Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facettbgb

Dlaczego tyle polskich dziewczyn jest grubych??

Polecane posty

Gość tyja dlatego
że mają słabą psyche, bo taki palant jak Ty nie uznaje normalnych kobiet

Gość sa jakie saa
a dlaczego nie?:o ktos im zabroni lol:D

Gość przytylam jak
rzucil mnie chlopak :(

Gość bo maja w dupie opinie
roznych nawiedzonych

Gość alojzy dupa
polecam odwiedzic usa i obadac co tam siedzieje. swoja droga ja zuciłem panne do sie za krótko scieła, to chyba była hamizna

Gość dlaczego tylu polakow
to prostackie brudasy bez kasy?moze jakby mialy dla kogo to by o siebie zadbaly....

Gość sa jakie saa
mnie rozjebuja plytcy faceci wole byc z grubym rudym facetem i bezzebow niz z takim pustymi lbami :(

Gość a chlopczyku gruba to znaczy
jaka ???? bo nie wiem czy ja tez zaliczam sie do tych grubych czy nie

Gość rtykuj
jedz do ameryki...to zobaczysz ze polki w przeciwienstwie do amerykanek to super laski :P

Gość alojzy dupa
hahah "bez kasy" i to włanie szmulom liczy sie najbardziej. a zeby było smieszniej dlamnie to jest kozackie podejscie, bo tkaie jebane biedaczynki co zachodza na bibe i maja na 3 piwka, weszły za friko bo przyszły o 18 albo poprostu sa ładne najładniej wyrwac. stawiam drina albo piwko w sumie ile w siuebie wleje, odwoze do domu taxi a na nastepny dzien dopalam jak chce i gonie w pizdu.

Gość albo do Afryki
tam napewno sa szczupłe.. tylko nie pytaj dlaczego kobiety w Afryce sa takie czarne

faceci sa zawsze niezadowoleni ! jak maja chude to bez cyca ! jak sa grube to wieloryby ! zdecydujcie sie jak umalowane to pasztety jak nie umalowane to tez pasztety

Gość a co mnie obchodzi co o mnie
myśli jakies chodzace niewiadomo co, w dupie go mam i tyle, niech se mysli co chce!! ja jestem atrakcyjna sama dla siebie a palanty niech spadaja i niech nie wyrazaja sowich durych opini bo żygac sie chce jak slysze takie gadki..

Gość hmmmmmmmmmmmm-------
to ja zadam kilka pytan dlaczego polsy chlopcy(przepraszam ale faceci to za wielkie slowo) to tacy cwaniacy ze sloma w butach? dlaczego poscy chlopcy tacy chami? dlaczego polscy chlopcy to takie flejtuchy? dlaczego polscy chlopcy sa tak kiepsko obdarzeni przez nature? dlaczego polscy chlopcy nie umieja o siebie zadbac?? itd itd itd....mozna tak pisac bez konca...z gory przepraszam za to ze te pytania sa takie ogolnikowe...ja wiem ze nie wszystkich sie one tycza... a tak nawiasem jesli ty uwazasz ze jest duzo polek grubych to tylko oznacza ze poza granicami polski nigdy nie byles...to raz a dwa nie masz wiecej niz 18 lat i pustke w glowie...