Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nalesnik

DIETA STILLMANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość nalesnik
nikt tego nie stosowal?;/

Stosowałam!!! Jakieś 8 lat temu w liceum, schudłam bardzo szybko!! Polecam:):):) Na pewno będę ją w najbliższym czasie stosować, bo osiagałam na niej szybkie efekty:)..chociaż jest niezdrowa, to fakt..:O

Gość nalesnik
Kinguchna84 a nie mialas na poczatku wrazenia ze tyjesz zamiast chudnac?;p to zacznij juz teraz, postosujemy ja razem:D

Teraz jestem na norweskiej, chociaż kiepsko mi idzie mimo rygorystycznego trzymania się:O Już miałam od poniedziałku zaczynać mięsną....no ale jeszcze pociągnę tą dietę do końca, zobaczę jak na mnie zadziała w 2gim tygodniu... Wiesz nie pamiętam jak to było, w sumie dawno temu tą dietę robiłam, ale chudłam na niej średnio 3-4 kg tygodniowo..a startowałam z wagi 95 kg...:o przez całe liceum schudłam 30 kg, stosowałam różne diety cud, ale przeważnie królowała mięsna, bo była najszybsza :P

i nie bój się efektu jojo, bo mnie nic takiego nie dopadło;) Teraz przybrałam trochę na wadze, bo zaczęłam brać antykoncepcję no i ogólnie sobie pozwalać z jedzeniem :P ale walczę z tym;)

Gość nalesnik
ok dzieki Kingus pocieszylas mnie troche bo juz na dodatkowe kg nie moge sobie pozwolic;p tylko jeszcze pytanko nie jadlas nic kompletnie oprocz miesa?:p bo podobno mozna dolaczyc sobie jakies jajko czy czarna kawe...;>

pamiętam że nie jadłam jajek, kawe piłam, w dodatku z mlekiem, bo czarnej nie przełykam do tej pory:P Ale jadłam tylko mięso!! Brałam do szkoly smażone filety z kurczaka w folii aluminiowej, a w domu zajadałam się gotowanymi podrobami drobiowymi, czasem jakieś mielone pulpety smażyłam...yyy..chyba jeszcze jakieś wędliny wcinałam :P Pytaj jak masz jakies zapytania, chętnie doradzę, w końcu mam takie doświadczenie jak mało kto na tym forum, co to się wypowiada, że to ściema:P:P:P:P ;)

Gość nalesnik
heh no ok to bede zyc na tym miesie;p a i jeszcze slyszalam ze mozna ta diete stosowac tylko tydzien gora 2 a ty ile stosowalas najdluzej jesli pamietasz?:) latek mam 18 165 i waze 60 kg:)

To Ty masz piękną wagę!!! ja jestem tego samego wzrostu i chciałabym ważyć tyle co Ty :)No ale nie wnikam w Twoje zamiary ;) Ja nie mogłam tego mięska dłużej niż tydzień jeść, bo mi brzydło :P

To Ty masz piękną wagę!! Ja też mierzę tyle, co TY, chciałabym ważyć 60...:) No ale nie wnikam w Twoje zamiary ;) Mięsko jadłam tylko przez tydzień, bo dłużej nie dałabym rady:P Szybko się nudziło, ale robiłam tydzień przerwy na jakieś dietce typu 1000 kcal albo jajecznej i powrót do mięska :)

Gość nalesnik
heh no w poprzednie wakacje byla piekniejsza jakies 10 kg mniej to byly czasy;) ja chce wytzrymac 2 tyg moze dam rade chociaz dzis malo co sie nie rzucilam na slodkosci:D a dzis po raz pierwszy sprobowalam pilingu z kawy- cudenko!!!!!!!! :D

Gość nalesnik
a w sumie dobry pomysl z tymi dietetycznymi przerwami moze dlatego nie mialas jojo:) przemysle to jeszcze;p

Gość stillmanka
Witam jestem na diecie już 7 dzień, schudłam już 5 kg. polecam ta dietę, po 2 dniu miałam już ograniczony apetyt, przypływ energii i lepsze samopoczucie. Dodatkowo codziennie jeżdze na rowerku domowym 40 minut. Planuje jeszcze ta dietke 7 dni pociągnąć, a poźniej dodawaj warzywa.

Gość a co jesz na tej diecie
co jesz codziennie tylko mięso????

Gość stillmanka
tak mięso. piersi z kurczaka duszone w folii z ziołami, indyka, cielęcinę, chuda wołowinę-wszystko w foli bez tłuszczu we własnym sosie, jak znudzi mi sie mieso, to wymieniam je na rybę, robię ją tez w folii w ziołach prowansalskich:)

Gość a co jesz na tej diecie
Kurcze i można tak wytrzymać na samym mięsie??? Nie wiem czy dałabym rade:)

No ja jestem przykładem na to,że można:) Tak jak pisałam po 2 dniu diety zmniejszył mi się bardzo apetyt, zapewne przez bialko zawatre w mięsie. czuje się lepiej, nie mam problemów z toaletą, stosuje ta dietę i jednocześnie ćwiczę w domku, mam większa motywacje do uprawiania codzienie ćwiczeń, tzn jazdy na rowerze stacjonarnym:)

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin

Gość hanica
Hej, zaglada tu jeszcze ktoś? zaczęłam dietę Stillmana może ktoś jeszcze się przyłączy:)

Gość xxxxxxxnelia
ja chetnie od poniedzialku :))))

Gość Elena26
Hej :) Jest tu jeszcze ktoś? Zaczęłam dzisiaj i szukam towarzyszek :) Odezwijcie się, przyda mi się wsparcie i motywacja :)

Gość lidka83222
ja stosowalam diete stilmana ale slabo na niej chudlam moze dlatego ze ja nadwagi az takiej duzej nie mialam -chcialam schudnac ok 7 kg, zawzielam sie i zrobilam sobie glodowke schudlam przez tydzien 5 kg ,skurczył mi sie zolądek teraz jem ale malusienko i dalej chudnę . no to tyle pozdrawiam .

Gość hanica
ehhh... słabe efekty na tej diecie. Może ktoś poleci mi lepszą dietę?