Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 4kkfgh

MOJA KOLEŻANKA ZE STUDIÓW WYZNAŁA MI ,ŻE NIE BYLA JESZCZE U GINEKOLOGA...!SZOK

Polecane posty

Gość szczerze to powiem
a moja ma 27 l, nigdy nie miała chłopaka , dziewica i nigdy u gina nie była:D

Gość misia isia
ja poszlam do gina jak mialam 24 lata i co ?? inie umarlam:o co robicie afere jak sie zna swoje cialo i nic sie nie dzieje to po co panikowac jasne ze warto chodzic ale szczezrze..powinnismy w takim przypadku chodzic do lekarzy wszelkich specjalnosci!!!!!!!!!! rownie dobrze mozemy miec 1000 innych chorob!! a co? ktora z was badaal sie na cukrzyce, serce, hormony , immunologie, itd?????????????? a w malych miejscowosciach czesto kobiety chodz do ginekologa dopiero jak sa wciazy ja mieszkalam w takim miasteczku 2 ginow na krzyz..kazdy wredny, nieuprzejmy, kobiety chodzily jak naprawde cos sie dzialo a oni i tak to czesto lekcewazyli latwo powiedziec idz se do ginekologa tak by trzeba ale przy dupowatej polskiej sluzbie zdrowia trzeba miec mocne nerwy...

Gość ejfffgh
zgadzam sie !!!!!!

Gość chin mee
Wielka rzecz:O Ja tez niegdy u gina nie bylam mimo iz dziewica nie jestem(tabletek anty nie biore), mam 24 lata. Jest kilkadziesiat odmian raka, wiec z takim rozumowaniem powinno sie rocznie chodzic na kilkadziesiat wizyt kontrolnych u roznych specjalistow.

Gość SAE
Ja też mam dużo wspólnego z twoją koleżanką, wszystko oprócz wieku, 6lat mniej ;)

Gość phi Też mi przewinienie
Ja też nie byłam. Po co? nie współżyję, okresy regularne w miarę, nic się nie dzieje. Temperaturkę mierzę, obserwuję się - wszystko cacy. 23 lata.

Gość sherylady
zróbcie chociaż raz w roku cytologię!

Gość sherylady
rak szyjki macicy wcześnie wykryty jest całkowicie uleczalny, aby zrobić cytologię nie trzeba iść do gina... a warto je sobie zrobić

Gość sherylady
badajcie się DZIEWOJE I MYJCIE PICZKI SWOJE

Gość uu667767
jak to mozna zrobic cytologie bez pojscia do gina?takiej opcji nie ma.

no jesli Ci " wyznała " to raczej nie po to abyś robiła z tego temacik głupiutkie dziewczynisko