Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SexyBabySoon

MOBILIZACJA DO SCHUDNIĘCIA- ŚLUB !!!!!

Polecane posty

Dziewczyny róbcie sobie peelingi z kawy, cynamonu, soli, zelu pod prysznic, oliwy i mleka :) Boska sprawa :D Właśnie idę to zrobic :D

peelingi ponoć są niezłe ale chodzę na masaże antycellulitowo-ujędrniające, a w domu wolę szorstką rękawicę:) fryzurki fajne,ale nie dla mnie,nie pasuję mi do kształtu twarzy - najważniejsze że już coś znalazłaś:) wieczorem raport

Gość dotca
ja sie wczoraj wpienilam na "swojego" ale z diety nie rezygnuje! tylko cwiczyc mi sie nie chce wcale, ech len taki ze mnie :p chmmmmmmmmmmmm nie bede ryzykowac z fryzurka bo przy tak dlugich wlosach loki mogą "ochlapnąć" ;) Ja już mniej wiecej znalazlam fajnego koka: http://www.angel.com.pl/site.php?id_menu=12&str=1&kol=25&suk=416 ( mniej-wiecej cos takiego - tylko mniej stapirowane do gory i ten kształt z tylu bardziej symetryczny) Ja ide na probe czesania, bo jak widze takie "wiejskie klapy" takie oblesne te koki, to chyba bym sie poryczala majac cos takiego na glowie . . . . .

Gość dotca
no fryzurki jak dla mnie nie twarzowe - nie wygladalabym w nich dobrze :( welon chce upiąc na gorze nad kokiem, a po oczepinach zostanie mi sam diadem, moj welon jest taki lejący wiec plozy sie na wlosach, tym bardziej ze obszyty jest kryształkami to bedzie go ciągnelo do dolu - sadze ze rozwalil by mi taki nielad z lokow :p

ano właśnie kazdemu inna fryzurka pasuje :( dziewczyny ile macie lat ?? ja bede miec w czerwcu 21... :P dotca.. ja też sie wkurzam czesto na mojego ale kocham dziada i zaraz mi przechodzi :D ale czasami mam ochote go przetrącić :P ja jadę na wioche do babci troche poobcować z naturą ale wieczorem raport bedzie :) pozdrawiam Was serdecznie 👄

Gość dotca
mam całe 23 latka :) No tak, sa okropne te nasze paskudy, ale i tak jak przychodzi wieczor to mam ochote go zjesć :p

hehe dotca ja też mam ochote zjeść mojego ale no niezawsze on ma ochote zjesc mnie... :( Ciężko pracuje i czasami poprostu pada i zasypia :( W ogóle jak ja mu zazdroszcze figury!!! On ma figure jak modelka a ja jak budda... On mówi ze chciłby miec taką jak ja, a ja na to że chciałabym miec taką jak On ... jakie to jest niesprawiedliwe ;(

Gość dotca
sexybabysoon - i wlasnie dlatego sie chajtamy! bo oni sa slepi na nasze wady i mowia ze wszystko jest ok. albo np. nazywają rozstepy uczuleniem :p Ja niestety musze cos wyznac - dzis pierwszy raz od stycznia sie zlamalam i zezarlam całą pake chipsów popijajac piwem :( wyrok brzmi - WINNA echhhhhhhhh wpakowałam w siebie z 800 kcal - dobrze ze w pacy zjadlam tylko 1 kanapke :s ale i tak przekroczylam 1000 kcal trudno - spale jutro :p

Skasowało mi to co napisałam!!!!!!!!!!!!!!!!! I to dwa razy!!!!!!!!!!!!!!! Napisałam tu z trzy strony kancelaryjnej :( Napisze jutro wiecej bo teraz sie wkurzyłam :( Z dietą wszystko w jak najlepszym porzadku :) Do jutra 👄 🌼

