kg . Wiec mam normalna wage .

Trochę ponad :D 2, 3 centymetry :D Chociaż wiadomo, anorektyczką nie jestem, ba! nawet beszczelnie do tego nie dążę :D więc jestem paszczurem, mamutem i tucznikiem :classic_cool: oł je! :D A co do kaloryferka, to Mój Mężczyzna nie ma czasu na siedzenie na siłce i w dodatku dobrze gotuję :classic_cool:, to by go długo nie miał :D

Gość hgfd
to ze ktos ma brzuch nie oznacza ze jest gruby czy pije piwo ...

Gość prowizorka
hgfd --- nie przejmuj sie. jak sie dziewczyna w tobie zakocha to zaden brzuszek nie bedzie mial dla niej znaczenia. Mnie tez sie wydawalo, ze dla mnie facet to musi byc tylko wysoki i szczuply a zakochalam sie w takim z brzuszkiem i za zadne skarby nikomu go nie oddam:)))) Tak jak piszesz to jest taka budowa ciala. Moj maz tez o siebie dba, nie ma nadwagi, moze moglby wiecej cwiczyc ale ogolnie dba o siebie i spasly nie jest w zadnym wypadku tym bardziej ze widze iz podoba sie kobietom.

Gość Taaa tylko ze waga
to nie wszystko, najważniejsze jest to jak osoba wygląda! Co z tego że ktoś mało wazy skoro jego sylwetka jest kluchowata?:o

Gość a mi sie nie
podobaja kobiety z brzuszkiem

Gość Mój facet
też ma brzuszek, ale biega, gra w piłkę, jeździ na rowerze, piwo też lubi, po prostu taki jego urok

Gość hgfd
podobaja kobiety z brzuszkiem kobietom raczej nie rosnie tylko brzuch tylko biodra piersi i brzuch Dlatego u nich nie jest to tak widoczne , bo sie caly tlow i miednica powieksza a nie tylko brzuch .

Gość a co facet
jak ważysz 72 przy 175 to i tak za dużo, zwłaszcza jak ma sz drobne kości..załóżmy że nie siedzisz przed TV i nie pijesz piwska... ale ciekawe jaki masz trym życia i czy w ogóle wyjdziesz choć 2-3 razy w tyg na godzinną przejażdżkę rowerem... no tylko że wg. ciebie najlepiej wszystko zwalić na wymagające dziewczyny zamiast wziąć się za siebie.. ja ćwiczyłam jak głupia mimo że ważę 48 kg, mam lepszy kaloryfer na brzuchu niż niejeden facet..

Gość Zaaaraz
wymagacie od kobiet, żeby chudły, wyzywacie je od kaszalotów wiec dla was też nie ma żadnej taryfy ulgowej!:o

Gość hgfd
dlatego kobieta ktora ma tyle samo wzrostu i wagi co facet nie bedzie miala takiego brzucha jak on . na przyklad Facet bedzie mial 80cm w pasie a kobieta 70 cm . Dlatego przez dodatkowe kg nie patrzy sie u kobiety na brzuch , a na ogolna sylwetke .

Gość hgfd
hoć 2-3 razy w tyg na godzinną przejażdżkę rowerem na rowerze jezdze tylko od czerwca do pazdziernika . I nie wychodze na godzinna przejazdzke tylko robie po 100 km dziennie . CZyli srednio 3000 km w ciagu roku lekko.

Gość hgfd
od 4 lat intensywnie trenuje kolarstwo amatorskie . Najwiekszy dystans jaki przejechalem w ciagu dnia to 160 km .Niewiele , ale zawsze. Brzuch wcale nie zmniejsza mi sie jak cwicze . Byc moze musialbym stosowac inne cwiczenia bo kolarstwo wzmacnia raczej nogi i nie wplywa na brzuch.

Gość hgfd
ćwiczyłam jak głupia mimo że ważę 48 kg ja moglbym latwo schudnac i stracic brzuch , ale nie chce . Bo gdybym wazyl 55 kg byłbym słaby fizycznie . Chce miec sile . Nie jestem kobieta i facet powinien miec wieksza mase przy tym samym wzroscie co kobieta gdy kobieta ma 165 cm wzrostu to powinna wazyc 50 kg a facet 60 -65 kg . MAsa to sila .