Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lucky strike///.///

My brzydcy, niscy i garbaci faceci dajemy ostatnią szansę

Polecane posty

Gość lucky strike///.///

Jeżeli zaraz nie usłyszymy, że jesteśmy obiektem Waszych westchnień, że śnicie o nas nocami i marzycie za dnia to...kończymy z narzekaniem na kafeterii i idziemy gdzie indziej smęcić! Bo kurwa ile można:O...zakładamy non stop nowe arcyciekawe topiki o naszych ułomnościach, a w zamian żadnej wdzięczności, podziwu czy zwykłego wyrazu aprobaty:O To jest ostatnia przestroga...inaczej oddamy się bez gracji masturbacji[zły]!

Gość lucky strike///.///
ależ ja nie chcę zebrać na jednym topiku całej bandy różnych frustratów:D-tak więc to nie jest topik konkurencyjny dla tego z linku;) ja chcę na tym topiku kobiecych wyrazów fascynacji i adoracji :D

Gość Piekna kobieta ....////
kofam Cie :D:D:D:D

eeeeee :O zapomniałeś o nudnych, nieciekawych, głupich, nieśmiałych, małomównych, zamkniętych w sobie, nigdy nie mających dziewczyny, nie mających przyjaciół, bez perspektyw... :P 🖐️

po co sie rozdrabniać wiadomo o jaka grupe forumowiczów chodzi :D:P

Gość lucky strike///.///
bez gracji bo masturbujemy się mało rytmicznie;) kofaj kofaj i ratuj resztę z kobiet z kafe bo ręka już mi niebezpiecznie blisko mojego 7cm siusaka-pysiaka krąży!:O o nikim nie zapomniałem...po prostu w tytule nie mogłem za dużo cech charakterystycznych wymienić...;)

Hihi, a to sie narobiło ;) Marzyć o garbatym, niskim, łysym, brzuchatym, wiecznie naćpanym kompleksami facecie, może jedynie frustratka. Jak to dobrze, że nie muszę dokonywać podobnych wyborów w życiu. :) A Wam panowie - życzę mimo wszystko mniej smędzenia i większej gracji w animacji :D 🖐️

buuuuuuuuuu...to zdecyduj kogo mam ratować facetów czy kobiety :O wszystkich nie dam rady :D:P

jeszcze nie wszystko stracone, poczucie humoru (autor ma potencjał) to jedna z istotniejszych zalet każdego człowieka, bez względu na to jak wygląda, więc moze zaraz będziesz mól założyć śpiewajacy topik\"szansę znów dostałem\" ;-) ;-)

byłam pierwsze :O Jest mój :D:D:D

no widzisz juz sie o Ciebie bija, antyreklama działa jednak:) a fakt poczucie humoru jest bardzo pozadane u faceta.

Gość ależ Ty jesteś
obiektem moich westchnień, no to co że wirtualnych. :) Bardzo Cię lubię i nieważne dla mnie jak wyglądasz. Ważne, że kiedyś kiedyś, dawno temu, jak byłam w głebokim dołku założyłeś dla mnie topik i wprowadzileś trochę radości w moje życie ❤️ Możesz sobie być niski gruby i garbaty. :D

Gość lucky strike///.///
Muszę przyznać, że jestem bardzo zaskoczony powyższym wpisem, bo moja obecność na kafe polegała z reguły na wprowadzaniu powszechnego zamętu i stanu głębokiej irytacji...cóż najwidoczniej ten raz kiedy byłem trochę pomocny to był ten słynny wyjątek potwierdzający regułę;) Piękna kobieto zdecydowanie kobiety miałaś ratować przed możliwością utraty nas czyli oryginalnego i cenionego powszechnie towaru luksusowego...ale cóż wszem i wobec ogłaszam, że dzięki tym kilku nielicznym(ale niezmiernie ważnym!:D) pozytywnym głosom my niżej podpisani brzydcy, niscy i garbaci zostajemy na kafe i z nowymi siłami zabieramy się za tworzenie nowych żałosnych topików...a więc także ku Waszej irytacji nie oddamy się masturbacji;)

Gość ładnie piszesz
masz dar...robisz to zawodowo?....poetą też móglbyś być....

👄 kocham Was brzydale 👄 brzydota to nie ułomność, prawdziwą ułomnością jest jedynie głupota.. wiec pozdrawiam wszystkich brzydkich i cudownie mądrych facetów, oby Was więcej było :-)

Uf...jak dobrze , ze jesteście z nami ;) Czym byłoby forum bez Was Perełek...Czaso umilaczy kafeterii i tych przejmujących tematów :D;) Pustka... :O Nuda..... :O Bezbarwnością ...:O Monotonia ..:O Skoro obiecałeś ze zostaniesz to liczymy na kolejne fascynujące tematy . ps. Masz bardzo charakterystyczny sposób pisania . Pozdrawiam znajomego 🖐️.