Hej dziewczyny :) Ja pełna energy do dalszego odchudzania :) Za chwile bede robic poranne ćwiczenia. Dzis na śniadanie twarozek z rzodkiewką i szczypiorkiem oczywiście własnej roboty. Dotca wczoraj zanim mi wszystko skasowało pisałam do Ciebie ze właśnie tacy są kochani Ci nasi przyszli mężowie :) Nie widzą kompletnie nic! Są slepi na nasze wady i to jest piękne :) Jednak ja myślę że jak schudnę te 10 kilo to i tak bede mu sie podobac :) A sama zyskam pewność siebie. Wczoraj byłam w super sklepie z ciuchami. Jezuuuu zakochałam sie w takich zółtych megaobcisłych rurkach!!! Muszę je miec!! Ale w rozmiarze M :) Masakraaa! 11 maja jadę na komunię. Będzie tam cała moja rodzina! Koniecznie musze schudnać trochę do tego czasu. Mam 24 dni. Może schudnę 4-5 kilo... postaram sie... No a jak tam u Was?? Jestem bardzo ciekawa jak dajecie sobie radę w codziennym zyciu odchudzając sie. Co jecie i jak czesto. Proszę o raport :)

Gość dotca
No ja dzisiaj dieta ścisła, no sadze że mi troche cieżko z tą dieta, bo jak czytam, że o 10 twarozek i cwiczonka to u mnie nie da rady . . . :p Ja pracuje zawodowo w biurze od 8 do 16 od poniedziałku do piatku. Sniadanie jem w pracy i drugie śniadanko tez i do tego owoc, a obiad jem w domku okolo 17-tej. A cwiczenia to rowerek na wieczor albo basen przed pracą. Co drugi weekend jestem na zajęciach na Uczelni od 8 do 20-tej. Czasami to niewyrabiam, ale sie staram by to wszystko pogodzic. O gotowaniu wymyslnych potraw moge zapomniec :( A mieszkam tylko z moim kochaniem a on prowadzi wlasną dzialalnosc wiec z pracy nie wychodzi :( Ale udalo sie nam dotrzec i wyegzekwowac czas dla siebie :)

Dotca współczuję Ci że masz tak mało czasu żeby skupić się na potrawach i cwiczonkach. Znam to bardzo dobrze bo do niedawna pracowałam na pełny etat w supermarkecie. Wracałam zawsze wyczerpana. Studiowałam równiez zaocznie. Także na diete i cwiczenia nie maiłam w ogóle czasu. Jadłam co było pod ręką a najcześciej to fast food i spaghetti... Niestety nie wyrabiałam w tym zwiazku pracy ze szkołą. Musiałam żucić jedno. Żuciłam pracę. Kończę drugi rok studiów i nie chciałam tego zaprzepaścić. Na szczęście mój chłopak pracuje a rodzice opłacają szkołę. Więc w obecnej sytuacji mam sporo czasu dla siebie :) Nie chce go zmarnowac wiec ostro wziełam sie za siebie i za szkołe. Trzymam kciuki byś Ty również podołała w swoich postanowieniach :) Powodzenia :) La_parisienne gdzie jestes ?? Mam nadzieje że nie opychasz sie słodyczami :) Ja teraz ide na spacerek i zakupki. Musze kupic 5 cytryn, wode źródlaną (lepsza przy odchudzaniu niż mineralna) marchewke i mojego ukochanego selera. Selera jem pod każdą postacią. Na surowo w surówce z jabłkiem i marchewką. Gotowanego na kostce rosołowej lub po prostu chrupie go poprzednio krojac w plasterki :) Mam szczescie że lubie warzywa :) Mój narzeczony nie cierpi. Jest mięsożerny :P Chociaż i tak wprowadziłam mu dużo warzyw do diety i je te warzywa nie wiedząc co je :) Sprytnie wmiksuje do zupy lub do panierki. Do napisania wieczorkiem :)

