Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bsss

powinnam isc do psychologa?

Polecane posty

Gość grymassik
to przykre:O

Gość Bsss
Nie zamierzam ubolewać. Było - mineło , mam nadzieje.

Gość pomyśl o tym tak
Właśnie zwolniło się miejsce dla tego który pojawi się niebawem. I będzie to człowiek odpowiedzialny, wrażliwy taki który obdarzy Cię szacunkiem i piękną miłością, miłością szczerą i prawdziwą.... uniesie Cię nad światem... i będziecie żyć długo i szczęśliwie :))

Gość Bsss
:) pomyśl o tym tak : podnosi na duchu, dzieki :)

Gość brzydalu co sie stało
dobrze, ze sie oderwałas od tego niezdecydowanego dupka. podziwam Ciebie. Powodzenia zyczę.

Gość Oficynka
hej autorko.Jak sie masz? Czy on kontaktuje sie z tobą?

Gość ktossss
Witam... Przeczytałam wypowiedzi na ten temat i siwterdziłam ze musze napisac... Powiem Wam wszystkim tak nikt niewie jak jest naprawde byla byla spoko zawsze jest tak ze obecna laska wiesza psy na bylej lasce,bo mysli ze to ona jest temu winna ze to ona dzwoni,pisze itd..no cholera jasna czy wy jestescie az tak slepe? Uwierzcie mi na slowo ze nie byla laska jest tylko winna.... Przeszlam takie cos ze moj byly do mnie wyzdzwanial pisal a ja mu odpisywalam (mial dziewczyne) i mowie odrazu ze nie ja zaczelam pierwsza a co jest z tego wszystkiego najsmieszniejsze ze poszlo na mnie. Ale ja wiem swoje i nikomu nie bede niczego tlumaczyla,bo niema sensu... Napisalam to dlatego zebyscie wszystkie anty sie przekonaly ze to nie zawsze jest wina bylej... pozdrawiam