Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łiljumarymi

Podobałby się Wam taki pierścionek zaręczynowy?

Polecane posty

Gość celine
ładny :)

Gość madziattt
ładny

Gość łiljumarymi
Tyle, że Ona woli bardziej "masywną" biżuterię, nie wiem czy ten nie jest zbyt delikatny.

Gość celine
fioletowe oczko nie wygląda na zbyt małe. chyba że to tylko wrażenie.

Gość łiljumarymi
Tylko jeszcze jak się zorientować jaki rozmiar zamówić...? Chyba muszę zwinąć jej jakiś pierścionek z pudełka, zanieść do jubilera żeby ocenił jaki to mniej więcej jest rozmiar, a później odłożyć z powrotem:) Chyba że jest jakiś inny, prostszy sposób?

Gość pierścionek jest prześliczny
!!!!! a co do rozmiaru to tylko podstęp, jeśli chcesz niespodzianki ;)

Gość celine
nie wiem, jak może być odebrane takie "zwinięcie" - jak się dowie to wiesz.. choć innego pomysłu nie mam :P moze doświadczeni Panowie się wypowiedzą :D

Gość pierścionek bardzo ładny
rzeczywiście pożycz sobie jakiś jej pierścionek, zanieś do jubilera i on włoży w niego taki specjalny przyrząd i zmierzy wielkość. Ale ważne jest czy ten pierścionek noszony jest na właściwym palcu. Bo przecież niekoniecznie akurat ten do mierzenia musi nosić na palcu serdecznym. Albo poproś jakąś jej dyskretną przyjaciółkę o pomoc

zdjęcie jest bardzo niefortunnie zrobione i nie widać, czy pierścionek jest na palcu wysoki, jeśli tak to mimo że ładny będzie leżał w pudełku, jak mojej lubej, bo ciągle o coś zaczepiała

Gość to ja sie wyłamię
i napiszę że mi nie bardzo się podoba. Ale to tylko dlatego, że ja lubie biżuterię bardzo skromną i deikatną. Ten jest dość masywny i rzuca sie mocno w oczy. Uważam jednak ze spodoba się wybrance skoro lubi "wyeksponowaną" biżuterię no i tyle dziewczyn na kafe poparło Twój wybór :)

Gość łiljumarymi
Dzięki dziewczyny, te kilka opnii przekonuje mnie że może jednak z moim gustem nie jest tak źle;) Faktycznię chcę całkowicie Wybrankę:) zaskoczyć i dlatego nawet pomoc jej przyjaciółek nie wchodzi w grę, nie chcę ryzykować:) Więc zostaje tylko sposób z włamaniem do puzderka na biżuterię... Pierścionek nie wydaje mi się bardzo wysoki, nie ma tam chyba też żadnych elementów które mogłyby o coś zahaczać.

Gość łiljumarymi
No właśnie ta moja niebardzo lubi delikatną biżuterię.

pierscionek sliczny...a jesli chodzi o rozmiar to moze jak z nia bedziesz kiedys siedzial wez kawalek papieru i zrob taki pierscionek z papieru niby dla zartu naloz na palec pozniej zachwaj go tak zeby ona tego nie widziala i z tym niby pierscionekiem mozesz isc do jubilera...tak zrobil moj przyjaciel niespodzianka sie udala...wiesz jak wezmiesz jeden z jej pierscionkow to musisz byc pewien ze ten pierscionek nosi na konkretnym palcu na ktorym nosi sie pierscionek zareczynowy...powodzenia!!!🌻

ee to chyba masa facetów tak robiła - ale ze sreberka (folii aluminiowej) jest łatwiej - lepiej trzyma kształt podobno ;) pierścionek bardzo ładny, ale jak ktoś zauważył, dość mocno wystający - może być niewygodny.. poproś o jakieś real foto :) kurcze.. sliczny ten pierścionek ;)

Gość Kolorowaanka
Pierścionek prześliczny, ale radziłabym Ci się upewnić, czy Twoja ukochana gustuje w fiolecie permanentnie, czy tylko ze względu na panującą aktualnie modę :)

Gość zadrogooooooooooooo
pogielo cie!!! za 600zl!!! to jest warte 100zl