Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaaaaaaaaa

JAK SIE Z TEGO WYLECZYć... JAK PRZESTAć... POMOżCIE PROSZE

Polecane posty

Gość
1666? Wcale ładne. Mnie tam takie paszą. Jak powiedziałaś, to tylko kompleksy, i to bez żadnego sensowne powodu.

Gość smutnaaaaaaaaa
Apostoł ale druga pierś bliżej 1660 :( Zresztą nie wiem czy wybralam dobre zdjęcia, nie lubie sie ogladac w lustrze :(

Gość smutnaaaaaaaaa
CO POWIECIE O 1660 ? BLIZEJ MI DO NICH :(

Gość szczerze to powiem
rewelacji nie ma, ale nie ma tez tragedii. JEst za co złapać, w ręku sie mieści. takich na pewno nie ma 8 letnia dziewczynka! a do takiej sie porównałas. Masz fajny dziewczęcy biuścik, myslałam ze bedzie o wiele gorzej, z tego co mówiłas myslałam ze masz klate płaska jak facet. głowa do góry - zadbaj o ciało i figure, cere itp, jest OKEJ!

Gość
No właśnie, klasa średnia i tyle. Dbaj, żeby nie opadły utrzymuj kondycję i figurę - będzie git. Ludziom kończyny upierdoliło. Poważnie: są ważniejsze powody do przejmowania się.

Gość smutnaaaaaaaaa
A w czym spać żeby być sexy skoro w koszulce z koronki nie wystąpię? :(

Gość szczerze to powiem
A czemu nie? weź wyluzuj, kup sobie mały rozmiar np S i szalej:D nie przejmuj sie niczmy, szkoda zycia na kompleksy!

Gość smutnaaaaaaaaa
Ja ogólnie noszę rozmiar S (czasem xs) ale gdy jestem bez stanika w jakiejs koszulce tym bardziej z dekoldem wygladam na prawde jakbym nic nie miala bo niestety piersi nie tylko są małe ale są rozłozone tak na boki :o (jak zbliżę je ręką jest w miare ok) :(

Gość podnoszeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość nie naiwna ale
ten biust na zdięciu jest śliczny :)) ale jak masz tak wielki z tym problem to sobie powiększ to nie jest w dzisiejszych czasach takie nie osiągalne ale najpierw porozmawiaj o tym zabiegu ze swoim facetem ;) oki ;)

smutnaaaaaaaaa-------->Wiesz co?Jesli Cie stac to poszukaj w swoim miescie salonow kosmetycznych,ktore oferuja zabiegi-bańki na biust.U mnie 1 zabieg kosztuje 30-55 zl. Wykupuje sie serie 10 lub 15 i idziesz:) sie pompowac:)Moze cos Ci pomoze,ale kup sobie do tego krem do biustu:) Moze Ci podpowiem-kosmetyki Thalgo i takze salon kosmetyczny http://www.thalgo.com.pl/ Moze jest w Twoim miescie salon \"thalios\"?Jesli jest to zajrzyj tam:)Moze warto.