Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z brzuszkiem koles.

czy podabają się Wam faceci z brzuszkiem??

Polecane posty

Gość To ćwiczenia
na wzmocnienie mięśni brzucha.

Gość prowizorka
To jest po prostu kwestia budowy ciala. Moj maz piwa wogole nie pije, ma sporo ruchu bo oprocz swojej pracy pomaga ojcu w instalowaniu i przenoszeniu sprzetu elektronicznego, wiec tez sie nchodzi i nanosi. I mimo to brzuszek ma. Zreszta tutaj to wszystko teoretyczne gadki. Ja tez kiedys myslalam ze chce miec tylko szczuplego i wysokiego. A trafil mi sie o innej budowie i jestem przeszczesliwa. Tak naprawde jak przychodzi milosc to sie patrzy i na inne cechy.

Gość hgfd
nogi mam mocne i lubie kolarstwo . Silownia mnie nie interesuje . Brzuszki nie dzialaja pozostaje chyba schudnac , ale jak schudne to strace moc w rekach itd...

Gość hgfd
jezeli teraz podnosze jedna reka 20 kg , to jak bede wazyl 55 kg to nigdy tego nie podniose tego c o teraz tylko gora 15 kg . KObiety podnosza 4 kg wiec niewiele mniej . Nie chce byc słaby.

Gość Jesli nie masz nadmiaru
tłuszczu i z całą resztą oprócz brzucha wszystko jest OK to pozostają tylko ćwiczenia na mięśnie brzucha bo widocznie masz je bardzo rozleniwione.

Gość hgfd
dla mnie wazniejsza od brzucha jest siła . KObieta jak schudnie i jest słaba to nikomu nie przeszkadza , a kobiety wola jednak silnych facetow , a nie slabeuszy.

Gość hgfd
brzucha nie cwicze tylko rece i nogi - dla sily ..Podnosze ciezarki i jezdze na rowerze . Nie robie brzuszkow i to moze byc blad . Ale na brzuchu mniej mi zalezy.

hgfd i po co sie tłumaczysz, skoro jest ci dobrze, ze swoim ciałem? dlaczego sie oburzasz na kobiety, które nie lubią brzucha u facetów? ja wyglądam świetnie, dużo ćwicze, dbam o siebie bo chcę dobrze wyglądać tego samego wymagam od swojego partera, nie lubię poprostu zapuszczonych mężczyzn ale moje koleżanki rozpływają sie w zachwytach nad tymi "miśkowatymi" mężczyznami

Gość prowizorka
Tak naprawde gadanie "podoba mi sie tylko szczuply, wysportowany ecc " to tylko teoretyczne gadanie. Potem jak sie pozna tego co ma to "cos" to zwykle wszystkie te wymagania ktore sie stawialo biora w leb:)))

Gość hgfd
ale te kobiety , ktore nie maja brzucha wcale o siebie nie dbaja , one tylko malo jedza . Znam taka , ktora gdy jechalismy na rowerze miala dosc po 5 km ! , a ja sie rozkrecam dopiero po 50 km . Dlatego to ze ktos ma brzuch nie oznacza ze ma zla kondycje . JA mam znakomita , ale chyba nie dbam o wyglad . Za bardzo zalezy mi na sile.

Gość hgfd
ale dzisiejszy swiat dazy do wygladu , a nie kondycji . Dla mnie priorytetem sa wspaniale warunki fizyczne . Brzucha nie cwicze , bo on nie sprawi ze bede szybciej jezdzil na rowerze tylko poprawi wyglad.

Gość A wiesz ze mocne mięśnie
brzucha korzystnie wpływają na kręgosłup? Wiec to nie tylko kwestia urody ale i zdrowia.:)

Gość hgfd
zdrowia moze i tak , ale ja byłem zawsze chudy w dziecinstwie . Az do 18 roku zycia i niestety slaba kondycje miałem. Teraz jestem bardzo zadowolony. Schudnac moglbym szybko , a przytylem tylko dlatego zeby miec siłe. Dla mnie siła jest wazniejsza od brzucha czy innych rzeczy MEzczyzni maja inne priorytety niz kobiety. Oni nie dbaja o siebie , nie robia rzeczy dla wglady tylko dla efektu . KObieta idzie na silownie by zrzucic 5 kg , a facet by nabrac miesni i ma gdziej jak wyglada.

Gość No to jeśli byś nabral mięśni
to i brzuch byś miał wysportowany.

Gość hgfd
na pewno bardziej zdrowe jest robienie 100 km na rowerze dziennie i niz taki trening ktory polega jedynie spacerze + nie jedzeniu niczego.

Gość Rower jest na wytrzymalośc
a nie na siłę.

Gość iguaaaaana
FACET BEZ BRZUCHA TO JAK GARNEK BEZ UCHA ! :) kocham brzuszek mojego meza i jego calego tak jak on mnie!

Gość hgfd
No to jeśli byś nabral mięśni na silowni tak jak sie cwiczy wszystkie partie . Ale ja wole cwiczyc na swiezym powietrzu . DLa mnie w-f w zammknienytym terenie to glupota . Chodzi o dotlenienie mozgu . DLatego preferuje 10 x bardziej jazde na rowerze od cwiczen na silowni. W domu to tylko ciezarki podnosze , ale nie lubie ogolnie cwiczyc w zamlknietych pomieszczeniach bo to sie mija z celem.

Gość Jak to sie mówi
"żegnaj siusiu, witaj brzusiu".:P

Gość Wiadomo że aktywność
fizyczna w terenie jest o wiele ciekawsza i przyjemniejsza ale jak chce się mieć ładny brzuszek to trzeba jednak trochę czasu poświęcic na ćwiczenia siłowe.

Gość Jutro będzie lepiej niż dzisia
A Wam, facetom podobają się kobiety z brzuchami??????

Gość hgfd
w zeszlym toku zrobilem 4000 km na rowerze . W Tym mam nadzieje wiecej . TAk sport na sloncu to jest 10 x lepszy niz w stechlym powietrzu na silowni.

Gość hgfd
A Wam, facetom podobają się kobiety z brzucham kobietom na brzuch nie rosnie jak facetom , nadmiar masy idzie raczej w biodra i piersi chociaz w brzuch tez . Dlatego u kobiet na to sie nie zwraca uwagi.

Gość A kto mówi ze musisz
ćwiczyć w siłowni?

Gość hgfd
no chyba ze jest bardzo o ttyla to brzuch jest widoczny ,ale jesli ma 5 kg nadwagi to nie widac praktycznie . A jak facet ma 5 kg nadwagi to wiadac. wyrazniej

Gość Hahhahahahahhahahahahaaaaaaa
hgfd - ty masz 165 cm wzrostu? Bez urazu... ale co z ciebie za facet?? I nie pomogą ci te mięśnie na nogach i rękach!!!

Gość czlwoeiku ty wazysz
tylko 72 kg to wiadomo ze brzuch nie przeszkadza ci w kondycji , ale jakbys mial 100 kg to juz byc na rowerze nie rpzejechal nawet 5 km . LOL

Gość hgfd
ja mam 175 i i moj najlepszy czas na 50 km to 1 h 35 minut . Na rowerze. MOzemy sie poscigac jak chcesz.

Gość czlwoeiku ty wazysz
1 h 35 minut zapisz sie do jakiegos klubu . Najlepsi kolarze robia 50 km w czasie 1 h , 10 minut . Z takimi czasami to szkoda jezdzic amatorsko.