Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kotana

kolorowa drukarka

Polecane posty

Gość nikola lenska
polecam z czystym sumieniem.ja osobiscie doradzałabym wybrac sprzet combo 3w1,4w1 .cenowo sa bardzo opłacalne a dzieki temu mozna zyskac i drukarke,fax,skaner za jednym zakupem.

Gość mike tysoon
Zakup drukarki, czy urządzenia typu 4 w 1, powinien zostać poprzedzony analizą do jakich zastosowań będziemy danego sprzętu używać. Jeżeli biuro, gdzie jest duży "przerób" to polecam dobrą drukarkę laserową. Jeżeli natomiast do małej firmy lub domu, to tutaj warto zastanowić się nad zakupem urządzenia 4 w 1. To urządzenie ma tyle zalet, że nie warto się nad nimi rozpisywać. Logicznie myślący człowiek sam się zorientuje. A czy xerox jest dobry? Wiem, ze teraz mają duże promocje, bo wprowadzili na rynek dużo nowych modeli, więc może warto się nimi zainteresować. Warto, też rzucić okiem na ceneo.

Gość arczimedes
Gdzieś czytałem, że drukarki mają jakąś nową technologię drukowania. Nie pamiętam o co tam konkretnie chodziło (zawsze można sobie doczytać na xerox.pl - o ile się nie mylę), ale kolory miały być bardzo żywe, no i oczywiście za grosze...

Gość dzonyyy
moze chodzilo ci o technologie drukowania ze stalym tuszem, te ekologiczna i na dodatek niebrudzaca. wejdz na postawnakolor.pl powinienes cos tam znalezc na ten temat

jeden wielki, jak dla mnie, minus kombajnów - zepsuje Ci się jakiś duperel i jesteś pozbawiona trzech-czterech urządzeń na czas serwisowania

Gość mynyster
ewa, to się serwis wzywa i oni naprawaija, mieliśmy tak kiedyś z xerox, w godzinke przyjechali i naprawili. widać że się znali. i od tamtej pory żadnego problemu:)

Gość wierzący w boga
czy drukowanie to grzech ?

Gość kilimandzaro88
Napiszcie czy rzeczywiscie bardziej awaryjne sa combo od zwykłej drukarki ? Jak jest jesli chodzi o Xerox?

Gość muniek
EWA, to kupuje sie sprzet pewny, fakt ,ze wszystko zawsze ma prawo sie popsuc, ale jesli kupujesz te lepsze modele, lepszych marek, jak np xeroxa, to pawdopodobienstwo, ze cos padnie jest bardzo niskie

Gość Seweryn 35
A co polecicie z Xeroxa dla 14-tatka który mialby drukarke na swoja wyłacznosc.Zawsze biegnie do kolegi zeby cos wydrukowac to pomyslalem ze kupie mu wlasna drukarke.Cenow 300-350zł.

Gość zaden serwis nie naprawi
na miejscu :P Oddaje sie i czeka - maja czas do 2 tygodni chyba :D No chyba, ze platny serwis, to co innego :P Ale po co placic, jak sie ma urzadzenie na gwarancji :P

Gość belleti
Awaryjność Combosów nie jest wcale większa od zwykłych drukarek. To jest jeden wielki mit. Ludziska myślą, że jak ma w sobie kilka urządzeń, to kilka razy szybciej się będzie psuć. Głupota. Dawno, dawno temu, kiedy combosy wchodziły dopiero na rynek, to mogło się coś takiego komuś przydarzyć, ale dzisiaj? Xerox ma całe laboratoria, sztaby naukowców, nowe technologie... I co, to miało by się od razu zepsuć?

Gość dzemis
no to idac tropem reklamy, którą oglądałes to wejdź sobie na stronke postawnakolor albo xero.pl później na jakieś ceneo czy skąpiec i bierz drukarke bo z xeroxa na pewno bedziesz happy

Gość pytanie o drukarke
Powiem szczerze ze ja sam ma ochote na drukarke Xeroxa jednak mnie najbardziej interesowałaby drukarka z zastosowaniem solidlink.Mozecie cos polecic?

Dobrą ofertę drukarek, a dodatkowo łatwy sposób wyszukiwania na stronie ma sklep-oki.pl. Sama drukarki OKI jeszcze nie posiadam,ale przymierzam się do zakupu.