Cześć słoneczka! nie, nie opycham się słodyczami, ale miałam dwa dość ciężkie dni (sprawy administracyjne bleee😠 ) ja też mieszkam ze swoim facetem, który zuszony jest do partycypacji w mojej diecie (robi mi czipsy jabłkowe i sok z marchwi:) za mięsem oboje nie przepadamy także akurat z tym nie ma problemu jestem trochę starsza od was, mam 26 lat (no więc starym kościom trudniej zrzucić sadło:) i pracuję w resorcie dyplomatycznym, niestety większość swojej pracy wykonuję w domu więc często przesiaduję całe dnie w fotelu z laptopem w łapce... a wieczorami się gdzieś zapuszczamy na spacer ... ale samochodem:P trzymam dietę, choć muszę się przyznać do wieczornego kryzysu, kiedy wypiłam 3 kubki słodzonego jak diabli kakao, bo czułam że jakieś przeziębionko mnie bierze... w środę wracam na tydzień do Polski i już nie mogę się doczekać zakupów ton serka wiejskiego! Ale mi narobiłaś chęci tym twarożkiem z rzodkiewką!:D:D:D żeby jeszcze człowiek miał psa co by z nim wyjść, a tu tylko dwa tłuste koty co się wylegują całymi dniami:) może zrobimy jakieś ważenie zbiorowe na zasadzie ile nam już zeszło od początku diety? tylko podajcie jakiś dzień:) aha jak tam dieta niełączenia? działa? może się przerzucę:D pozdrawiam dziewczynki

Witam serdecznie :) La_parisienne miło ze już wróciłaś do nas :) Ja proponuję abysmy się ważyły w piątek rano. Czy ktoś ma inne propozycje ?? Ja dziś zjadłam pyszną sałatkę z groszku zielonego, sałaty, rzodkiewki, ogórka, cytrynki i sosu winegret. Zamiast oleju używam teraz oliwy z oliwek ale w małych ilościach. Zjadłam do tej sałatki małą porcyjkę jajeczniczki i bułkę z ziarenkami. Co rano łykam tabletkę \"Dzień Dobry\" (tak sie nazywają ) z tauryną i kofeiną. Pobudzają na cały dzień :) Na noc piję sobie \"Novitę\". A jak się w nocy obudzę to albo wodę albo zieloną herbate. A jak tam u Was śniadanko ?? Smaczne było ?? :)

hehe no tak ja dzis późno zjadłam śniadanie :P ale musiałam wstać rano bo okna były wymieniane u mnie na starym mieszkaniu i nie miałam kiedy zjeść. Przed chwilą podjadłam sobie pestek z dyni i jakoś leci :) Mam ochotę na coś słodkiego... na loda najlepiej... moze kupie sobie zmiksowane, mrozone truskawki... albo jakis owoc. mam nadzieję że w piatek rano będe sie miała czym pochwalić... pozdrowionka :)

Gość uk girl
czesc SEX BABY SOON, ja tak jak ty wlasnie mam motywacje zwiazana z wyjscie za maz w przyszłym roku ,dokladna data to 20.06.2009 z tym ze ja do wesela mam zamiar schudnac jakies 30 kilo,zaczelam juz odchudzanie od poczatku lutego i do dzis schudlam 14 kg.Chciala bym schudna kolejne 15 kilo do lipca bo wtedy wlasnie bede w polsce i chcialabym sobie poprzymierzac troche sukni slubnych zeby miec namiar na moj gust ,a ty kiedy masz swoje wesele??

dziewczyny trzymamy diete ja wczoraj sobie troche pofolgowalam z nerwów w czasie gry w scrabble:))) ciasteczka...ciasteczka dzisiaj wybywam na wieś na cały dzień wiec do poniedziałku! i nie obżerać się w niedzielę z nudów...

Witaj uk girl !!! :) Pięknie schudłaś jak do tej pory!! Ja swoje wesele mam 12 wrzesnia 2009 :) Dołącz do nas w kupie siła :) Napisz nam tu szybciutko co zrobiłaś że tak pięknie schudłaś 🌼 La_parisienne bedziemy tesknily 👄 Dziewczyny ja tez chyba wczoraj przesadziłam ale tylko chyba bo w kaloriach sie chyba wyrobiłam. Poprostu złamałam zakaz i zjadłam bułkę z szynką i serem żołtym polaną ketchupem :( i dwie kostki czekolady... ale to chyba nie jest jakaś tragedia ?? Teraz zacisnę pasa. Dziś również jadę na wies i tam oczywiście będą jakieś smakołyki na które sie nie skusze. Zjem sobie rosołek bez drugiego dania. dotca odezwij sie!!!! :) Do później 👄

