Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ella21_01

solarium - jak czesto?

Polecane posty

Gość ella21_01

jak czesto chodzicie na solarium zeby utrzymac efekt lekko opalonej i zdrowo wygladającej skory, podczas gdy lato jeszcze nie przyszlo, i trzeba czekac na naturalne slonce?

Gość daj sobie spokuj
opalenizna jest do dupy. dawno juz niemodna i przereklamowana!

Gość ja np chodze
raz w tyg na 15 (bardzo zadko na 20) min na sredni,ale od czasu do czasu 2v razy w tyg po 15 min,dodam ze jstem z natury jasnoskorowcem :P

Gość bzik67
ella21_01 chodz dalej to szybko sie postarzejesz skora ci sie wysuszy kremy nie pomoga bedziess pomarszvczona skad wiem bo znajomi tak maja

Ja chodze czesciej jak mam jakas okazje, a tak to jak jestem blada i dawno nie bylam, ale wole nie niszczyc skory, sa np balsamy brazujace, ktore maja ladniejszy docien niz solarium

blade, albo o jasnej karnacji dziewczyny są słodsze mam dwie kolezanki, jedna ma wrecz mlecznobiała karnację, długie ciemne włosy, maluje oczy na czarno i wygląda pięknie, dziewczęco i do schrupania druga ma długie, blond (naturalny jasny) włosy i jaśniutka karnację i tez wygląda pięknie, naprawdę ślicznie inna kolezanka, ma naturalnie ciemna karnacje, ciemne włosy i ciemna oprawe oczu, a wygląda dużo starzej od moich koleżneke, chociaż jestesmy w tym samym wieku

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhh
15 min co 2 tyg i jest ok :)