Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czuje sie brudna

Czuje sie brudna przez seks...

Polecane posty

Gość Czuje sie brudna

Byłam w zwiazku z dwa facetami , kazdy mnie zdradzał.Jeden nawet po tym wszystkim próbował mi wmówić ,ze to moja wina.Na koniec zmieszał mnie z błotem chociaz nadal twierdzi ,ze mnie kocha...ale to nie wazne , bo juz mineło. Najgorsze jest to ,ze jak patrze na udane zwiazki moich kolezanek (kilka nawet sie juz zareczyło) są szczesliwe i bardzo zakochane , maja swietnych facetów.Ja nigdy nie byłam ani łatwa , ani jakas głupia. Skonczyłam swietna szkołe , sama na nia zarobiłam .. wszystko powinno byc ok.Ale po tym wszystkim czuje sie brudna:( Czuje sie jak dziwka albo jakbym została zgwałcona . Kompletnie sobie z tym nie radze.

Gość Czuje sie brudna
nikt nic nie napisze?:(

Gość bo zostałaś skrzywdzona
człowiek upokorzony, nieszanowany, poniżony tak ma, że czuje się do kitu. na szczęście to mija.;)

Gość nie martw się będzie dobrze
minie gdy poznasz kogoś kto wreszcie Cię doceni, będzie szanowac kiedyś te wszelkie czarne myśli odejdą w zapomnienie jak naprawdę czujesz taką potrzebę porozmawiaj moze z psychologiem podstawa to zrozumienie że to co sie stało nie jest Twoją winą, po prostu trafiłaś na wybrakowanych partnerów, to nie Ty masz jakis problem ale oni że nie potrafią budowac prawidłowych relacji i związków po prostu niekórzy faceci nie potrafią się trwale angażowac, nie potrafią byc wierni itp... uwierz w siebie i nie pozwól by przez jakieś incydenty z przeszłości spadała Twoja samoocena

Gość nie trzeba
zostać skrzywdzonym. Najczęściej takie problemy mająosoby z konserwatywnych domów gdzie nie mówiono o seksie a wręcz uważano za cośniestosownego, zło konieczne prokreacji. Osoby skrzywdzone w sferze seksualnej często bywają przeseksualizowane.