Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nalesnik

DIETA STILLMANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Panterka26
Witam czy mozecie mi powiedziec ile razy dziennie trzeba zjadac mieso?Tj tak jak na kapuscianej czym wiecej tym lepiej??? :)

Gość maja efekt jo-jo

Gość Adrianna 26 Gdańsk
ja milam 8 kg w rowne 2 tygodnie

Gość Blondiex
Jak dla mnie efekt jojo gwarantowany na tej diecie

Gość podbijammmmmmmmmmmmmmm
zaczynam jutro

Gość podbijammmmmmmmmmmmmmmmm
o dieta, która działa w odchudzaniu z takim samym impetem jak głodówka!!! Jeśłi nie chcesz odczuwać głodu może to dobry sposób dla Ciebie? Tracisz kilogram każdego dnia!!! Dieta ta to przykładowy sposób wprowadzania organizmu w stan katozy, gdzie brak cukrów wymusza Twój organizm do czerpania z zapasów tłuszczu.Stan prawdziwej ketozy osiągasz po 2-3 dobach od rozpoczęcia diety.Możesz to sprawdzić przy pomocy pasków dla cukrzyków, które kupisz bez recepty w aptece. Dieta Stillmana może być stosowana tylko przez kilka dni - najlepiej 7 - niektóre źródła dopuszczają 14. Co jeść na diecie Stillmana, czym różni się od diety ketogenicznej? Otóż ta druga dopuszcza dziennie 20do 30 g węglowodanów dziennie!!! Dieta którą opisuję dla Ciebie teraz to 0!!!! węglowodanów, Twoim pożywieniem staje się mięso i tłuszcze. Ta dieta jest dla ludzi zdrowych - na pewno nie powinni jej stosować np. cukrzycy. Co zatem jesz? Mięso, mięso i nic więcej- po 3 dniach nie czujesz głodu, ochoty na inne produkty, ale pod warunkiem , że nie łamiesz zasady. Zaletą tej diety jest to, że nie ma odczucia głodu!!! Jedz zatem wszelkie rodzaje mięsa: z kurczaka, indyka, wieprzowinę, wołowinę, z królika, ryby Mięso możesz :gotować, piec, dusić smażyć, grillować - możesz jeść tatara ale tylko z dodatkiem oliwy/oleju Nie maasz ograniczeń ilościowych - w zasadzie im więcej jesz, tym szybciej chudniesz. Niektórzy zalecają by po 14 dniach zrobić sobie dzień z węglami - nie próbowałam i Twoja decyzj, co zrobisz. Dieta ketogeniczna!!! (dieta węglowodanowa) Po diecie Stillmana dobrze przejść na typową dietę ketogeniczną, w której dopuszczalne do 30g węgłi osoby drobniejsze lepiej, by jadły do 20g. Najlepiej zjadaj 5 posiłków dziennie. (jeszcze dziś przepisy na posiłki oraz info o katozie, paskach i wszystkim co Ciebie może zainteresować) Tabela produktów bez węglowodanów, lub produktów zawierających do 1g węglowodanów na 100g.

Witajcie ja od dzis zaczynam tygodniowa diete stillamna. mam dosc tego ze waga ciagle waha sie w granicy 66 kg. Musi byc 60 i basta. Dzis na sniadanie zjadlam nozke z kurczaka i trroche mielonego miesa -wszystko podsmazone na malej ilosci oleju. teraz pije herate. Chociaz niech te 3 kg sobie pojdzie w cholere :(:(

Gość do ciasteczko_
I jak dietka? Ile Ci już spadło, trzymasz się dzielnie:)?

Gość Aniuśka_18
Hej! Ja dopiero dzisiaj przeszłam na tą dietę bo wiem, że się opłaca. Większość ludzi myśli, że dieta to po pewnym czasie będzie efekt yoyo. Na szczęście na tej diecie tak nie jest. Mój brat, z którym żyje pod jednym dachem był na tej diecie i schudł 16kg i to bardzo szybko. Jadł same mięso,jaja,serki białe i nic więcej czasami popijał sobie mleko ale rzadko. Jestem pełna podziwu bo nasza rodzinka cała się trochę oblała tłuszczem i teraz wszyscy przechodzą na jego dietę. A co do tego efektu yoyo to go nie było. Nagle powiedział sobie dość już mam 72kg i to mi wystarczy i zaczął jeść wszystko łącznie ze słodyczami i nic mu nie przytyło. Teraz znowu idzie na siłownie żeby mięśnie odbudować. Polecam bardzo tą dietę i jak jeszcze będzie tu ktoś pisał to podzielę się z wami moimi sukcesami.

Gość fllly
Tez ją zaczynam ;) Aniuśka_18 czekam az sie odezwiesz :) :) :) Powiedzcie mi czy mozna na niej jesc sery zolte :)

Gość Aniuśka_18
Ja jem żółte sery ale w odpowiednich ilościach. Nie za dużo. Bo zawierają coś tam jak to mówił Andrzej(mój brat) i nie można jeśc ich za dużo. A po za tym schudłam juz na tej diecie 5kg i jeszcze jutro się mierze itd... więc mam nadzieje, że jeszcze coś zleci:):)

Gość brawuuurka
hej dziewuszki! podnoszę temat. sama mam zamiar przejść na dietkę stillmana. mam niedługo dużą imprezę i MUSZĘ dobrze wyglądać a niestety zapuściłam się troszkę. dlatego bardzo proszę lasencje, które już stosują dietkę o bieżące uwagi- jak Wam idzie, czy lecą te wstrętne kg, jak samopoczucie:) Kingucha84 czy możesz napisać, co oprócz mięcha szamał Twój brat? i jakieś uwagi dla świeżynek? :* pozdrawiam!

Gość
jak efekty? chydnie sie zauwazalnie w tluszczu/obwodach?

witam mam 17 lat warze 87 kg chciałbym schudnąć ok. 10 kg zaczełem tą diete już 2 dni temu i czuje sie normalnie ale dziś miałem ciśnienie żeby zjeść sobie chleb bo jadłem dużo chleba przed dietą. Mam nadzieje że wytrzymam ten tydzień na diecie i że schudne z 5 kg . Co wy o tym muślicie mam jakieś szanse licze na podpowiedzi z waszej strony na ten temat.

Gość fuzi
polecam ta diete, kobiety straa na wadze i sie ujedrnia a faceci odtluszcza miesnie i wyzezbia przy nieduzych sppadkach masy w dodatku nie glodzimy sie ale jemy z glowa !

Gość oliwka4
Witam wszystkich . Obecnie jestem na diecie norweskiej 5 dzień i nie widzę zbytnio efektów po ciele ale schudłam ok. 3 kg. Mam zamiar dotrwać do końca tej diety czyli jeszcze 9dni przede mną po niej chciałabym przejść na tą co wy, ale mało o niej wiem dzięki wypowiedziom Kinguchna84 trafiłam na ten forum za co jej bardzo dziękuję ;* Chciałabym się dowiedzieć na czym ona polega i zobaczyć jadłospis. Mógłby ktoś będący na tej diecie napisać mi jadłospis ? będzie wdzięczna, z góry dziękuję i życzę wytrwałości ;)