Gość dotca
hę, przepraszam za nieobecność już jestem z wami panieneczki :p Proszę o wybaczenie, ale szkółka dzisiaj i tak teraz jestem na wagarkach, i za chwile idę na ostatnie zajęcia - zakończę je o 20-tej uffff !!! Został mi jeszcze roczek i koniec :) no tak ja dzisiaj pochlonęłam fryteczki z M'cusia - ale to jedyna rzecz jaką jadłam przez cały dzień. Szkoda, że ja z pracy nie mogę zrezygnować - wiadomo jakbym musiala to bym odeszla, ale jestem takim glupkiem ambitnym, że musze mieć swoją kasę. Ale wiadomo jak chorowałam no to nie moglam pracowac :( Ja poprawiłam sobie humorek w piątek zakupami, trafiłam na super przeceny i ze sklepu wyszłam z dwoma siatami i tak zaoszczędziłam ponad 200zł na 4 rzeczach OBNIŻKI PONAD 60% - dla takich chwil warto żyć :) Pozdrawiam was dziewczynki no i ważonko w piątek 25.04.?

przed chwilą zjadłam kisiel :P głupio mi trochę po tym dniu... niedzila to trudny dzień dla dietowiczek :( jutro będzie lepiej :) dotca ja poszłam do pracy właśnie dlatego by mieć swoje pieniądze, bo pracować nie musiałam.. ale poprostu chciałam.. nie dałam jednak rady.. ostatnio cieżko mi idzie w szkole i od jutrzejszego egzaminu zależy moje byc albo nie być w tej szkole.. jeśli się nie uda wyjeżdżam do Norwegii lub Szwecji.. kasa, kasa, kasa na wesele potrzebna !!!! 🌼

Witajcie :) Zaczynamy kolejny dzień zmagań z samym sobą. Ja nie mam w domu nic do jedzenia w chwili obecnej i bede musiała zjeść coś na mieście. Trzymajcie kciuki żebym zaliczyła egzamin... boję się :( Bede koło 15:00.

Gość dotca
sexybabysoon - dziecinko no nie mów tak, az tak zle poszło??? jak by nie bylo nic nie dzeje sie bez przyczyny i jedno niepowodzenie jest po to by wywolać kilka sukcesów :) wierzę że wszystkie tutaj jesteśmy i tak szczęściarami! Trzymajmy się naszych dietek . . . . a wskazówka na wadze w piątek wywoła uśmiech na naszych buźkach :) Ja nie mogłam się dziś oprzeć i właśnie popijam cole light :p

czesc dziewczyny i co z ty egzaminem?nie poszło? ja się obżeram bo jestem u teściów,więc w piątek przegram ;( od środy dieta 0 kalorii po tym obżarstwie:)

Ano nie poszło... wyobraździe sobie ze miałam sesję do 30 kwietnia przedłuzoną i dziś miałam zdawać egzamin... wchodzę a panie w pokoju mi mówia że pan doktor wziął sobie urlop i wraca w maju... a ja mam sesje do 30 kwietnia co za tym idzie... przegrałam semestr... ale nie bede sie załamywać. Od jutra zaczynam nowe lepsze życie mówie Wam :) Czuję ze bedzie dobrze :) Ja dziś zgrzeszyłam jednym ciastkiem a pozatym spoko :) Wyrobiłam się w 1000 kcal. La_parisienne nie przegrasz w piątek!!! Tylko się już teraz ogranicz i bedzie git fasola :) Pozdrawiam Was czule 👄 Damy rade 🌼

Dzień dobry :) Ja właśnie wstałam dopiero - w dobrym nastroju :) Dziś na śniadanko sałatka z pół ogórka, szczypiorku, dwóch rzodkiewek i sałaty. Do tego zupa pomidorowa (na kostce rosołowej) z małą ilością makaronu, marchewką i selerem. Dziś brzydka pogoda więc lipa z biegania, chyba że między deszczem :P Mam dużo energii i zabieram się za sprzątanie całego domu :) Pozdrowionka :)

Gość dotca
Witam i ja Ja dziś zjadłam dwie grahamki z serkiem żółtym i kilka paluszków z makiem, planuje po powrocie z pracy zjesc pół torebki kaszy gryczanej z sosem i może jablko :) hmmmmmmmmmmmm u mnie pogoda piekna - jest słonko cały dzień :p