Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misheeela110

ciąża 17latki moze byc wielkim szczesciem

Polecane posty

Gość misheeela110

teraz sie chce podzielic radościa;] bede miala dziecko w wieku 17 lat, niedlugo biore slub i jestem dumna:) rodzice to przełknęli...cala rodzina wie... mam chlopaka ktory mnie kocha 🌼

Gość a kto zarobi na pieluchy
?

Gość misheeela110
choc jeszcze 3 godziny temu swiat walil mi sie na głowe z tego powodu :)

Gość misheeela110
na pieluchy zarobi moj przyszly maz:)) i od rodzicow co miesiac mam jakas kase, ktora eraz bedzie szla na pieluchy ;D 🌼

Gość ZZZzzzzzzzn
piszesz tak bo chłopak sie ucieszył jak mu powieidzałas, hehehe jutro do niego zapukasz a matka powie pojechał rano busem do irlandii.

Gość misheeela110
jakos 2 godziny temu pisalam spanikowana na tym forum i spotkalam sie z krytyka. mam gdzies wszystkich ktorzy maja mnie za nieodpowiedzialna smarkule... ja wiem ze jestem odpowiedzialna,kocham moje dziecko i razem wychowamy je na porzadnego czlowieka:)

Gość misheeela110
ZZZzzzzzzzn moj chlopak sam powiedzial mojej rodzinie w obecnosci ciotek,rodzenstwa itd. ;D

Gość ZZZzzzzzzzn
kiedy 3 h temu jeszcze nie wiedział. obskoczyliscie przedchwila cała rodzine. chyba ze jestescie romami i mieszkacie całym miotem razem.

Gość ZZZzzzzzzzn
no to ile przyszły maz ma latek ??

Gość a kto zarobi na pieluchy
boze drogi, tylko klopot rodzicom narobiliscie. Wy sie bzykneliscie bez odpowiedniego zabezpieczenia, a matka teraz rece zalamuje,co do gara wlozy, bo przeciez bedzie miala na utrzymaniu jeszcze jedna istote....chlopak zarobi? jak w Twoim wieku to wspolczuje, bo szkoly to chyba zadnej nie zdola skonczyc...no ale nic, trzeba jak sie najlepiej umie poniesc konsekwencje niefrasobliwosci...

Gość ZZZzzzzzzzn
nie incie dziewczyny, ja i moja zona pierwszego dzidziusia mamy tez z wpadki i zawiodła antykoncepcja czyli tabsy yasmin. bedzie ok wbrew pozorom nie jest tak drogo przy zarobkach 3 tys na miek se poradzicie. ja zaramiam razem z zona 14 tys pln jak była w ciazy zaraibialismy razem 3 i se poradzilismy. głowa do góry bedize spox

Gość misheeela110
byla impreza rodzinna...urodziny i poinformowalismy wszystkich. wiec romami nie jestesmy:P a on ma 20 lat , 2 rok studiow i zamierza pracować teraz. pozdro i dobranoc:)

Gość el-amira
misheeela110 ..przekonalas mnie..ja tez jestem z ciebie duma..ale z tym wychowaniem dziecka na porzadnego czlowieka to bym nie przesadzala;(

Gość leila_
ja pierdziele co za hipokryzja !! jak dziewczyna chce usunąć, to "co ty robisz?! kiedyś będziesz żałować!" ja chce urodzić, to ją dołujecie i .. też, że kiedyś będzie żałować :D :D ludzie czy ktoś Wam może dogodzić??:D

Gość wezmą rozwód za 3 lata
on będzie się uganiał za ciziami na studiach, a ona zestarzeje się wychowując dziecko. Totalny brak odpowiedzialności.

Gość noooooo właśnie
chce usunąć- źle, chce urodzić - źle uprawiała seks-tzn puszczalska, nie uprawiała- okropna cnotka niektórym małpom z kafeterii nie można dogodzić w ogóle. ale tak to już jest, niektóre nie mają własnego życia tylko siedzą na tym durnym forum całymi dniami i muszą pozbywać sie frustracjii wyładowujac się na innych, ciekawe dlaczego:) dobrzy szczęśliwi ludzie jakoś nie mają potrzeby wyżywania się na innych ludziach:) a do autorki- no widzisz, nie stało się najlepiej ale w tej sutuacji wybraliście wyjscie które wydaje się być całkiem w porzadku, będzie wam ciężej ale za to macie swiadomosć ze po tej wpadce zachowaliście się odpowiedzialnie.

Gość misheeela110
ja sie ciesze, jestem pewna ze bedzie dobrze:) moje dziecko moj skarb... i wam nic do tego wredni ludzie :p płakać nie bede. A tym nie wrednym dziekuje=))

To tylko pogratulować rodziców, którzy zdecydowali się Wam pomóc. Rodzice mieli prawo się na ciebie wypiąć i odmówić Wam pomocy, a wtedy nie byłabyś taka szczęśliwa. Teraz ciesz się swoim \"szczęściem\", ale nie zapominaj dzięki komu to masz.

Gość twój chłopak kocha
????? buhahahahahahah jeszcze się o tym przekonasz :D :D :D

Gość Kolejna prowokacja
kiedyś bylo o szczęśliwej 16-latce w ciaży, potem o 18-latce no to jeszcze została 17-latka.:o Jak ci sie chce ciagle zakladac te durne topiki?:O:O:O

Gość SKOŃCZ DZIEWUCHO
Z TYMI DURNYMI PROWOKACJAMI!

Gość Tiaaaaaaaaa
a jutro sie okaże że już urodziłaś.LOL!:classic_cool:

Gość ładna mi prowokacja
17-latka w ciąży to prowokacja? Kiedy ja chodziłam do liceum, to sporo tam takich było, a ich brzuchy nie były żadną prowokacją.

Gość Ale to ciagle wypisuje
jedna i ta sama osoba - identyczny styl. Poszukaj sobie tego i podobnych topicow.:o

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin