Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CHWALIć CZY NIE

CHWALIć?

Polecane posty

Gość CHWALIć CZY NIE

Mam pytanko. Czy faceci po seksie lubią, gdy ich partnerki mówią, że było im dobrze? Bo mój osatnio się mnie zapytał. Trochę mnie to zdziwiło, bo raczej nie dało się nie zauważyć mojego orgazmu. I tak przyszło mi do głowy, że może milo by mu było gdybym co jakiś czas sama z siebie mu mówiła że było mi niesamowicie dobrze. Czy to dla mężczyzn jest ważne, że partnerka go tak chwali, utwierdza to w ich męskości? Czy może jest to im obojętne, czy się zachwyca nad tym jak było, bo wystarczy, że czują jak ma orgazm. No jak to z Wami jest, Panowie?

Gość ale tu nie ma facetow
bo to babskie forum, najwyzej szczatkowi, pytak gdzie indziej

Gość chwalić czy nie
No to chyba zacznę mojego chwalić, bo może biedak czuje się naprawdę niedowartościowany skoro sam się dopytuje

Gość znafca83
a gowno prawda to tylko sie tak nazywa ze dla kobiet tak lepiej jak kobieta powie ze dorze nie musi specialnie nawijac nie wiadmo co tak standartowo i podczas sexu mowic ze dobrze i mocnej takie tam.

Gość svsfvsdf
boszz... co za debilne pytanie o to czy mówić że kochasz też zapytasz, albo rozmawiać miło o czymkolwiek?? a po seksie to odwracasz się i zasypiasz bez słowa czy mówisz o pracy w dniu jutrzejszym??