Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pinezka76

niby dorosłość....a

Polecane posty

Gość pinezka76

czuję się strasznie ...nie wiem co mam zrobić , mam dobrego kumpla , pomaga mi w zyciu, załatwi wszystko o co go tylko poprosze , robi mi niespodzinaki kupuje praktyczne prezenty, i mowi ze mnie kocha i ze bedzie na mnie czekal......a ja? a ja go tylko lubie , przeszkadza mi w nim wszystko , nie toleruje jego wyglądu , głosu,zainteresowan...czasami lubie z nim pogadac i tyle..po dluzeszej obecnosci ,kiedy tak mi sie naprasza , po prostu mnie wkurza..wiem ,ze nie powinnam przebierac bo jestem juz po 30 -tce i moze nikt inny mi sie nie trafi ale....ja sie chcialam zakochac , tak naprawde do szalenstwa a nie byc z kims na rozum ....jestem zdołowana..a z drugiej strony kiedy dluzej sie nie odzywa to tesknie do rozmowy z nim .....czy ja powinnam sie zamknac na leczenie?;-((

Gość zubrowka80
Przezylam cos takiego dwa razy. Pierwszy raz. Odchorowywalam akurat nieudana milosc gdy pojawil sie on. Wlasnie taki dobry przyjaciel. Moze gdybym go poznala w innych okolicznosciach to by bylo inaczej, ale ja jeszcze w glowie mialam poprzedniego. Takze mimo iz on sie staral, byl na kazde skinienie eccc to nie bylam w stanie do niego nic poczuc. Im bardziej go od siebie odpychalam tym bardziej on sie staral. ta nasza znajomosc trwala z trzy miesiace po czym uczciwie mu powiedzialam, ze ja tak dalej nie moge i sie rozeszlismy. Drugi raz. Poznalam go na imprezie. Doszlo do czegos. Ja liczylam, ze to bedzie jednonocna przygoda a on na drugi dzien zjawil sie na uczelnii i zaprosil na obiad. Dla mnie to bylo co najmniej dziwne. Nie czulam sie zakochana ani nic z tych rzeczy. Bylo mi milo w jego towarzystwie, fajnie sie gadalo, fajnie sie calowalo:)) ale nic poza tym. stwierdzilam, ze dam mu tak z tydzien a potem tez go pozegnam. Po tygodniu sie w nim zakochalam i dzis jestesmy malzenstwem.

Gość pinezka76
u mnie to juz za dlugo chyba trwa zebym sie jednak zakochala , tym bardziej ze on mnie wkurza ...po prostu wyprowadza z równowagi....a z drugiej strony widze jak sie stara , jaki jest dobry , jak jest za mną .....i dlatego to mnie tak boli bo wiem ze takich facetów , tak oddanych kobiecie jest w dzisiejszych czasach niewielu...tylko co z tego......

Gość zubrowka80
Widocznie po prostu nie jest to TO. Czasem tak sie zdarza, ze druga strona moglaby zrobic nie wiadomo co a i tak sie czlowiek nie zakocha. To odroznia tez milosc od przyjazni.