Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maleńkaaaa

coś się złego dzieje

Polecane posty

hej, od 2 lata regularnie mialam miesiaczki. teraz spoznia sie juz o ponad tydzien. poza tym mam strasznie niskie cisnienie i jestem bardzo oslabiona, co jakis czas zbiera mi sie a mdlosci :/ nie wiem co sie dzieje, ale w ciazy nie jestem!! jestem tego pewna, zrobilam sobie nawet test i wyszedl negatywnie. poczekam jeszcze pare dni i jak sie nic nie zmieni to pojde do gina :/ czytalam o cyklach bezowulacyjnych, ktore zdarzaja sie nawet u zdrowych kobiet. oczywiscie jesli raz na jakis czas. czy miala ktoras moze cos podobnego? martwie sie o siebie :/

Tydzień spóźnienia to jeszcze nic strasznego, a osłabiona możesz czuć się z okazji wiosny. Do lekarza zawsze warto iść dla pewności, ale martwić na zapas się nie powinnaś:)

Gość rfgrtfrt
to wszystko od tego stresu. mdlosci pewnie sobie wmawiasz;p znam to! nic sie nie martw, jesli nie bedziesz miala okresy przez dwa tyg zrob ponownie test

z tym wmawianiem sobie to moze cos byc... ;) zauwazylam, ze jak bylam na uczelni, zajeta milionem rzeczy to jakos nie odczuwalam zlego samopoczucia :) ale moj facet tez sie strasznie martwi i chyba to on jeszcze bardziej mnie nakreca. w sumie zajscie w ciaze bez doslownego wspolzycia to jak wygrac milion w totolotka :] szczegolnie, ze test wyszedl negatywnie. zastanawiam sie czy nie powtorzyc go w najblizszych dniach.

ok...mdlosci sobie nie wmawiam ;/ od rana do poznego wieczora, bez przerwy, juz kolejny dzien. zaczynam byc przerazona...

Gość hop hop hop
powtorz test za kilka dni bo jeszcze moze byc za wczesnie,ja mialam mdlosci od rana do nocy i tydzien bez miesiaczki,test pozytywny.