Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana jestem pomózcie

ratunku włosy!!!!!

Polecane posty

mam rodo-blond wlosy z czerwonymi przeswitami i czarnymi koncami. wczoraj bylam u fryzjera i troche czarnego sciela fryzjerka i powiedziala aby pomalowac szamponetka jasny brac. i tak zrobilam i wyszla tragedia! ratunku co robic? slyszalam ze maseczka z zoltek sciaga kolor,szampon przeciwlopiezowy itd ale czy to prawda? a moze cos zeby ten kolor ujednolicic???? błagam dziewczyny ratunku :-o

pomocy

Gość taka sobie amatorka
sama na pewno nic nie zdzialasz... mozesz sobie porpobowac szampon pzreciwlupiezowy,ale nie oczekuj ze jakos strasznie duzo to zmieni. masz tylko jedna wyjsccie: idz dow fryzjera niech ci 'sciagnie kolor' ,od razu po tym ci na jakis pzrefarbuje.... bedzie OK, tez nie jakos idealnie ,ale nie wiem czy moize by gorzej niz tearz.... ewentulanie ,zetnij sie na lyso... naparwde to jedyne co mozesz zrobic.

jezu kochany..... ta fryzjerka juz mi poradzila wczoraj to cholerno szamponetke boze co robic na luso sie nie zetne job jego mac byla :(

Gość Połóż nową ale ciemną farbę

Gość o boze moj jedyny
dziewczyno strasznie Ci wspolczuje. Jedyne o czym słyszałam to smarowanie wlosów czyms tłustym albo duza iloscia zelu do wlosow i potrzymanie tego jakis czas a potem zmycie. Kolezanka kiedys mowila ze w ten sposob usunela fioletowy barwnik z granatowej czerni. ale nie wiem na ile to dziala :(

Gość Połóż nową ale ciemną farbę
Jeszcze raz pofarbuj włosy!!!!!!!!!

Gość taka sobie amatorka
na to fryzejrka to nie wiem skad sie wziela... chyba sama sie zawodu uczyla,bo rade taka ci dlala ze chyba sama se ja z dupy wyjela.... idz od innej fryzjerki, bo dekoloryzacja to dosyc powazna sparaw,jak ci zle zroi to wloasym moze ci spalic, i wtedy to moze i narawde bedziesz musiala na lyso sie obciachac...

nie moge juz pomalowac ich bo malowalam juz 2 razy i wylysieje ;/

Wiesz co dziwię się, że ta fryzjerka wypuściła Cię niezadowoloną i poradziła samej coś zrobić w domowych warunkach...ja bym chyba takiej w ogóle nie zapłaciła :O...

a ten zel to jak,nalozyc na wlosy i czekac???

powiedziala,ze nie moze pomalowac ich farba a tym bardziej dekoloryzatorem bo nie wiadomo jaki kolor wyjdzie i czy cokolwiek na glowie zostanie i powiedziala zeby sprobowac szamponetka bo to nie niszczy za bardzo

Gość jesooooooooooooooooooooooo
rudo blond z czerwonymi prześwitami i czarne??????????????????? radziłąby ogolić się na łyso :P

Gość ja tez słyszałam o zelu
i o szamponie przeciwlupiezowym ale najlepszym wyjsciem bedzie jak zrobisz tak: (sama kiedys mialam podobna sytuacje z rudym i brazem): -wymyj wlosy szamponem i naluz duza ilosc odzywki,potrzymaj ok 15 minut zeby dobrze odzywilo -kup 2 szamponetki ciemne(polecam ciemny braz) i naloz na wlosy najpierw jedna,potem wysusz i ocen jak to wyglada -potem(jesli trzeba) naloz druga i to samo zrob -kolor powinien sie ujednolicic -idz do DOBREGO fryzjera niech Ci pomaluje wlosy farba ciemna i dobrze je odzywi

podziala to?

????